БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Възглавница Anatomic PLUS - TECHNOGEL

Възглавница Anatomic PLUS - TECHNOGEL

297,00 лв.
Мека към средна
297,00 лв.
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пет 27 ноем. - пон 30 ноем.
Продуктов код - 13.05.08.
Състав възгл. - Technogel
Твърдост - Мека към средна
Марка - Technogel

Описание

Ключова характеристика на модела е деликатната изививка, напълно съобразена с анатомичните особености в тази част от тялото. Предназначението й е да осигурява необходимата опора в областта на врата и главата, подпомагайки поддържането на правилна позиция по време на сън. Особено подходяща е за хора със склонност да спят в странично положение.


Качествата на използваните материали (Technogel и Memory пяна) гарантират премахване на болката и дискомфорта в зоната на врата и раменете, тъй като имат способността да редуцират натрупаното напрежение в мускулатурата, осигурявайки необходимите здравословна опора и мекота, без притискане или обратен натиск.

  • Структурата на релефния повърхностен слой Technogel (напълно безвреден материал от групата на полиуретана) спомага за триизмерно разпределяне тежестта на различните части от тялото, като освен това решава напълно проблема с изпотяването, давайки ви неповторимо усещане за свежест. 
  • Самият материал не се деформира с течение на времето, което е доказано от редица лабораторни тестове.

Предимства / Ключови характеристики

Допълнително предимство на модела е калъфът с цип, преминал специална обработка Actigard, което го прави подходящ за употреба и от хора, страдащи от алергии. Самото ядро на възглавницата се почиства посредством влажна кърпа.

Сваляем калъф с цип.
Антиалергична, антиакарна и антибактериална.
 Екологична.
 Анатомична.
 Не деформираща се.
 Дишаща.
   
   
   

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители