Безплатна доставка над 100лв.

Гаранция на всеки продукт

До 100 нощи тест период

+ 359 895 510 055

Безплатна доставка над 100лв.

Предлагаме на нашите клиенти голямо разнообразие от матраци и аксесоари за спалня. Средният срок на доставка на различните артикули е между 3 и 5 работни дни. Обикновено матраците могат да бъдат доставени на клиентите в рамките на работния ден или в събота до обяд, стига населеното място да има обслужване в събота.

  Какви преимущества ще получите, ако изберете предлаганите от нас матраци?

  • Всички поръчки на стойност над 100лв. се доставят безплатно в цялата страна до Вашия адрес (до най-близкото мястото, където може да стигнете буса на куриерската фирма).
  • За поръчки на стойност под 100лв. - таксата е 5,99лв.

   

  • Ние доставяме само с куриерска фирма Еконт, за да сме сигурни, че стоката ще бъде безопасно доставена до дома Ви.

  • Не предлагаме опция качване по етажите, извозване на стария матрак и монтаж.

  • Матраците обикновено се доставят в найлонова опаковка.

  • Всички двулицеви и топ матраци, които се доставят под формата на руло, следва да бъдат разопаковани в рамките на максимум 30 дни след получаването, в противен случай гаранцията отпада.

  • След разопаковането на ролиран матрак/топ матрак е необходимо в рамките на 24 до 72 часа той да не бъде използван.

  В деня на доставката ще получите смс от куриерската фирма, която ще ви достави пратката. В смс-а ще фигурира телефонният номер на куриера, като може да се свържете с него, ако искате да уточните детайли по доставката.

  Срокът на доставка започва да тече от деня на потвърждаване на поръчката по телефона от наш служител. Срокът не е точно определен и може да варира. Ще Ви уведомим по телефон за срок на доставка според населеното място, в което се намирате, и графика на курисрската фирма.
  Имайте предвид, че срокъг за доставка може да бъде удължен в случай на лошо време или голямо натоварване на куриерската фирма.

  Преди да приемете и потвърдите поръчката си за доставена, моля направете внимателна проверка за евентуални външни повреди или липсващи части и ги отбележете при куриера. Ако сте забелязали вредите или липсващи части, след като сте подписали, че сте приели стоката, моля свържете се с нас на sales@matraci.bg или ни се обадете на 0895510055.

  В случай, че искате да платите в брой, бъдете сигурни, че предварително сте приготвили точната сума.