БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Матраци Блян

Блян

Матраци БЛЯН отпразнуваха 20тата си годишнина от първото излизане на пазара през 1994г. От самото начало, производството на матраците се извършва по нова технология без лепила, като по този начин се елиминира всяка остатъчна миризма. Технологията е първа по рода си в страната и е много подходяща за бебета, деца и хора с алергии. Основен продукт в производството на нашите матраци е 3D - профилираният пенополиуретан, произведен по 100% безотпадна технология.

Сортирай по
Показани {{ shown }} от {{ totalProductCount }}
Всички Матраци Блян
Топ матраци Блян 0 топер Медикал
Средно твърд
Детски матрак Блянболино Блян  - 1
Топ матраци Блян - Мемори 6 см
Топ матрак Топ Комфорт Блян
Средно твърд
Матраци Блян - еднолицев матрак Зеро Мемори - 1
Средно твърд
Матраци Блян - матрак Медикал
Средно твърд
Матраци Блян - двулицев матрак Зеро Мемори - 1
Средно твърд
Матрак Комфорт Баланс 20 см, двулциев - Блян -1
Средно твърд
Матраци Блян  двулицев матрак Зеро Покет - 1
Средно твърд
Матраци Блян - еднолицев матрак Зеро Покет - 1
Средно твърд
Матраци Блян - двулицев матрак Кул Баланс
Средно твърд
Матрацци Блян - двулицев матрак Орто Баланс - 1
Средно твърд
Матраци Блян - двулицев матрак Дрийм Комфорт
Средно твърд
Матраци Блян - двулицев матрак Body Comfort - 1

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК