БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Black Charm Matic от РосМари

Black Charm Matic от РосМари

1 111,00 лв.
1.52лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
1 111,00 лв.
1.52лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пет 28 ян. - пон 31 ян.
Гаранция  2 години
Продуктов код - 05.09.29.
Марка - РосМари

Описание

Система Black Charm - Matic с дистанционно  е изработена от фирма Геномакс под марката РосМари. Основното, което отличава този луксозен модел от другите рамки е съчетанието от най-иновативните системи, които му придават съвсем нови удобства.

Опция "Matic" представлява специална конструкция, разположена вертикално по двете страни на ламелната скара. Към нея е свързана Infra Red клетка, която е с дистанционно управление. Има възможност за избор на множество позиции за главата и краката, което допринася за отстраняване на напрежението в лумбалната област и подобряване на кръвообръщението.Тук ламелите са поставени в еластични обувки с по-широка основа, групирани по двойки и с допълнителни протектори за устойчивост.
Удобство, което не предлагат други модели, е функцията Flex Box. Чрез моторния механизъм рамката автоматично се повдига, осигурявайки достъп до подматрачното пространство.
 

Основения градивен материал е пресована букова дървесина с идеална здравина и гладкост. Има 28-30 бр. индивидуални букови ламели, плюс няколко двойни ламели в средата с регулатори за твърдост. Размерите на плътната основа са 70-75 мм. височина и 45-50 мм. Ширина.

Опцията за регулиране на твърдосттa, позволява оформянето на комфортна зона, съобразена с индивидуалните предпочитания на потребителя.

Предимства / Ключови характеристики

 • Четири комфортни зони. Чрез по-еластичните си ламели и по-меки и пластични обувки, освобождава напрежението в раменете и позволява на врата да остане в изправена позиция.

 • Лумбалната област е изключително важна област за хора с проблеми в кръста. Освен втвърдяване на зоната, вградената система позволява чрез тристепенно регулиране на височината да се повдига осезаемо в тази област.

 • Двустранно осово движение на ламелите.

 • Обувки за ламели, непозволяващи на матрака да не достига твърда основа.

 • 2 години гаранция 
 • Свържи се с нас

  Имаш още въпроси?

  Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

  0 коментара от потребители