БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Мебели Моб

Мебели МОБ

Марката МОБ е създадена през 2012 г, за да отговори на нуждите на онези от нашите клиенти, които желаят да обзаведат дома си с функционална мебелировка в изчистен и същевременно следващ последните интериорни тенденции, дизайн, на конкурентна за пазара стойност. 
Десетте комплекта, които предлагаме, са в издържан съвременен стил, съчетавайки класически линии с невероятна ергономичност, утвърдени решения с иновативност, максимално качество с достъпни за всички цена.

Сортирай по
Показани {{ shown }} от {{ totalProductCount }}
Всички Мебели Моб
35% намален
Средна
Двулицев матрак МОБ
15% намален
Легло Галатеа - Мебели МОБ
15% намален
Легло Корона - мебели МОБ
15% намален
Легло Фаворит - мебели МОБ
15% намален
Легло Лимитид - Мебели МОБ
15% намален
Спалня Ланс - Мебели МОБ
15% намален
Тапицирана спалня Опиум - МЕБЕЛИ МОБ
15% намален
Тапицирано легло Стило - мебели МОБ
15% намален
Тапицирана Спалня Контеса - МЕБЕЛИ МОБ
15% намален
Тапицирано легло ИНА - мебели МОБ
15% намален
Гардероб Галатеа - Мебели МОБ
15% намален
Гардероб Фаворит - Мебели МОБ
15% намален
Тапицирана спалня Клоуд - мебели МОБ
15% намален
Спален комплект Галатеа
15% намален
Спален комплект Фаворит
15% намален
Спален комплект Лимитид - Мебели МОБ

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК