Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Матраци Don Almohadon

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ ДОН АЛМОХАДОН СА СЪС 100% ИСПАНСКИ ПРОИЗХОД

 

Don Almohadón е запазена търговска марка на испанския производител от висок клас на матраци, възглавници, протектори за матраци, топери и други аксесоари за здравословен сън. Съчетавайки най-модерните технологии в производството, с традициите на топла Испания, ние създадохме за Вас новата ни колекция за висок комфорт по време на сън 2014/2015 г.

 

Всички продукти на Don Almohadón се отличават с прецизна изработка и са произведени от висококачествени, екологично чисти и безвредни материали, отговарящи на най-новите изисквания и стандарти за качество на Европейския Съюз.

Купете матрак Don Almohadon онлайн от matraci.bg  и ние ще го доставим безплатно до вашия дом ! 

 

- Матрак Termal Visco - този матрак предоставя отличен комфорт, благодарение на превъзходното качество на материалите, произведени в Испания. За ваше удобство матракът е с две лица: лятно - с 100% триизмерна дишаща материя предоставяща прохлада през топлите месеци и зимно - направено от велур, гарантиращ топлина и комфортна почивка. 

- Матрак Viscoplus Ви гарантира максимален комфорт по време на сън. Благодарение на термочувствителния Memory слой той копира извивките на тялото и му осигурява равномерен натиск. По този начин преразпределя тежестта и намалява точките на напрежение, които могат да доведат до нарушаване циркулацията на кръвта и въртене, и обръщане по време на сън. Всичко това го прави изключително приспособим към всяко тяло и всяка поза на сън.

- Матрак Naturtea:

- Матрак Viscoflower Ви предлага равномерно разпределение на натиска по цялото тяло, което има благоприятен ефект върху циркулацията на кръвта. Научни изследвания доказват значимостта на добрия матрак за човешкото здраве и естествената позиция на тялото по време на сън. При Viscoflower това е постигнато благодарение на високоеластичния Memory слой. Матракът е хипоалергичен и защитен от проникване на акари и бактерии. 

- Матрак Viscoelastic притежава два слоя: термочуствителен Memory foam (мемори пяна) и Eliocel - опорен слой с отворена клетъчна структура. Това позволява на матрака да следва извивките на Вашето тяло осигурявайки Ви стабилна опора по време на сън. Viscoelastic е мек където желаете и твърд където е необходимо.

Матрак Naturcol:

- Матрак Ortopedical Merino е изработен от високотехнологични съвременни материали. Неговата вътрешност е формирана от ултрагъвкав и недеформируем Eliocel, чиято молекулярна структура позволява нормално "дишане" вследствие на което се постига комфортна, здравословна и естествена релаксация.
Със своите две страни - лятна и зимна, той е подходящ както за всеки сезон, така и за всички възрасти. С целенасочения ортопедичен ефект, той подпомага правилното спане и здравословното положение на тялото по време на сън, чрез придържане на гръбнака в естественото му положение.

 - Матрак Anatomic Visco. Достъпен лукс и комфорт. Оригинален мемори матрак с изразени анатомични характеристики. Благодарение на опорния слой Eliocel и термучуствителната Memory пяна, този матрак ще обгърне нежно всяка извивка на тялото Ви. 

- Матрак Eliocol е предназначен за висок комфорт по време на сън, дължащо се на точковото адаптиране, осигуряващо равномерен натиск във всяка една точка на тялото. Модела е с височина 21 см, а клетъчната му структура гарантира отличната му проветривост, предпазвайки го от запарване.
Тези матраци съчетават традициите с новите технологии, въплащавайки в себе си най-новото поколение слой Eliocel на Дон Алмохадон.  

- Матрак Lanapur е практичен матрак с ортопедични и анатомични свойства. Ядрото от Eliocel осигурява необходимата опора на тялото Ви и намалява точките на напрежение. Зимната страна е съставена от чиста вълна, чиято основна характеристика е термурегулаторната й способност да поддържа постоянна телесна температура. Лятната страна е изработена от приятен на допир фин текстил капитониран със силиконови фибри. 

- Матрак Ergonomico. Този матрак е с изразено ергономични качества и покрива основните изисквания за пълноценен сън. Ядрото от Eliocel Nucleo с отворена микроклетъчна структура, антиалергичният фиброблок, мекият и приятен на допир плат, създава здравословна и релаксираща среда по време на сън. 

Задай Низходяща Посока

Точки 1 до 12 от 49 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Guay Антибактериална
Възглавница Veleta - Don Almohadon
Възглавница Teide - Don Almohadon
Възглавница Aneto - Don Almohadon
Alegrias Natura / Amarillo - непромокаем протектор за матрак
Risuenos / Cian - протектор за матрак с цип
Indeform
Възглавница Everest - Don Almohadon
Възглавница с парчета Memory - Don Almohadon
Risas Tencel Fitted / Lima - непромокаем протектор за матрак
Протектор Sonrisas Quilted Reversible / Violeta Reversible
Възглавница Memory Foam - Don Almohadon
Задай Низходяща Посока

Точки 1 до 12 от 49 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5