БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Топ матрак Eco Cool Sense 6 см, Sleepy OUTLET

Топ матрак Eco Cool Sense 6 см, Sleepy OUTLET

218,00 лв.
0.30лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
218,00 лв.
0.30лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : сря 8 дек. - чет 9 дек.
Гаранция  2 години
Продуктов код - 01.02.12.
Състав - Мемори гел, Профилирана пяна
Височина - 6 см
Марка - Sleepy
Дебелина мемори пяна - 2 см. охлаждащ гел
В какъв вид се доставя - На руло
Сваляем калъф - Да

Описание

Нашето тяло има нужда да се охлади, за да има възможността да заспи спокойно. Какво правим за да достигнем това ниво на хладнина ? Ставаме най-добри приятели с климатика или вентилатора, или никога не затваряме прозореца си. Това не е здравословно и безопасно. Плюс това са вредни за здравето и бюджета ни. Проектиран от матраци Sleepy, топ матрка Eco Cool Sense разполага със специален текстил с охлаждащи фибри притежаващи функция за топлопроводимост, която редуцира телесната температура, което ни помага да заспиваме лесно в по-охладена среда. С тази технология топ матрака осигурява свежест, което помага на нашите тела да останат охладени. Повишава драстично качеството на сън, като осигурява релаксиращ среда за сън в най-свежият топ матрак !

Топ матрак Eco Cool Sense е луксозен топер с височина 6 см, създаден да подобри значително комфорта на старият ви матрак или диван. Съставен е от двуслойно ядро от 2 см мемори пяна с охлаждащи гел капсули и 3 см профилирана полиуретанова пяна с лек масажиращ ефект. От двете си страни топера е облечен в различен луксозен текстил. Страна А - текстил с охлаждащо действие и страна Б - плат Лукс. Около цялата си дължина и ширина топ матрака разполага с 3Д дишаща лента, която позволява на въздуха да циркулира непрестанно в сърцевината му, без да позволява развитието на микроорганизми и акари. Топ матрака се доставя БЕЗПЛАТНО под формата на руло и има 2 години гаранция.

Топ матрак Eco Cool Sense е предназначен за използване върху стар матрак или диван, като подобрява значително комфорта и качеството на съня. Уникалната технология използвана в топера го прави отличен избор за различните сезони - зима/лято.

Страна А, лятна страна - дамаска Ice Sleep с охлаждащо действие, придава нежна хлад на тялото, като предпазва от изпотяване и спарване. Слой 2 см мемори пяна с охлаждащи частици, отличен избор за хора, които се потят през нощта или търсят по хладно усещане.

Страна Б, зимна страна - плат Лукс с антибактериално действие, слой 3 см полиуретанова пяна с лек масажиращ ефект, който стимулира кръвообръщението.

Топ матрака разполага с цип за лесно отделяне на калъфа от ядрото и 3Д дишаща лента по цялата дължина на топера за 100% вентилация на ядрото и защита от мухлясване.

Топ матрак Eco Cool Sense се доставя под формата на руло за по-лесно транспортиране и може да се навива на ръка многократно, за удобно съхранение.

Състав на топ матрак Eco Cool Sense от Sleepy:

Плат Ice Sleep с охлаждащо действие
2 см мемори пяна с охлаждащи гел капсули
3 см профилирана полиуретанова пяна с масажиращ ефект
Плат Лукс (некапитониран)
3Д дишаща лента по цялата дължина и ширина
Цип на калъфа.

Предимства / Ключови характеристики

 Луксозна дамаска Ice Sleep с леко охлаждащо действие от страната с мемори пяната с охлаждащи капсули и бял плат Лукс от страната с профилираната пяна. Текстила е без капитонаж за по-добро усещане.

 Страна А - 2 см мемори пяна с охлаждащи гел капсули - поддържа телесната температура в норма и не позволява да се потите по време на сън.

 Страна Б - 3 см профилирана полиуретанова пяна с лек масажиращ ефект.

 Калъф с цип за по-добра хигиена.

 Материалите използвани в топ матрак Eco Cool Sense са изцяло антибактериални и антиакарни с най-висок клас на обработка.

 Топ матрака не се изработва в нестандартни размери.

 3Д дишаща лента по целия борд на топ матрака аерира непрестанно ядрото, като по този начин предпазва от мухлясване и развитие на микроорганизми.

 Височина - 6 см

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители