БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Топ матрак Carbon Cool Gel 5 см, охлаждащ гел - Sleepy

226,00 лв.

113,00 лв.

50% намален

Топ матрак Carbon Cool Gel 5 см, охлаждащ гел - Sleepy

113,00 лв.

226,00 лв.

113,00 лв.

Продуктов код: 01.02.11.

Топ матрак Carbon Cool Gel е луксозен топер, създаден специално за най-взискателните почитатели на съня. Топ матрака съчетава в себе си ядро от 4 см охлаждащ гел, луксозна дамаска с карбонови нишки, неплъзгащо се покритие от долната страна на топ матрака, която го задържа здраво, без да се движи през нощта. Калъфа с цип позволява лесното сваляне и почистване при необходимост. Топ матрак Carbon Cool Gel се предлага с 2 години гаранция и БЕЗПЛАТНА доставка до всяка точка на България.

Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Топ матрак Carbon Cool Gel - топ матраци Sleepy
Топ матрак Carbon Cool Gel 5 см, охлаждащ гел - Sleepy
Купи на кредит

Основни предимства

SKU - 01.02.11.
Срок на промоцията - 20.09 - 20.10
Състав - Охлаждащ гел
Височина - 5 см
Гаранция - 2 години
Марка - Sleepy
Дебелина мемори пяна - 4 см.
В какъв вид се доставя - На руло
Сваляем калъф - Да

Описание

Топ матрак Carbon Cool Gel е луксозен топер, създаден специално за най-взискателните почитатели на съня. Топ матрака съчетава в себе си ядро от 4 см охлаждащ гел, луксозна дамаска с карбонови нишки, неплъзгащо се покритие от долната страна на топ матрака, която го задържа здраво, без да се движи през нощта. Калъфа с цип позволява лесното сваляне и почистване при необходимост. Топ матрак Carbon Cool Gel се предлага с 2 години гаранция и БЕЗПЛАТНА доставка до всяка точка на България.

Топ матрак Carbon Cool Gel е топер от най-висок клас, съчетал в себе си предимства и екстри за максимално качествен и здравословен сън !

Дамаската на топера е от много нежен текстил с карбонови нишки, характеризиращ се с уникална мекота, здравина и приятен на допир. Долната страна на топ матрака е специално гумирано покритие с анти плъзгаща технология. Поставяйки топ матрака върху друга повърхност, той няма да се плъзга и размества по време на сън. Борда е съставен от 3Д дишаща лента, която позволява на въздуха да циркулира постоянно в сърцевината му, като по този начин предпазва от развитието на микроорганизми и акари.

Ядрото е съставено изцяло от 4 см охлаждащ гел - материал копиращ извивките на тялото, подобно на мемори пяната, но с тази разлика, че не задържа топлината, а напротив - охлажда. Доказано колкото по-ниска е температурата на тялото по време на сън, толкова по-спокойно и непробудно спим.

Повечето плюсове са именно за хората, които се потят нощем и усещат непрестанна топлина.

Общата височина на топ матрака е 5 см и се предлага с 2 години гаранция.

Предимства / Ключови характеристики

 Луксозна дамаска с Карбонови нишки. Супер нежна и мека на допир. Без капитонаж за по-добро усещане.

 Ядро от 4 см охлаждащ гел - поддържа телесната температура в норма и не позволява да се потите по време на сън.

 Калъф с цип за по-добра хигиена.

 Специално не плъзгащо се гумирано покритие от долната страна, държи топ матрака здраво, без да се движи през нощта.

 Материалите използвани в топ матрак Carbon Cool Gel са изцяло антибактериални и антиакарни с най-висок клас на обработка.

 Топ матрака се изработва в нестандартни размери за срок от 14 работни дни.

 3Д дишаща лента по целия борд на топ матрака аерира непрестанно ядрото, като по този начин предпазва от мухлясване и развитие на микроорганизми.

 Височина - 5 см.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители