БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

2=3 Възглавница Naturcomfort - Magniflex

179,00 лв.
Средна

2=3 Възглавница Naturcomfort - Magniflex

179,00 лв.
179,00 лв.
Продуктов код: 06.05.01.

Купи две възглавници Magniflex и ще получиш трета безплатно.

Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Купи на кредит

Основни предимства

SKU - 06.05.01.
Състав възгл. - Мемори пяна
Твърдост - Средна
Гаранция - 2 години
Марка - Magniflex

Описание

  • Възглавницата с класическа форма, сърцевината е изработена от Memory Foam HD и екологичен, натурален текстил Naturcomfort. 
  • Висококачествената Memory foam допринася за отличните анатомични и ортопедични свойства на продукта, облекчава схващания и напрежение в областта на врата и раменете, като в същото време се грижи за правилната позиция на главата по време на сън.
  • Възглавницата е със специален калъф с цип, чиято дамаска е с покритие от Lenpur текстил. Характерното при него са втъканите дървесни влакна, които гарантират винаги суха повърхност, носят силно усещане за свежест и проветривост и подсигурявaт здравословна среда, без акари и микроорганизми.

Предимства / Ключови характеристики

Предимства на възглавница Naturecomfort от Magniflex:

  • Възглавница от Мемори пяна (Memory Foam) с класическа форма. Вискоеластчната пяна реагира на тежест, натиск и температура.

  • Възглавницата е ортопедична и анатомична. Намалява въртенето по време на сън, тъй като съчетава оптимално еластичност и адаптивност.
     
  • Naturcomfort е защитена от калъф с цип и е напълно негостоприемна към акари и бактерии, като дамаската й е същата като на добре познатия матрак модел Naturcomfort.

  • Калъфът на възглавницата, също като този на матрак Naturcomfort, е с втъкани естествени дървесни влакна, което гарантира екологичната среда на спане.  

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители