БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Възглавница с лимец | Dream & Dreams

Възглавница с лимец | Dream & Dreams

47,00 лв.
47,00 лв.
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : вто 6 юни - сря 7 юни
Продуктов код - 101.

Описание

Нашите възглавници:

Те са ръчно изработени изцяло от естествени материали. Състоят се от: външна ватирана калъфка с цип, вътрешна калъфка с цип за пълнежа и пълнеж. Подходящи са за деца и възрастни. Размери: 30х40, 40х60, 50х70, 40х80 см.

Предимства на възглавниците:
- Приспособяване към всяка позиция на спане: Гъвкавостта на обвивките на семенета от лимец, елда и просо им позволява да се адаптират по формата на главата и врата, създавайки релаксиращ микромасаж.
- Осигуряват балансирана подкрепа: Люспите са плътни, но леки, позволяващи равномерно разпределение на теглото по цялата възглавница.
- Абсорбиране на влагата: Естествените свойства на обвивките допринасят за лесно абсорбиране на влагата и нейното изпаряване.
- Индивидуално коригиране: Височината и нивото на твърдост се регулират чрез изваждане или добавяне на пълнеж.
- Антиалергични: Материалите, които използваме не причиняват алергии. Освен това, люспите възпрепятстват развитието на прахови акари.
- Термален комфорт: Няма нужда да обръщате възглавницата на прохладната й страна. За разлика от синтетичните материали, обвивките на зърната поддържат постоянна, комфортна температура, осигуряваща приятен сън.

Препоръки:

- Проветрявайте редовно.

- Подменяйте пълнежа на всеки три до четири години. С двата ципа, пълнежът е надеждно подсигурен от случайно изпадане и попадане в ръцете на малки деца.

За пълнежа:

Пълнежът е от обвивките на семената на зърнените култури: лимец, елда или просо. Те са произведени чрез биоземеделие. Сертифицирани са от биосертифициращи органи: At-Bio-301- Австрия; Lacon - Германия.

Предимства / Ключови характеристики

Лимец

Той е една от най-старите отглеждани зърнени култури. Не поглъща вредни вещества от почвата - като тежки метали. Обвивките на лимеца съдържат силициева киселина, която има регенериращ ефект върху кожата и косата, затопляйки се от тялото Ви.

Калъфки:
- Външна с цип: Състои се от два слоя плат 100% памук ( цвят естествен ) и прошита между тях вата 100% памук ( 80 гр/м2, произведена в Германия ). Платът и ватата са сертифицирани по STANDARD 100 by ОЕКО-ТЕХ®. С цел да се избегне свиване на изделието, то предварително е изпрано, което го прави още по-меко.
- Вътрешна с цип за пълнежа: изработена е от 100% памук, цвят - естествен.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители