БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Възглавница Classic - TECHNOGEL

Възглавница Classic - TECHNOGEL

297,00 лв.
Мека към средна
297,00 лв.
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пет 27 ноем. - пон 30 ноем.
Продуктов код - 13.05.07.
Състав възгл. - Technogel
Твърдост - Мека към средна
Марка - Technogel

Описание

Специфичното при модела е наличието на високотехнологичния материал Technogel. Той е от групата на полиуретана, като е екологично чист и напълно безвреден за здравето, не притежава специфичен мирис, а експолоатационните му качества не се променят с времето. Ценно свойство на Technogel е способността му да освобождава натрупаното напрежение, тъй като постоянно се изменя в зависимост от конкретния натиск, напасвайки се към анатомичните ви извивки, без да оказва притискане. Това прави изделието изключително комфортно и с висока степен на ергономичност.
Повърхностният слой Technogel е под формата на своеобразни кулички, като по този се осъществява триизмерно изменение на формата, в зависимост от конкретния натиск. За основа служи специалният слой Memory, осигуряващ ви здравословна опора.

Предимства / Ключови характеристики

Дизайнът на модела го прави изключително подходящ за тези от вас, които предпочитат да спят на по-ниски възглавници.

В посочените цени се включва калъфка от висококачествена дамаска, преминала необходимите антиалергични обработки, която допринася за поддържането на вътрешната хигиенична среда. Препоръчва се периодично почистване на самото ядро на възглавницата с навлажнена кърпа.

Сваляем калъф с цип.
Антиалергична, антиакарна и антибактериална.
 Екологична.
 Анатомична.
 Не деформираща се.
 Дишаща.
   
   
   

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

1 коментара от потребители