БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Каспия Виско Покет 24см, еднолицев матрак - НАНИ

265,00 лв.
0.15лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Средна

Каспия Виско Покет 24см, еднолицев матрак - НАНИ

265,00 лв.
0.15лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Матрак Каспия Виско Покет Спринг Нани
Каспия Виско Покет 24см, еднолицев матрак - НАНИ
Купи на кредит
Продуктов код - 03.01.13.
Състав - Мемори пяна, Покет пружини
Твърдост - Средна
Вид - Еднолицев
Височина - 24 см
Тип - Pocket пружини
Гаранция - 5 години
Марка - Нани
Дебелина мемори пяна - 4 см.
В какъв вид се доставя - В реален размер
Сваляем калъф - Не

Описание

Каспия Виско Покет е еднолциев матрак с височина от 24 см, произведен в България от матраци Нани. Матрака е съставен от индивидуално пакетирани покет пружини, характеризиращи се с отлична ортопединост и слой термоактивна мемори пяна, която свежда до минимум натрупаната физическа умора. Матрака е с вградена метална рамка с отлична здравина. Гаранция от 5 годиниБЕЗПЛАТНА доставка до всяка точка на България.

Memory foam + pocket spring в матрак с вградена рамка.

Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет.

  • Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индивидуално пакетирани пружини с малък диаметър в джоб от нетъкан текстил. 
  • Еластичната връзка между тях предлага балансиран точков натиск при ползване. 
  • Обкрайчващата стабилизираща рамка от пенополиуретан придава допълнителна здравина и комфорт. 
  • Високата плътност на слоя POLIFLEX , в контактната с тялото зона, чрез оптималната си ортопедичност предлагат на тялото перфектно положение за сън.

Предимства / Ключови характеристики

 Антиалергичните силиконизирани влакна и дамаската с високо съдържание на естествени материали, използвани в прошивката на калъфа, осигуряват допълнителна мекота и го превръщат в естествен термостат, постоянно приспособяващ се към нуждите на тялото.

 Поставяш го и се отдаваш на пълен релакс. Към здравината на металната рамка и OSB плоскост на нашите еднолицеви матраци добавихме ортопедичността на POCKET SPRING и ергономичността на MEMORY FOAM . Многозоновата сърцевина от индивидуално пакетирани пружини в текстилен джоб и обкрайчени за допълнителна здравина със стабилизираща рамка от KOVAFOAM се грижат за правилната ориентация на тялото по време на сън.

 Термоактивната пяна в следствие топлата се оформя и възприема извивките.Разпределя тежестта по цялата площ на матрака и в резултат елиминира точките с повишен натиск и свежда до минимум натрупаната физическа умора.

 Многопластовостта предоставя перфектно положение за сън и релакс. Втъканите сребърни нишки в дамаската освобождават контролирано сребърни йони водещи до подтискане развитието на акари, бактерии и гъбички. Капитонираните в прошивката антиалергични силиконизирани влакна оптимизират термоефекта като предлагат на тялото необходимата му влажност и температура.

 Резултатът е модел еднолицев, високо технологичен матрак, на който всеки може да се довери. КАСПИЯ ПОКЕТ е матрак, за който дори не Ви е нужна подматрачна рамка.

 Матрака се изработва в нестандартни размери за срок от 14 работни дни.

 Височина 24 см.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

1 коментара от потребители