БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Възглавница музикална ергономична - РОСМАРИ

Възглавница музикална ергономична - РОСМАРИ

129,00 лв.
129,00 лв.
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : сря 26 ян. - чет 27 ян.
Продуктов код - 05.05.11.000001
Състав възгл. - Мемори пяна
Марка - РосМари

Описание

Фирма РосМари предлага нов продукт, специално за тези, който обичат да заспиват под звуците на любимата си музика. Музикалната възглавница има вградени тонколонки, който ви осигуряват превъзходен 3D звук, без да безпокоите половинката и да ви пречат кабели. Тя е със стандартен 35 милиметров жак, което я прави още по-достъпна и практична, защото можете да включите любимите си аудио устройства като iPod, MP3/CD/DVD плеъри, мобилни телефони и др. със стандартен вход за слушалки.

Ако имате проблем със съня, болки в шийните прешлени и напрежение в раменете, музикалната ергономична възглавница ще ви помогне. Благодарение на ергономичната си форма тя придава опора на главата, врата и раменете, като ги поддържа в правилна позиция и по този начин облекчава болката.

Изградена е от високо еластична мемори пяна, която нежно ви обгръща, като ви дарява със спокоен и релаксиращ сън и спомага за по-добро кръвообращение. Има добра циркулация на въздуха, заради порестата и структура.

Предимства / Ключови характеристики

  • Възгалвница с вградени тонколони с размер 35mm, който осигуряват чист 3Д звук.

  • Могат да се включват всички устройства със стандартен жак 3.5 мм.

  • Височина на възглавницата - 12 см.

  • Изградена изцяло от мемори пяна.

  • Напълно ергономична.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители