БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Възглавница Naturcomfort - Magniflex

Възглавница Naturcomfort - Magniflex

185,00 лв.
0.25лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Средно твърд
185,00 лв.
0.25лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : вто 31 май - сря 1 юни
Гаранция  2 години
Продуктов код - 06.05.01.
Състав възгл. - Мемори пяна
Твърдост - Средно твърд
Марка - Magniflex

Описание

Възглавницата с класическа форма, сърцевината е изработена от Memory Foam HD и екологичен, натурален текстил Naturcomfort. 

Висококачествената Memory foam допринася за отличните анатомични и ортопедични свойства на продукта, облекчава схващания и напрежение в областта на врата и раменете, като в същото време се грижи за правилната позиция на главата по време на сън.

Възглавницата е със специален калъф с цип, чиято дамаска е с покритие от Lenpur текстил. Характерното при него са втъканите дървесни влакна, които гарантират винаги суха повърхност, носят силно усещане за свежест и проветривост и подсигурявaт здравословна среда, без акари и микроорганизми.

Предимства / Ключови характеристики

 Възглавница от Мемори пяна (Memory Foam) с класическа форма. Вискоеластчната пяна реагира на тежест, натиск и температура.

 Възглавницата е ортопедична и анатомична. Намалява въртенето по време на сън, тъй като съчетава оптимално еластичност и адаптивност.

 Naturcomfort е защитена от калъф с цип и е напълно негостоприемна към акари и бактерии, като дамаската й е същата като на добре познатия матрак модел Naturcomfort. 

 Калъфът на възглавницата, също като този на матрак Naturcomfort, е с втъкани естествени дървесни влакна, което гарантира екологичната среда на спане.  

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители