БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Каспия Нормал 22см, еднолицев матрак - Нани

159,00 лв.
0.15лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Средна

Каспия Нормал 22см, еднолицев матрак - Нани

159,00 лв.
0.15лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Купи на кредит
Продуктов код - 03.01.03.
Състав - Пружини бонел
Твърдост - Средна
Вид - Еднолицев
Височина - 22 см
Тип - Пружини бонел
Гаранция - 3 години
Марка - Нани

Описание

Каспия Нормал е еднолицев матрак с височина от 22 см, произведен в България от матраци Нани.Съставен от сърцевина еластични спирални пружини в пакет "Бонел", облечени с допълнителен слой полиуретанова пяна Kovafoam за оптимален комфорт. Матрака е с вградена метална рамка с основа от устойчива OSB плоскост. Матрака е пригоден за поставяне на повдигащ механизъм, като за цела има специални дървени трупчета. Гаранция 3 годиниБЕЗПЛАТНА доставка до всяка точка на България. 

Моделът се отличава със сърцевина от еластични спирални пружини в пакет „Бонел”, обточен с допълнителен слой пенополиуретан Kovafoam. Тя е поставена върху метална рамка с основа от устойчива OSB плоскост. В краищата има специални дървени трупчета за монтиране към повдигащ механизъм. При матраци с размер до 120/200 см вкл., трупчетата са разположени за напречно отваряне, а от 140/190 вкл. - и за двата варианта на отваряне и захващане на механизми (напречно и надлъжно).

  •  Конструкцията е изолирана с мебелна вата и два допълнителни слоя иглонабит латексиран филц с обезшумяващ слой от олекотен филц. В горната част е вложен високоплътен и високоеластичен слой пяна Kovafoam. 
  • Калъфът е от антибактериален белгийски жакард, капитониран с двупластова вата от памук и полиестер и нетъкан текстил Spun bonded.

Тази комбинация от материали и технологии има няколко ключови предимства: осигурява равномерна опора за всяка точка на тялото и по този начин стави и мускули релаксират, а кръвта циркулира правилно; естеството на повечето материали не предполага развитие на вредни микроорганизми; структурата на пенополиуретана в съчетание с тази на текстила се приспособяват към телесните топлина и влажност и ги поддържат в комфортни граници.

Предимства / Ключови характеристики

Класика с високо качество.

Класически анатомичен матрак с Бонел пакет от спирални двойно конусни пружини, метална рамка, OSB дървесна плоскост и капитониран калъф. В ъглите на рамката са монтирани трупчета за захващане към повдигащ механизъм. За придаване на допълнителна здравина и комфорт на конструкцията от всички страни е поставена стабилизираща рамка от KOVAFOAM.

Използваната дамаска в капитонирания калъф е с голямо съдържание на естествени материали, придаващи му допълнителна мекота и телесен комфорт. Притежава много добра вътрешна вентилация благодарение на пружинния пакет, микроклетъчната отворена структура на KOVAFOAM и нетъкания текстил SPUN BONDED.

Икономично ценово решение с надеждна конструкция. Моделът не се препоръчва за всекидневна употреба от хора с наднормено тегло.

Каква е разликата между матрак Каспия Нормал и матрак Pocket Royal ?

1. Разлика в състава:
Матрак Каспия Нормал е съставен от пружини бонел и слой полиуретанова пяна, възможно най-стара технология.
Матрак Pocket Royal е съставен от индивидуално пакетирани пружини тип "джоб" и слой 4 см полиуретанова пяна с висока плътност.

2. Разлика в рамката:
Матрак Каспия Нормал притежава метална рамка с OSB плоскост.
Матрак Pocket Royal има рамка от широколистна дървесина и HDF.

3. Разлика в гаранцията:
Матрак Каспия Нормал се предлага с 3 години гаранция, като производителя не препоръчва матрака да се използва за ежедневна употреба.
Матрак Pocket Royal разполага е 5 години гаранция.

4. Разлика в дамаската:
Матрак Каспия Нормал има бяла дамаска с цветна лента по борда.
Матрак Pocket Royal разполага с дамаска обогатена с Алое Вера и жакардов борд.

5. Разлика в цената:

Pocket Royal е значително по-евтин от Каспия Нормал.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

2 коментара от потребители