БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Матраци Хегра

Няма намерени продукти

Съобразили сме модните тенденции със съвременните изисквания за ортопедичност и функционалност, така че безупречният външен вид да е в унисон с основното предназначение на матрака - здравословен и спокоен сън.

Благодарим ви за проявения интерес към нашата работа!

“Хегра Д” ООД е наследник на богатите традиции в мебелното производство на “Мебел Ком” - Ямбол. Производството на матраци се базира на модерна поточна линия на швейцарската фирма “Шпул”. Освен традиционните за българския пазар тип “Бонел” ние предлагаме и матраци от типа “Pocketed Springs”, стоманени цилиндрични пружини, индивидуално обезшумени чрез зашиване в текстилен калъф. Тази съвременна пружинна система гарантира още по-голям комфорт, а също така и несравним анатомичен ефект.

”Хегра Д” изработва легла и спални не само за бита, но и за хотелско обзавеждане. Специално за нуждите на хотелиерството е създаден типът “Матрак върху матрак”, характерен със своя комфорт и красив външен вид. В предприятието е създадена система за контрол на качествата на произвежданите продукти, а в търговската мрежа логистиката спомага вие да получите най-доброто изделие в най-кратък срок.

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК