БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Възглавница Deluxe PLUS 14 - TECHNOGEL

Възглавница Deluxe PLUS 14 - TECHNOGEL

297,00 лв.
Мека към средна
297,00 лв.
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пет 27 ноем. - пон 30 ноем.
Продуктов код - 13.05.09.
Състав възгл. - Technogel
Твърдост - Мека към средна
Марка - Technogel

Описание

Модел, насочен към задоволяване на изискванията на тези от вас, които предпочитат по-високи възглавници, удобни за спане настрани. Повърхностният слой на изделието е изграден от неподатливия на деформация материал Technogel, който е излят във формата на множество кулички, като ролята на своеобразна основа играе специална Memory пяна


Самата сърцевина е облечена в приятен на допир калъф от висококачествен текстил, преминал специална антиалергична и антиакарна обработка Actigard. Всички останали материали, използвани за изработката на продукта, са с отлични хигиенични качества, като са напълно безвредни за здравето. Почистването на самото ядро на възглавницата става с мека влажна кърпа.

Предимства / Ключови характеристики

Сред най-ценните качества на материала Technogel е способността му да се адаптира постоянно към специфичните извивки на различните части от тялото, разпределяйки равномерно тежестта по цялата повърхност и снемайки натрупаното напрежение. Това спомага за премахване на дискомфорта, като освен това подобрява кръвообращението, както и притока на кислород в тъканите.

  • Използвайки възглавница с Technogel, вие ще чувствате едно постоянно свежо усещане, благодарение на високата топлопроводимост на материала.

Сваляем калъф с цип.
Антиалергична, антиакарна и антибактериална.
 Екологична.
 Анатомична.
 Не деформираща се.
 Дишаща.
   
   
   

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители