БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Супер Ортопедик Лукс Форте 30см, двулицев матрак - Resta

353,00 лв.
Средна към твърда

Супер Ортопедик Лукс Форте 30см, двулицев матрак - Resta

353,00 лв.
353,00 лв.
Продуктов код: 11.01.02.
КАЛЪФЪТ на матрака е изработен от текстил Жакард /смес от коприна и памук, капитониран със силиконова вата/ с плътност 200гр/м2 върху подложка от порест полиуретан, която позволява лесна циркулация на въздуха.
Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Супер Ортопедик Лукс Форте 30см, двулицев - Resta
Супер Ортопедик Лукс Форте 30см, двулицев матрак - Resta
Купи на кредит

Основни предимства

SKU - 11.01.02.
Състав - Пружини бонел
Твърдост - Средна към твърда
Вид - Двулицев
Височина - 30 см
Тип - Пружини бонел
Гаранция - 3 години
Марка - Реста

Описание

КАЛЪФЪТ на матрака е изработен от текстил Жакард  /смес от коприна и памук, капитониран със силиконова вата/ с плътност 200гр/м2 върху подложка от порест полиуретан, която позволява лесна циркулация на въздуха.

Върху пружините е поставен лист ФИЛЦ с плътност 1000гр/м2., който е покрит с лист полиуретан с плътност 21кг/м3 и дебелина 6см.

СТЕНИТЕ на матрака са направени от полиуретан с плътност 35кг/м2 и дебелина 6см. Между редовете от пружини са поставени БОРДОВЕ ОТ ПОЛИУРЕТАН с плътност 21кг/м3 и дебелина 2см.

ОСНОВНА СТРУКТУРА: Изработен от пружини тип Херкулес с 5 намодки, и диаметър 62мм, изработени от тел от въглеродна стомана с дебелина 2,2мм. Телта е изтеглена на принципа на електро деформацията за постигане на по-добра еластичност за дълъг период от време.

Предимства / Ключови характеристики

Матраците Супер Ортопедик Лукс Форте са луксозни матраци за хора, които искат по- твърда подкрепа (твърд ), но също така голяма височина и комфорт.

Матракът е подходящ за хора с леки болки в зоната на гърба, но без трайни увреждания.

За да се осигури един микс между матрак от полиуретан и такъв от пружини, между всеки ред на пружините е поставен полиуретанов лист с дебелина 2см . Този метод осигурява твърда подкрепа на тялото, устойчивост на структурата за по-дълъг период и намаляване на деформациите и типичното за пружинните матраци съпротивление тип “скок” (по-малко от 8%).

Комфортът при този модел матрак е осигурено чрез комбинирания капитонаж на калъфа (от ролков полиуретан и силиконова вата).

Матракът е с височина 30cm , която позволява той да бъде използван във всяки тип легло и осигурява същия комфорт, независимо дали е върху твърда основа или ламелна рамка.

Структурата на матрака Ортопедик Лукс предлага една твърда основа и добра поддръжка на гръбначния стълб.

Двулицев със зимна и лятна страна.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители