БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Протектори за Матраци

Най-купувани протектори за матрак в matraci.bg

Протектор за матрак Cian - Don Almohadon
20% намален
Непромокаем протектор за матрак тип ластичен чаршаф Deluxe - 1
20% намален
Непромокаем протектор за матрак с цип Zip Protect - Sleepy
20% намален
Непромокаем протектор за матрак с четири ластика Sleepy
Сортирай по
Показани {{ shown }} от {{ totalProductCount }}
Всички Протектори за Матраци
20% намален
Непромокаем протектор за матрак тип ластичен чаршаф Deluxe - 1
20% намален
Непромокаем протектор за матрак с цип Zip Protect - Sleepy
20% намален
Непромокаем протектор за матрак с четири ластика Sleepy
Непромокаем памучен протектор Bamboo Natura iSleep 1
Непромокаем протектор с четири ластика iSleep 1
Непромокаем протектор Natura Eucalypt 1
50% намален
Протектор за матрак Magniprotect Protector - Magniflex - 1
Протектор за матрак Violeta - Don Almohadon
Протектор за матрак Cian - Don Almohadon
Протектор за матрак Lima Don Almohadon
Протектор за матрак Amarilo Don Almohadon
Протектор за матрак Terry Bamboo - Dream On - 1
Протектор за матрак Terry Cotton - Dream On - 1
Протектор за матрак Tencel Premium - Dream On - 1
Протектор за матрак Tencel Premium за матрак от 25 до 35 см - 1

Протектор за матрак – същност и функции

Един протектор за матрак би ви бил доста полезен по отношение съхранението в отлично състояние на вашия спален продукт. Неслучайно това е един от най-популярните и закупувани от потребителите аксесоари в спалната индустрия. Основните функции на даден протектор за матрак могат да включват запазване на чистия му вид, защита от различни видове течности, както и гарантиране на оптималната среда за сън. Разбира се, наличието на споменатите функции донякъде зависи и от избора ви на конкретен вид протектор за матрак. В следващите редове ще видим кои са главните видове и какви са разликите между тях. В допълнение, ще ви представим специалните предложения на онлайн магазин Matraci.bg от категория „Протектор за матрак“.

Кои са главните видове протектор за матрак?

  1. Обикновен протектор за матрак – обикновеният протектор за матрак би ви бил достатъчен, ако вашият спален продукт се съхранява в нормални условия и няма никакъв досег с влага, течности и други подобни рискови фактори. Той осигурява базовата защита от прах и най-често срещаните замърсявания и зацапвания. Ниската цена е голямо преимущество на този вид протектор за матрак, заради което е предпочитан от масовия потребител.
  2. Непромокаем протектор за матрак -  на непромокаем протектор за матрак се залага, когато е налице нужда от защита срещу влага и течности. Такава защита е особено необходима в помещения с висока влажност, както и в случай, че имате навика да държите чаша с вода или други течности в близост до спалнята. Непромокаемият протектор за матрак има широко приложение и в стаите и помещенията, обитавани от малки деца, по обясними причини.
  3. Антиалергичен протектор за матрак – от антиалергичен протектор за матрак се нуждаят най-вече хората, които страдат от различни алергии. Ако сте сред тях, вероятно знаете колко некачествен и неспокоен е сънят през нощта при проявяване на обичайните симптоми. В резултат се събуждате напълно изтощени, в лоша кондиция и без сили и желание за каквато и да било активност. Как антиалергичният протектор за матрак ще ви предпази от подобно развитие на нещата? Той се явява естествена защитна преграда срещу прахови акари и други вредни микроорганизми, натрупването на които може да подсили нежеланите симптоми. Така благодарение на антиалергичния протектор за матрак се създава подходяща среда, благоприятстваща спокойния сън и пълноценната ви почивка.

Защо да си вземете протектор за матрак от Matraci.bg?   

Различни марки – в категория „Протектор за матрак“ на онлайн магазин Matraci.bg можете да намерите артикули от различни марки. Нашата собствена марка Sleepy е подходящ избор за всеки потребител, тъй като е разработена от екип с богат опит в сферата на спалната индустрия и предлага на пазара само и единствено продукти с доказано най-високо качество. Също така предлагаме най-популярните и търсени модели протектор за матрак на други родни и чуждестранни производители, като например iSleep и Don Almohadon.

Богат избор и по отношение на други критерии -  при нас в категория „Протектор за матрак“ има доста богат избор и по отношение на други важни критерии. Сред тях е например размерът. В онлайн магазин Matraci.bg можете да откриете всякакви размери протектор за матрак, така че аксесоарът да съответства максимално на вашата спалня.  Предлагаме обикновени, непромокаеми и антиалергични модели протектор за матрак, като артикулите са разпределени във всички ценови класове.

Постоянни промоции и намаления – в онлайн магазин Matraci.bg непрекъснато са налице промоции и намаления на определени продукти. Това важи в пълна степен и за артикулите от категория „Протектор за матрак“. Възползвайте се от въпросните промоции и намаления, и си вземете протектор за матрак на максимално изгодна за вас цена.

Експертна консултация – служителите ни са насреща да ви помогнат във връзка с избора на подходящ за вашите нужди протектор за матрак. Само трябва да ни кажете за какво помещение става въпрос и какви рискови фактори за вашия спален продукт са налице. Впоследствие ние ще ви насочим към този протектор за матрак, който най-добре отговаря на определените от вас цели и приложения. 

Специалните предложения от категория „Протектор за матрак“ в Matraci.bg

Непромокаем протектор за матрак Sleepy – способен да удължи значително живота на вашия спален продукт, предпазвайки го от влага и различни видове течности. В допълнение, е изграден от дишаща материя, която осигурява отличната циркулация на въздуха и не позволява да се получи спарване. Непромокаем протектор за матрак Sleepy е лесен за поставяне и може да се закрепи идеално за ъглите на всякакъв тип матраци.

Протектор за матрак - SleepyПротектор за матрак - правилният избор 

Zip Protect - непромокаем протектор за матрак тип калъф с цип – Sleepy – иновативен протектор за матрак, чийто външен вид напомня на калъф с цип. Ефективно покрива спалния продукт от всички страни и не допуска прекия му досег с различните фактори на външната среда – от най-често срещаните течности до вредни микроорганизми и разнообразни източници на замърсяване и зацапване. Освен това моделът протектор за матрак е с покритие, гарантирщо мек и нежен контакт с човешката кожа.

Протектор за матрак Zip Protect - тип калъф с ципПротектор за матрак - бъдете сигурни 

Deluxe - непромокаем протектор за матрак тип ластичен чаршаф Sleepy – още един първокласен протектор за матрак от марката Sleepy. Покрива спалния продукт от горе и се закрепя за него посредством ластик. Ефективно предпазва както от влага и течности, така и от различни външни фактори, предизвикващи замърсяване и зацапване. Не по-малко важни са и антибактериалните материи, от които е съставен този протектор за матрак. Те ще ви помогнат да държите надалеч вредните бактерии и микроорганизми, които биха могли да попречат на качествения ви и пълноценен сън. 

Протектор за матрак Deluxe - ластичен чаршафПротектор за матрак - изберете и купете 

Risuenos / Cian - протектор за матрак с цип – протектор за матрак, който е част от каталога на популярната испанска марка Don Almohadon. Направен е от памук със Sanitized антибактериално третиране на своите тъкани. Огромно преимущество е, че по никакъв начин не се свива по време на пране. Удобният и практичен цип пък спомага за изключително лесното му поставяне и сваляне от спалния продукт.

Протектор за матрак Risuenos Don Almohadon калъф с ципПротектор за матрак - най-доброто решение 

Доверете се на онлайн магазин Matraci.bg и си вземете протектор за матрак от най-високо качество на изгодна за вас цена!


Протектор за матрак – същност и функции
Кои са главните видове протектор за матрак?
Защо да си вземете протектор за матрак от Matraci.bg?
Специалните предложения от категория „Протектор за матрак“ в Matraci.bg

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК