БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Протектор за матрак Magniprotect Protector - Magniflex OUTLET

Протектор за матрак Magniprotect Protector - Magniflex OUTLET

99,00 лв.

49,50 лв.

50% намален

99,00 лв.

49,50 лв.

Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : вто 6 юни - сря 7 юни
Протектор за матрак Magniprotect Protector - Magniflex - 1
Протектор за матрак Magniprotect Protector - Magniflex OUTLET
Продуктов код - 06.06.04.
Марка - Magniflex

Описание

Протекторът се поставя върху матрака и го предпазва от замърсявания и осигурява максимално хигиенична среда на сън. Разполага с пришита гумена лента по цялата обиколка за сигурно и лесно закрепване за матрака, което не позволява хлъзгане на чаршафите. Лесно преносим и позволява за го вземете със себе си и на път. По този начин ще си осигурите спокоен и безопасен сън независимо къде се намирате.

Текстилът с технология MagniProtect доказано унищожава 99% от вирусите на COVID-19 за 60 минути (лабораторни тестове в Университета в Пиза и Националния съвет за научни изследвания в Италия) и гарантира елиминиране на близо 100% от честосрещаните вируси и бактерии в рамките на няколко минути (ISO 18184 и ISO 20743 за антивирусна и антибактериална ефикасност).

MagniProtect обединява два антивирусни и антибактериални агента - сребърни йони и липозоми. Липозомите - микромехурчета, широко използвани в медицината, унищожават вирусите, обвити в липиди, какъвто е и коронавирусът, като проникват през клетъчната им мембрана и я разграждат. Сребърните йони привличат и “закачат” противоположно заредените патогени и възпрепятстват тяхното разпространение.

Изработен от качествен полиестерен текстил, моделът е подходящ за пране в домашни условия до 30 градуса.

Предимства / Ключови характеристики

 Приятен на допир.

 Антибактериални сребърни йони.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители