БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Матраци Латекс Екон

Латекс Екон

ЕКОН е единственият производител на матраци от латекс не само за България, но и за цяла Източна Европа. Заводи с подобно уникално производство са не повече от 15 в целият свят.

Най-изгодни продукти от матраци Латекс Екон

Средна
Матрак Латекс Екон
Средна
Матрак Стандарт - Латекс Екон
Средна
Лукс 16 см, твърдост М двулицев матрак - Латекс Екон
Сортирай по
Показани {{ shown }} от {{ totalProductCount }}
Всички Матраци Латекс Екон
Средна
Латексова възгалвница Релакс - Латекс Екон
Средна
Кокос Стандарт 18см, двулицев матрак - Латекс Екон
Средна
Матрак Стандарт - Латекс Екон
Средна
Матрак Лукс 18 см - Латекс Екон
Средна
Лукс 16 см, твърдост М двулицев матрак - Латекс Екон
Средна
Двулицев латексов матрак Стандарт - Екон
Средна
Матрак Лукс 18 см - Латекс Екон
Средна
Латексов Матрак Стандарт - Лаекс Екон
Средна
Black Label 18 см, Твърдост М двулицев матрак - Латекс Екон
Средна
Black Label 20 см, Твърдост М, двулицев матрак - Латекс Екон
Средна
Меморилатекс® Лукс 20 см, двулицев матрак - Латекс Екон
Средна
Матрак Латекс Екон
Средна
aiRaiR 20 см, двулицев матрак - Латекс Екон
Средна
COMBO 26 см, двулицев матрак - Латекс Екон

Продуктите на ЕКОН се изработват по технология на DUNLOP за разпенване на латекса. Технологията е разработена в края на миналия век и се развива и усъвършенства и до днес. Влагането на пенолатекс в матраци, произведени по този начин е гаранция за високо качество.

Латексът (каучуковото мляко) се добива от дървото Hevea Braseliensis и е най-еластичният материал в природата. Благодарение на еластичността си и на абсолютната си безвредност, той е незаменим при производството на биберони, презервативи, хирургически ръкавици и др.

Всички матраци с марка Латекс удовлетворяват напълно потребността ни от комфорт - тялото е максимално отпуснато, гръбначният стълб намира опора по цялата си дължина, движенията на тялото ни са свободни. Матраци Латекс осигуряват диференцирана опора за отделните части на тялото и не позволява тяхното потъване в най-тежката им част.

Позволете на Вашето тяло да си почине с помощта на повдигащата сила на еластичния латекс.

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК