БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Топ матрак - Они Топ Профи Мемори 7 см.

Топ матрак - Они Топ Профи Мемори 7 см.

110,00 лв.

71,50 лв.

0.10лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
35% намален

110,00 лв.

71,50 лв.

0.10лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Гаранция  2 години
Продуктов код - 20.02.05.
Състав - Мемори пяна
Височина - 7 см
Марка - Матраци ONY
В какъв вид се доставя - На руло

Описание

Они Топ Профи Мемори е топ матрак съставен изцяло от ядро мемори пяна профилирана едностранно с височина 7 см. Профилираната мемори пяна създава лек масажиращ ефект при движение на тялото и дава отлична ортопедична опора. Луксозната дамаска е нежна на допир и гарантира здравословния сън. Топ матрака е предназначен за поставяне върху стария и неудобен матрак или диван/кушетка. Доставя се напълно БЕЗПЛАТНО до всяка точка на България.

Уникалното при топ матрак Профи Мемори е ядрото с височина 6 см, едностранно профилирано. Профилирано ядро означава, че от едната страна има обособени формички, които при движение на спящия създават лек масажиращ ефект. Друго важно предимство на профилираната пяна е, че позволява на тялото по-лесно да се намести в най-удобната си поза, като намалява въртенето и дискомфорта.

Завидната височина от 6 см. на ядрото го правят един от малкото топ матраци произвеждани в България, изцяло от мемори пяна. 
Мемори пяната е един от най-предпочитаните материали влагани в матраците, но същевременно и най-скъпите. Топ матрак Ортопедико се предлага на разумна цена, за да не се налага да сменяте стария матрак с нов, но значително да подобрите качествата му и да заспивате спокойно нощ след нощ.

Дамаската на калъфа е много нежна и приятна на допир. За още по-приятно усещане тя не е капитонирана с вата и засилва усещането на мемори пяната.
За улеснение при почистването на калъфа, добавихме цип.

Хората които не предпочитат да спят върху профилиранта страна, могат да обърнат топ матрака от гладката му страна и по този начин няма да усещат масажиращия ефект.

Състав на топ матрак Они Профи Мемори:

Луксозна дамаска
Ядро профилирана Мемори пяна - 6 см в най-високата си част.
Калъф с цип
Височина ~ 7 см.

Предимства / Ключови характеристики

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители