БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Каспия Полифлекс 17см, еднолицев матрак - Нани

196,00 лв.

176,00 лв.

10% намален
Средна към твърда

Каспия Полифлекс 17см, еднолицев матрак - Нани

196,00 лв.

176,00 лв.

Продуктов код: 03.01.06.

Каспия Полифлекс е еднолциев матрак с височина от 17см, произведен в България от матраци Нани. Вградената метална рамка придава отлична здравина, като в същото време позволява монтирането на повдигащ механизъм. Сърцевината на матрака е съставена от полимерна пяна на водна основа с висока плътност, гарантираща ортопедичната опора от която имате нужда. Отворената микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички. Гаранция - 5 години. БЕЗПЛАТНА досатвка до всяка точка на България.

Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Каспия Полифлекс 17см, еднолицев - Нани
Каспия Полифлекс 17см, еднолицев матрак - Нани
Купи на кредит

Информация за продукта

Каспия Полифлекс е еднолциев матрак с височина от 17см, произведен в България от матраци Нани. Вградената метална рамка придава отлична здравина, като в същото време позволява монтирането на повдигащ механизъм. Сърцевината на матрака е съставена от полимерна пяна на водна основа с висока плътност, гарантираща ортопедичната опора от която имате нужда. Отворената микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички. Гаранция - 5 годиниБЕЗПЛАТНА досатвка до всяка точка на България.

Kласика + иновации.

Ортопедичен матрак с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички. Еластичните качества на POLYFLEX предлагат добър телесен комфорт при максимална издръжливост. Поддържа перфектно тялото в раменете, талията и таза, позволявайки на гръбначния стълб да заема естественото си положение по време на сън. Използваната стандартна дамаска в капитонирания калъф е с голямо съдържание на памук, придаващ допълнителна мекота и телесен комфорт. 

Предимства на еднолицев матрак Каспия Полифлекс от матраци Нани:

 Металната рамка и висококачествената OSB плоскост олекотяват конструкцията при запазване на необходимата здравина. Това прави продукта изключително подходящ за спални с повдигащ механизъм.

 Характеристиките на еднолицевия „Каспия Полифлекс” го доближават до функционалността и комфорта на качествените двулицеви матраци.

 Ядро от POLYFLEX пяна в висока плътност.

 Нестандартни размери се изработват в срок от 14 работни дни.

 Височина - 17 см.

Гаранция - 5 години 

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

3 коментара от потребители