БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Топ матрак Bamboo Deluxe 5 см – Sleepy

Топ матрак Bamboo Deluxe 5 см – Sleepy

210,00 лв.

105,00 лв.

0.14лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
50% намален

210,00 лв.

105,00 лв.

0.14лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Промоцията изтича след
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пон 12 юни - вто 13 юни
Гаранция  2 години
Купи на кредит
Продуктов код - 01.02.25.
Състав - Мемори пяна
Височина - 5 см
Марка - Sleepy
Дебелина мемори пяна - 4 см
В какъв вид се доставя - На руло
Сваляем калъф - Да

Описание

Луксозният топ матрак Bamboo Deluxe с бамбукови нишки, е най-новата иновация от бранда Sleepy. Този топер е иновативен, тъй като разполага с две страни, като за всяка от тях е използвана различна материя при производството, за да постигнем максимална функционалност на продукта.

Едната страна на Bamboo Deluxe е изработена от текстил с бамбукови нишки, който е определян като текстилът на бъдещето. Тази материя е изключително мека, но и много издръжлива във времето. Благодарение на структурата си, материята от бамбук позволява на кожата да диша, което спомага и терморегулацията. Бамбукът има още антиалергични свойства, както и подобрява циркулацията. Качественият и спокоен сън е гарантиран.

Другата страна е произведена от текстил, който гарантира качественото „прилепване“ на топ матрак Bamboo Deluxe към вашия матрак, диван или мебел, върху която ще бъде използван. Употребата на този топ матрак осигурява спокойствие, че няма да има размествания и хлъзгания на топера.

Ядрото на топ матрак Bamboo Deluxe е съставено от 4 см мемори пяна. Нейните основни предимства са, че е термочувствителна, благодарение на което копира извивките на тялото и то запазва правилната си форма по време на сън. Така не само че се намалява напрежението, но и тялото запазва правилната си форма по време на сън.

Съставът на топ матрак Bamboo Deluxe:

- 4 см мемори пяна

- Текстил с бамбук

- Калъф с цип

Топ матрака се изработва в нестандартни размери / размери по желание на клиента, различни от тези опоменатите в сайта. За повече информация и поръчки се обадете на нашите консултанти 0895510055.

Предимства / Ключови характеристики

 Изработен от иновативен текстил с бамбукови нишки

 Силно дишаща материя

 Спомага за терморегулацията по време на сън

 Подобрява циркулацията на кръв на тялото

Има антиалергични свойства

 Калъф с цип, който се сваля и пере

 Доставя се на руло 

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители