БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Супер Ортопедик Лукс Форте 30см, двулицев матрак - Resta

353,00 лв.
Средна към твърда

Супер Ортопедик Лукс Форте 30см, двулицев матрак - Resta

353,00 лв.
Продуктов код: 11.01.02.
КАЛЪФЪТ на матрака е изработен от текстил Жакард /смес от коприна и памук, капитониран със силиконова вата/ с плътност 200гр/м2 върху подложка от порест полиуретан, която позволява лесна циркулация на въздуха.
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Супер Ортопедик Лукс Форте 30см, двулицев - Resta
Супер Ортопедик Лукс Форте 30см, двулицев матрак - Resta
Купи на кредит

Информация за продукта

КАЛЪФЪТ на матрака е изработен от текстил Жакард  /смес от коприна и памук, капитониран със силиконова вата/ с плътност 200гр/м2 върху подложка от порест полиуретан, която позволява лесна циркулация на въздуха.

Върху пружините е поставен лист ФИЛЦ с плътност 1000гр/м2., който е покрит с лист полиуретан с плътност 21кг/м3 и дебелина 6см.

СТЕНИТЕ на матрака са направени от полиуретан с плътност 35кг/м2 и дебелина 6см. Между редовете от пружини са поставени БОРДОВЕ ОТ ПОЛИУРЕТАН с плътност 21кг/м3 и дебелина 2см.

ОСНОВНА СТРУКТУРА: Изработен от пружини тип Херкулес с 5 намодки, и диаметър 62мм, изработени от тел от въглеродна стомана с дебелина 2,2мм. Телта е изтеглена на принципа на електро деформацията за постигане на по-добра еластичност за дълъг период от време.

Матраците Супер Ортопедик Лукс Форте са луксозни матраци за хора, които искат по- твърда подкрепа (твърд ), но също така голяма височина и комфорт.

Матракът е подходящ за хора с леки болки в зоната на гърба, но без трайни увреждания.

За да се осигури един микс между матрак от полиуретан и такъв от пружини, между всеки ред на пружините е поставен полиуретанов лист с дебелина 2см . Този метод осигурява твърда подкрепа на тялото, устойчивост на структурата за по-дълъг период и намаляване на деформациите и типичното за пружинните матраци съпротивление тип “скок” (по-малко от 8%).

Комфортът при този модел матрак е осигурено чрез комбинирания капитонаж на калъфа (от ролков полиуретан и силиконова вата).

Матракът е с височина 30cm , която позволява той да бъде използван във всяки тип легло и осигурява същия комфорт, независимо дали е върху твърда основа или ламелна рамка.

Структурата на матрака Ортопедик Лукс предлага една твърда основа и добра поддръжка на гръбначния стълб.

Двулицев със зимна и лятна страна.

Въздушна вентилация.

Подобрява допълнителната вентилация на въздуха вътре в матрака. 

Антибактериален.

Антибактериална и антиакарна обработка. Предпазва вътрешността на матрака от замърсяване. 

Пружини тип „бонел”.

Бонелните пружини са закрепени една за друга чрез метални елементи. При тях движенията на единия партньор се предават по цялата повърхност на матрака.

Двулицев матрак. 

Анатомичен. 

Пълно отпускане на мускулатурата и спомагане за правилно кръвообръшение.

  Зимна и лятна страна.

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители