БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Доставка

Онлайн магазин за матраци, топ матраци и продукти за съня matraci.bg предлага БЕЗПЛАТНА доставка до всички градове и села в България. Цените обявени в сайта са с включено ДДС.

Колко струва доставката ?
Доставката на продукти поръчани от електронен магазин www.matraci.bg е напълно безплатна до всеки град и село в България.

С коя курирска фирма доставяте ?
Всички наши продукти се доставят с куриерска фирма Еконт.

До адрес или до офис на Еконт ще получа поръчката си ?
Имате възмоност само да изберете дали да доставим пратката ви до офис на Еконт или до адрес посочен от вас. Доставката пак е безплатна.

Кога ще пристигне моята пратка ?
Ако сме се свързали с вас и сме потвърдили, че изпращаме стоката към вас това значи, че трябва да очаквате доставка в срок от 1 до 3 работни дни, според графика на обслужване на куриерската фирма.

Как да проследя пратката си ?
Моля отворете имейла с който сме потвърдили, че поръчката ви е завършена и в него може да откриете номер на товарителница, която може да проследите ТУК

Все още не съм получил пратката 
Обикновено доставката изисква 1-3 работни дни, но понякога и малко повече. Проявете малко търпение, ако пратката ви се бави. Понякога причините за забавянето са извън наш контрол. 
Моля отворете имейла с който сме потвърдили, че поръчката ви е завършена и в него може да откриете номер на товарителница, която може да проследите ТУК

Получих повреден/дефектен артикул
Винаги се стараем да поддържаме високо качество на обслужване и доставка. За нас е важно преди да приемете пратката си от куриерската фирма да проверите дали тя е в състоянието в което трябва да бъде. Огледайте я за наранявания и/или транспортни дефекти.
Дефектни продукти се обслужват според гаранционните условия на производителя.

Получих грешен артикул
Ако сте получили грешен артикул или от поръчката ви липсват артикули моля да се свържете с нас на телефон +359895510055 или имейл sales@matraci.bg

Ако не съм си у дома при доставката?
Поръчките изпратени до адрес на клиента се доставят според графика на куриера. Ако в момента на доставка не сте на адреса и няма кой да получи пратката ще получите информация по телефона от куриера доставчик за нов ден/час на доставка.

Как е опакована моята пратка?
Всички артикули в електронен магазин matraci.bg са фабрично опаковани в оригиналната си опаковка. Малките артикули - възглавници, протектори и т.н. се доставят в плик на куриерската фирма.

Мога ли да взема артикул от ваш магазин?
Основният ни склад се намира в гр. Русе бул. 3-ти Март 74. За да получите стока директно от нас е необходимо да се свържете с нас по телефона +359895510055 и да проверите дали вашият артикул е наличен. В случай, че е наличен може да го получите в работен ден от 08:00 до 17:00 часа.