Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

TEMPUR

Освобождаващият напрежението материал TEMPUR е уникално откритие , резултат от научните изследвания на НАСА за преодоляване на огромното напрежение, което изпитват астронавтите по време на излитане.
TEMPUR e виско-еластичен, термочувствителен материал, който се приспособява според точните очертания на тялото ви. С TEMPUR милиарди отворени клетки осигуряват пълна опора, там където се нуждаете от нея, без обратно напрежение. Когато станете, материалът TEMPUR възвръща първоначалната си форма. Той доказва, че един матрак не трябва да бъде твърд или мек – той може да е и двете. Матраците TEMPUR се приспособяват към тялото ви, като на практика отстраняват болезнените точки на напрежение и намаляват нуждата от въртене в търсене на удобна и безболезнена поза за сън. Материалът TEMPUR е мек там, където искате, и твърд там, където е необходимо™.
Резултатът – днес TEMPUR е глобална марка, разпознавана от милиони хора в цял свят като символ на иновативност, качество и престиж. Невероятно съчетание от опора и комфорт – за най-добрия сън!

ИСТОРИЯТА НА TEMPUR

Нашата история започна, когато НАСА разработи материал , който да поема и облекчава напрежението на астронавтите по време на излитане, като същевременно им осигурява нужната опора.

Ето това е TEMPUR - уникален материал, който реагира на телесната температура и разпределя равномерно теглото-за осигуряване на изключителен комфорт по време на сън.

От тогава, чрез различни проучвания и разработки на нашите учени, ние усъвършенствахме и разширихме тази технология, за да създадем колекция матраци подходящи за всеки.

Задай Низходяща Посока

8 продукт(а)

ТЕМПУР Класик Бейдж Едишън
ТЕМПУР Класик Пилоу
Възглавница TEMPUR Traditional Pillow
Темпур Комфорт Пилоу Клауд
Original 15 двулицев матрак - TEMPUR
Cloud 19см, двулицев матрак - TEMPUR
Sensation 19см, двулицев матрак - TEMPUR
Cloud 25см, двулицев матрак - TEMPUR
Задай Низходяща Посока

8 продукт(а)