БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Възглавница Deluxe PLUS 14 - TECHNOGEL

250,00 лв.
Мека към средна

Възглавница Deluxe PLUS 14 - TECHNOGEL

250,00 лв.
250,00 лв.
Продуктов код: 13.05.09.
Модел, насочен към задоволяване на изискванията на тези от вас, които предпочитат по-високи възглавници, удобни за спане настрани. Повърхностният слой на изделието е изграден от неподатливия на деформация материал Technogel, който е излят във формата на множество кулички, като ролята на своеобразна основа играе специална Memory пяна.
Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Купи на кредит

Основни предимства

SKU - 13.05.09.
Състав възгл. - Technogel
Твърдост - Мека към средна
Марка - Technogel

Описание

Модел, насочен към задоволяване на изискванията на тези от вас, които предпочитат по-високи възглавници, удобни за спане настрани. Повърхностният слой на изделието е изграден от неподатливия на деформация материал Technogel, който е излят във формата на множество кулички, като ролята на своеобразна основа играе специална Memory пяна


Самата сърцевина е облечена в приятен на допир калъф от висококачествен текстил, преминал специална антиалергична и антиакарна обработка Actigard. Всички останали материали, използвани за изработката на продукта, са с отлични хигиенични качества, като са напълно безвредни за здравето. Почистването на самото ядро на възглавницата става с мека влажна кърпа.

Предимства / Ключови характеристики

Сред най-ценните качества на материала Technogel е способността му да се адаптира постоянно към специфичните извивки на различните части от тялото, разпределяйки равномерно тежестта по цялата повърхност и снемайки натрупаното напрежение. Това спомага за премахване на дискомфорта, като освен това подобрява кръвообращението, както и притока на кислород в тъканите.

  • Използвайки възглавница с Technogel, вие ще чувствате едно постоянно свежо усещане, благодарение на високата топлопроводимост на материала.

Сваляем калъф с цип.
Антиалергична, антиакарна и антибактериална.
 Екологична.
 Анатомична.
 Не деформираща се.
 Дишаща.
   
   
   

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители