БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Топ матрак Комфорт 8 см - Блян

Топ матрак Комфорт 8 см - Блян

257,00 лв.
0.35лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
257,00 лв.
0.35лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пет 24 март - пон 27 март
Гаранция  2 години
Купи на кредит
Продуктов код - 08.02.03.
Състав - Мемори пяна
Височина - 8 см
Марка - Блян

Описание

За максимално удобство и различно усещане през лятото и зимата може да изберете сами коя страна е по-подходяща за Вас.

Използването на 3D-профилираният пенополиуретан създава усещане за естествен пружиниращ ефект и максимална проветривост между слоевете на топ матрака.

  • Удобство и комфорт, благодарение на перфектните свойства на вискоеластик пяната, която под въздействие на температурата на тялото Ви заема формата, осигуряваща спокойствие по време на сън.

  • Достъпно допълнение за реновиране на Вашата спалня.

  • Удобен и лесен за пренасяне и поставяне

Състав на топ матрак Комфорт :

  • Високоеластична пяна - 3 см.
  • Мемори пяна - 3 см.
  • Обемна вата прошита в калъфа
  • Висококачествена дамска

Предимства / Ключови характеристики

Топ комфортно ще ви бъде с предложението на Блян! 
Топкомфорт е топер, чието основно предимство е максималното удобство и двусезонността в покритието и усещанията, които може да ви предостави.

Топ матракът може да бъде използван както за корекция, така и за омекотяване на вече неудобния и стар основен матрак. Тези две функции се дължат на различните материали, използвани за производството му. Сърцевината на топера е съставена от слой 3 см 3D профилирана високоеластична пяна HR и пласт мемори пяна с плътност 50 кг/м3, който е с дебелина 3 см. Респ. тези слоеве са лятната и зимната страна на топ матрака и вие сами решавате как ще ги използвате. 
Профилираният полиуретан създава приятен и лек пружинен ефект, но същевременно и условия за отлична циркулация на въздуха между пластовете. От другата страна е вискоеластик пяната, благодарение на чиито свойства се постига мекота и опорна поддръжка на цялото тяло за спокоен сън.

Модел Топкомфорт, освен с двуслойната си конструкця, се отличава и с дамаска, съобразена с промяната на сезоните. Тя е прошит стречов плат с двустранно ватиране. Лятната страна намира израз в двупластова вата от памук и полиестер, а зимната – от вълна върху полиестер.

Вашият Топкомфорт топер е лесен и удобен за транспортиране и поставяне.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

1 коментара от потребители