БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Възглавници и протектори Dream On

Dream On
Сортирай по
Показани {{ shown }} от {{ totalProductCount }}
Всички Възглавници и протектори Dream On
Протектор за матрак Terry Cotton - Dream On - 1
Протектор за матрак Terry Bamboo - Dream On - 1
Протектор за матрак Tencel Premium - Dream On - 1
Протектор за матрак Tencel Premium за матрак от 25 до 35 см - 1
Възглавница Memory Balance - DREAM ON - 1
Възглавница Memory Rainbow - DREAM ON -1
Мемори възглавница Dream On - Memory Queen - 1
Възглавница Memory Comfort - Dream On - 1
Възглавница Air Comfort - DREAM ON -1
Възглавница с мемори пяна Air Queen - Dream On - 1
Възглавница Memory Premium - DREAM ON -1
Възглавница Memory King - DREAM ON -1
Възглавница Air King - DREAM ON - 1
Възглавница Gel Queen - DREAM ON - 1
Възглавница Gel Comfort - Dream On - 1

В dream on, нашата страст е съня. Това е нашата мисия да усъвършенстваме изкуството на съня. Работим с материали на водещите световни компании в бранша като Eurofoam и YKK. Използваме само най-добрите материали в продуктите ни, които предлагат по-качествен естествен сън. Ние сме първата българска фирма производител която ползва технологията EASY FRESH(R), която позволява лесна поддръжка в домашни условия, която рязко повишава хигиената на съня и намалява силно предпоставките за здравословни проблеми, породени от микроорганизми и домашна прах. Циповете които използваме за нашите продукти са YKK. Долната част на нашите матраци изцяло е от 3D материя за да сме сигурни, че имаме най-добро движение на въздуха в ядрото на матрака. Това е начина, по който работим , това е философия, която следваме като специалисти работили за най-известните световни марки в продължение на десетилетия. Ние изграждаме всеки продукт dreamon, с гордост и грижи. Сънят с dreamon продукт е по-качествен и витализиращ. Разликата не е просто нещо, което можете да видите, но е нещо, което чувствате, нощ след нощ след нощ. Това ви носи естествената енергия, подобрено настроение, по-голямо здраве и щастие и по-младежки вид, всяка нощ и всеки ден.

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК