БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Гаранционни условия матраци TED BED

Продуктите с нестандартен размер се обслужват посредством ремонт.Условията за ремонт важат само за територията на България.

Гаранционни елементи : Пружинен пакет на матрака – разхлабени, счупени или видимо изпъкнали под текстилната повърхност пружини• Счупване или разцепване на дървените елементи на матрака /основата/, по вина на качеството на материала или технологията на продукта• Дефектни или липсващи опорни елементи /крака/• Хлътване в корпуса на матрака /основата/, по-голямо от 3 см• Хлътване на ядрото на топ-матрака – по-голямо от 1 см• Отклонение от размера на матрака /топ матрака, основата/ по дължина и ширина по-голямо от ± 2 см, и ± 1 см по височина, съобразено с изискванията на Европейския стандарт DIN EN 1334.

Негаранционни елементи : Хлътване в корпуса на матрака по-малко от 3 см, хлътване на ядрото на топ-матрака – до 1 см.Повреди на матрака в следствие на използване на неподходящи бази или подматрачнасистема и неправилна експлоатация.Предпочитания за удобство и комфорт, мекота и твърдост.Петна от замърсяване или изгаряне.Протриване на текстила и дамаската.Дръжките на матрака, аераторите на борда.Поява на плесен и мухъл по продукта в следствие на повишена влажност в помещения или използване на уреди отделящи влага в помещението на експлоатация на матрака /топ матрака, основата/, както и появата на плесен и мухъл три месеца след закупуване на продукта.Разопакован матрак /топ матрак, основа/ с грешен размер или модел по вина на клиента не подлежи на подмяна.Не се приемат отговорности отнасящи се за физическото и здравословното състояние на потребителя.Естествената промяна в степента на твърдост и време за възстановяване, в резултат напродължителна експлоатация. Промяната не се отразява на качеството на матрака /топ матрака, основата/ и неговата функционалност. Неспазване инструкциите за експлоатация и поддръжка на матрака /топ матрака, основата/,описани в гаранционната карта. Гаранция няма да бъде валидна в случаите, когато продукта не е в перфектно хигиенно състояние или има физически несъответствия, които са последствие от неправилната употреба на продукта, според инструкциите за поддръжка. Когато клиентът не предоставя копие на фактура, гаранционна карта и касова бележка с датата на продажбата.В случаи, когато матракът /топ матрака/ не е защитен от протектор или покривало, за да се предотврати повреждането или замърсяването му. Ако продукта не е защитен, продавачът може да откаже иска на клиента за подмяна или ремонт.

Клиенти подали рекламация, не могат да заменят продукта си, ползвайки специални оферти или месечни промоции. При искане за замяна в гаранционен срок на използван и повреден продукт с друг от актуалното портфолио, се има предвид стойността на съответния продукт по каталог.