Безплатна доставка над 100лв.

Гаранция на всеки продукт

До 100 нощи тест период

+ 359 895 510 055

В онлайн магазин matraci.bg ще откриете най-популярните производители на матраци и продукти за сън в категориите:
- Матраци
- Топ матраци
- Легла
- Възглавници
- Спално бельо и протектори
- Подматрачни рамки
- Кучешки и котешки легла

Матраци Sleepy се произвеждат в България от продуктови експерти с над 15 години опит и знания за най-добрите технологии и иновации в матраците и аксесоарите за сън.

От създаването си досега компанията е помогнала на над 250 000 човека да спят по-добре, предоставяйки не само отлични продукти, но и високо ниво на обслужване.

В продуктовото портфолио може да откриете всичко за индивидуалните си нужди и предпочитания за твърдост, цена на матрака и материали. Съчетаването на качествени текстили, пяна с висока еластичност, пружини и допълнителни предимства отличават Sleepy като най-търсената марка в matraci.bg.

Предимството на произведените в България матраци са ниската цена, което дава на потребителите отстъпки до 75%, и бърза безплатна доставка.

Матраци isleep са 100% произведени в Италия двулицеви матраци с дълга гаранция от 25 години.

Освен италианското качество на продуктите, isleep се отличават и с иновативни продукти като матраци, съчетаващи две ядра в един общ калъф. Това позволява на всеки партньор да избере твърдостта, на която предпочита да спи и е подходяща за индивидуалните му нужди.

Други интересни технологии са материалите, целящи терморегулация на тялото като Termha текстила с високо съдържание на вискозни влакна, получени от преработката на натурална целулоза.

Всички матраци на isleep са двулицеви. Тези матраци могат да бъдат обръщани и завъртани, което намалява многократно износването и удължава живота на матрака.

Известната италианска марка за матраци Magniflex предлага най-високия клас продукти за сън, които може да откриете на пазара и в онлайн магазин matraci.bg

От създаването ѝ преди повече от 60 години, Magniflex никога не променя принципите си за произвеждането на продукти, ориентирани към желанието на клиентите и безкомпромисно качество на всеки шев, детайл и материал. Това е и първата компания, която патентова вакуумираното руло - метод на пакетиране, който спестява място при транспортиране и съхранение и намалявайки вредните CO2 емисии. Така на мястото на 3 матрака вече могат да бъдат транспортирани 13. Допълнително предимство на технологията на вакуумиране на матраците е перфектно запазване на хигиенична среда.

Произведени в Италия, продуктите на Magniflex достигат до 99 държави и над 40 милиона доволни клиенти.

Матраци ТЕД са един от лидерите на пазара, произвеждайки в България еднолицеви, двулицеви и ортопедични матраци с високо качество на добра цена.

Всеки продукт се разработва с целта да осигури стабилна опора и правилна позиция на гръбначния стълб, да се адаптира към естествената форма на тялото и да помага за по-бързо заспиване с минимално въртене.

Ценностите на марката лежат върху осигуряването на качество, стойност и надеждност на продуктите, подкрепено от високото качество материали и технологии.

Собственост на фирма „Паралел”, марката матраци Нани повече от 20 години се грижи за комфорта и качествения сън на своите клиенти. Компанията разполага със складови бази из цяла България, така че продуктите й да достигнат бързо до всяко населено място в страната.

Мненията на клиенти за матраци Нани категорично извеждат марката като една от най-предпочитаните на българския пазар. Едни от най-разпознаваемите матраци на Нани са Сирена фреш мемори, Аруба мемори покет, матрак Бахама, матрак Тирена и матрак Каспия.

Матраци Paradise са на пазара от 10 години, в които конкурентното съотношение цена-качество на продуктите превръщат компанията в една от най-добре познатите на пазара. Продуктите отговарят на най-високите стандарти за качество, подкрепено от сертификатите ISO 9001 и ISO 14001.

В портфолиото на Paradise има над 30 продукта

 • Еднолицеви и двулицеви матраци с ядро от пружини Бонел или Покет, еластична пяна, високоеластична пяна, мемори пяна, охлаждаща мемори пяна, пяна със свойства на латекс
 • Тапицирани основи
 • Подматрачни рамки
 • Възглавници
 • Протектори

Матраци Блян са едни от пионерите в производството на първите двулицеви матраци без пружини. Компанията е добре позната на пазара с разнообразието си от продукти на ниски цени.

По-голямата част от продуктовото портфолио предлага непружинни двулицеви матраци с мемори пяна.

Цените на продуктите правят бранда атрактивен, без да се прави компромис в качеството.

Екон Латекс са единственият производител на матраци от пено-латекс за цяла Източна Европа - една от 15-е фабрики в света, които прозивеждат с тази технология и материал.

Латексовите матраци са известни със своите уникални предимства, които подобряват съня и дават отлична опора на тялото:

 • Комфорт: латексът се адаптира към формата на тялото и облекчава напрежението в ключови зони на тялото, които оказват най-голям натиск
 • Ортопедичност: чрез обособените седем зони на различни твърдости създава равномерна ортопедична опора за гръбначния стълб.
 • Дълготрайност: латексът е най-еластичният материал в природата. Възстановява форма си след многократни и продължителни натоварвания, което гарантира дългия му живот.
 • Хипоалергенни свойства: естествените алкални свойства на латекса осигуряват естествена бариера срещу бактерии и акари.
 • Терморегулация: латексът е дишащ материал, който помага за регулиране на температурата през нощта и предотвратява прекомерното загряване.
 • Антибактериални свойства: латексът е естествено антибактериален материал
 • Екологичност: латексът се добива от каучуковото дърво, което го прави биоразградим.

Матраци Mlily навлизат бързо на българския пазар с иновативните си продукти за дълбок и възстановяващ сън - за по-свежо и наистина добро утро. Партньорство им с футболния гигант Манчестър Юнайтед и техния екип, грижещ се за възстановяването на спортистите, е показател за отдадеността на Mlily да разработва, тества и подобрява продуктите за постигане на съвършена среда за сън.
Всички матраци Mlily са със свалям калъф за лесно и удобно почистване, доставят се безплатно под формата на руло за лесно транспортиране.

В Onelseep.com ще откриете протектори за матраци и възглавници Dream On, специално подбрани за вашата качествена почивка и възстановяващ сън. Възглавниците Dream on са произведени в България с особена грижа и внимание към детайлите. Използвани са високотехнологични и иновативни материали с европейски произход като мемори пяна, лиосел, охлаждащ гел и технологии за максимална пропускливост и циркулация на въздуха.

В портфолиото ще откриете ортопедични възглавници с мемори пяна в класическа форма или анатомична (вълнообразна), подходяща за спящите настрани или по гръб.
Tencel материалът, използван във водонепропускливите протектори Dream On е тъкан, изцяло от естествени материали, наречена лиосел. За разлика от найлона и полиестера, лиосела не се произвежда от изцяло синтетични полимери, а от чиста дървесна целулоза, което го прави хипоалергенен и силно абсорбиращ влагата.
Марката предлага и протектори с памук или с бамбук, гарантиращи хигиенична и здравословна околна среда със своите антиалергични и антибактериални свойства.

Продуктите на Dream On се доставят безплатно в цялата страна от onesleep.com.

Испанските матраци Don Almohadon съчетават в себе си висок клас испански материали и технологии, резултат от години проучвания за най-добрите производствени методи. Продуктите изпъкват с екологично чисти и безвредни материали, високо качество на продуктите и достъпни луксозни матраци на ниска цена. Част от материалите, използвани в изработката са мемори пяна, елиосел пяна, велур, латекс и безшумни текстили с антибактериални свойства.
Всички матраци идват при вас с безплатна доставка и 8 години гаранция.

Спално бельо: Аглика, Dilios, Apo Aloha, PNG Панагюрище
Мебели и легла:Sleepy, Мебели МОБ, Ergodesign
Матраци и продукти за сън:Матраци Вики, Sleep On, Dormia, Tehnogel, tempur, Skypur, Sleep point
Кучешки и котешки легла и къщички: Mama's pet