БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Матрак Каспия Нормал 22 см, матраци Нани

Матрак Каспия Нормал 22 см, матраци Нани

302,00 лв.
0.28лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Средно твърд
302,00 лв.
0.28лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пон 5 юни - вто 6 юни
Гаранция  3 години
Купи на кредит
Продуктов код - 03.01.03.
Състав - Пружини бонел
Твърдост - Средно твърд
Вид - Еднолицев
Височина - 22 см
Тип - Пружини бонел
Марка - Нани

Описание

Каспия Нормал е еднолицев матрак с височина от 22 см, произведен в България от матраци Нани.Съставен от сърцевина еластични спирални пружини в пакет "Бонел", облечени с допълнителен слой полиуретанова пяна Kovafoam за оптимален комфорт. Матрака е с вградена метална рамка с основа от устойчива OSB плоскост. Матрака е пригоден за поставяне на повдигащ механизъм, като за цела има специални дървени трупчета. Гаранция 3 годиниБЕЗПЛАТНА доставка до всяка точка на България. 

Моделът се отличава със сърцевина от еластични спирални пружини в пакет „Бонел”, обточен с допълнителен слой пенополиуретан Kovafoam. Тя е поставена върху метална рамка с основа от устойчива OSB плоскост. В краищата има специални дървени трупчета за монтиране към повдигащ механизъм. При матраци с размер до 120/200 см вкл., трупчетата са разположени за напречно отваряне, а от 140/190 вкл. - и за двата варианта на отваряне и захващане на механизми (напречно и надлъжно).

  •  Конструкцията е изолирана с мебелна вата и два допълнителни слоя иглонабит латексиран филц с обезшумяващ слой от олекотен филц. В горната част е вложен високоплътен и високоеластичен слой пяна Kovafoam. 
  • Калъфът е от антибактериален белгийски жакард, капитониран с двупластова вата от памук и полиестер и нетъкан текстил Spun bonded.

Тази комбинация от материали и технологии има няколко ключови предимства: осигурява равномерна опора за всяка точка на тялото и по този начин стави и мускули релаксират, а кръвта циркулира правилно; естеството на повечето материали не предполага развитие на вредни микроорганизми; структурата на пенополиуретана в съчетание с тази на текстила се приспособяват към телесните топлина и влажност и ги поддържат в комфортни граници.

Предимства / Ключови характеристики

Класика с високо качество.

Класически анатомичен матрак с Бонел пакет от спирални двойно конусни пружини, метална рамка, OSB дървесна плоскост и капитониран калъф. В ъглите на рамката са монтирани трупчета за захващане към повдигащ механизъм. За придаване на допълнителна здравина и комфорт на конструкцията от всички страни е поставена стабилизираща рамка от KOVAFOAM.

Използваната дамаска в капитонирания калъф е с голямо съдържание на естествени материали, придаващи му допълнителна мекота и телесен комфорт. Притежава много добра вътрешна вентилация благодарение на пружинния пакет, микроклетъчната отворена структура на KOVAFOAM и нетъкания текстил SPUN BONDED.

Икономично ценово решение с надеждна конструкция. Моделът не се препоръчва за всекидневна употреба от хора с наднормено тегло.

Каква е разликата между матрак Каспия Нормал и матрак Pocket Royal ?

1. Разлика в състава:
Матрак Каспия Нормал е съставен от пружини бонел и слой полиуретанова пяна, възможно най-стара технология.
Матрак Pocket Royal е съставен от индивидуално пакетирани пружини тип "джоб" и слой 4 см полиуретанова пяна с висока плътност.

2. Разлика в рамката:
Матрак Каспия Нормал притежава метална рамка с OSB плоскост.
Матрак Pocket Royal има рамка от широколистна дървесина и HDF.

3. Разлика в гаранцията:
Матрак Каспия Нормал се предлага с 3 години гаранция, като производителя не препоръчва матрака да се използва за ежедневна употреба.
Матрак Pocket Royal разполага е 5 години гаранция.

4. Разлика в дамаската:
Матрак Каспия Нормал има бяла дамаска с цветна лента по борда.
Матрак Pocket Royal разполага с дамаска обогатена с Алое Вера и жакардов борд.

5. Разлика в цената:

Pocket Royal е значително по-евтин от Каспия Нормал.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

2 коментара от потребители