Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.
Темпур Комфорт Пилоу Клауд
337.00 Наличен

Темпур Комфорт Пилоу Клауд

Цена от: 337,00 лв.
Възглавница с класическа форма с по-меко усещане и стабилната опора на материала TEMPUR. Специалният й калъф има масажиращ ефект и носи допълнителна мекота. Възглавницата е създадена, за да допълни усещането от матраците Cloud. Подходяща е при повечето пози за сън. Вижте повече
Наличен Безплатна доставка Продуктов код: 13.05.10.000001 Гаранция: 3 години Марка: TEMPUR Състав възглавници: Мемори пяна Твърдост: Мека към средна Купете с капаро
Размери Доставка Цена
Наличен
337,00 лв.

Предимства на възгалвница TEMPUR Comfort Pillow Cloud:

 • Възглавница с класическа форма.

 • Изработена от материал TEMPUR с по-меко усещане.

 • Калъф с масажиращ ефект.

 • Подходяща при повечето пози на сън. 

Възглавница с класическа форма с по-меко усещане и стабилната опора на материала TEMPUR. Специалният й калъф има масажиращ ефект и носи допълнителна мекота. Възглавницата е създадена, за да допълни усещането от матраците Cloud. Подходяща е при повечето пози за сън.

Материалът TEMPUR: 

През 70-те години на XX век НАСА започва разработка на материал, който да използва при производството на седалките в космическите совалки и шлeмовете на астронавтите. Целта е да се елиминират G-силите при излитане и да се осигури комфортна среда в състояние на безтегловност. След обявяването на успешни резултати НАСА решава да предостави възможността за ползване на патента на този уникален материал за граждански цели. Видяла чудесната възможност шведската фирма Fagerdala World Foams печели търга и започва разработката на матраци под марката TEMPUR през 1991г. Фирмата се специализира в производството както на стандартни така и на медицински продукти за сън, които намаляват с 58% оплакванията от неудобни легла и възглавници в частни здравни заведения в САЩ.

Днес Tempur е утвърдена марка, която съчетава висока технология, качество и лукс. TEMPUR е вискоеластичен, чувствителен към температурата материал с отворена клетъчна структура, който има уникалното свойство да освобождава напрежението. Милиардите му клетки реагират на телесната температура и тегло, след което сменят позицията си и се групират, така че да се нагласят по индивидуалните извивки на тялото на всеки. Материалът TEMPUR става по-мек в зоните на допир с тялото и остава твърд там, където е нужно. Поради липсата на напрежение или какъвто и да било натиск кръвта циркулира свободно и правилно по време на сън, свеждайки до минимум въртенето и обръщането. 

Каква е разликата между материала TEMPUR и мемори пяната? 

Разликата между материала TEMPUR и други подобни вискоеластични продукти като мемори пяна, полиуретанова пяна и др. е, че благодарение на способността си да поема енергията TEMPUR няма еластични свойства. При други продукти клетките са с неправилна форма, "сплескват" се под тежестта на тялото и се деформират и износват за по-кратко време. Благодарение на свойството си да "поглъща" натиска материалът TEMPUR не се противопоставя на тежестта на тялото и не се опитва да го избута нагоре през цялото време. Така не се получава притискане никъде и получавате усещане за сън в безтегловност.

Друго важно предимство на TEMPUR е неговата плътност от 85 кг на кубичен метър (при други подобни материали достига едва до 55 кг на кубичен метър), което е гаранция за неговата дълготрайност и запазване на свойствата. При всички направени изпитания не са наблюдавани деформации или отклонения на ключови характеристики с течение на времето. Благодарение на отворената структура на клетките си материалът TEMPUR е и изключително хигиеничен, тъй като позволява оптимална циркулация на въздуха, а абсорбираните по време на сън течности се изпаряват след това.

 • Безплатна доставка до 3 работни дни. До всяка точка на България!
   
 • Гарантирано качество и изгодна цена.
   
 • Покупка без риск. Опция за проверка на пратката преди заплащане.
   
 • Поръчва се лесно. Приемат се поръчки и по телефон.
   
 •  За бърза поръчка и въпроси: 0895 51 00 55

Напишете коментар Вижте всички коментари
(Най-ниската е 1, най-високата 5)

Препоръчваме Ви също

Възглавница Memory Foam - Don Almohadon
Възглавница Memory Foam - Don Almohadon
Цена от: 77,00 лв.
Безплатна доставка до 3 дни Вижте
Memory Foam Климатична - Зима/Лято
Memory Foam Климатична - Зима/Лято
Цена от: 85,00 лв.
Безплатна доставка до 3 дни Вижте
Memory Foam Дишаща
Memory Foam Дишаща
Цена от: 82,00 лв.
Безплатна доставка до 3 дни Вижте
Направи експресна поръчка!

Форма за запитване

Полетата със звезда (*) са задължителни

Връзка с нас

Свържете се с нашите консултанти по телефона

0895 51 00 55