БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Аруба 23см, двулицев матрак - Нани

220,00 лв.
Средна

Аруба 23см, двулицев матрак - Нани

220,00 лв.
Продуктов код: 03.01.10.

Аруба е двулицев матрак с височина от 23 см, произведен в България от матраци НаниСърцевината на матрак Аруба е изградена от индивидуално пакетирани пружини в джобче от нетъкан текстил SPUN BONDED, закрепени в едно цяло посредством еластична връзка. Матрака предоставя висока степен на ортопедичност в комбинация с добър комфорт на тялото. Луксозния калъф е с втъкани сребърни нишки, които гарантират здравословната среда на сън. Гаранция - 10 години. БЕЗПЛАТНА доставка до всяка точка на България.

Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Матрак Аруба Нани
Аруба 23см, двулицев матрак - Нани
Купи на кредит

Информация за продукта

Аруба е двулицев матрак с височина от 23 см, произведен в България от матраци Нани. Сърцевината на матрак Аруба е изградена от индивидуално пакетирани пружини в джобче от нетъкан текстил SPUN BONDED, закрепени в едно цяло посредством еластична връзка. Матрака предоставя висока степен на ортопедичност в комбинация с добър комфорт на тялотоЛуксозния калъф е с втъкани сребърни нишки, които гарантират здравословната среда на сън. Гаранция - 10 годиниБЕЗПЛАТНА доставка до всяка точка на България.

Сърцевината на матрак Аруба е изградена от индивидуално пакетирани пружини в джобче от нетъкан текстил SPUN BONDED, закрепени в едно цяло посредством еластична връзка.

Състав на матрака: 

1. SPUN BONDED, закрепени в едно цяло посредством еластична връзка.
2. Стабилизираща рамка от KOVAFOAM.
3. POCKET SPRING с висока степен на ортопедичност.
4. Пяна.
5. Калъф с иновативният плат от последно поколение LUREX.
6. Сребърни йони.

Предимства на двулицев матрак Аруба от Нани: 

 За придаване на допълнителна здравина от всички страни е поставена стабилизираща рамка от KOVAFOAM

 Високата степен на ортопедичност на POCKET SPRING технологията в комбинация с пяната предлагат добър комфорт на тялото.

 С контролираното освобождаване на сребърни йони от повърхността на матрака, иновативния плат от последно поколение LUREX на DESLEE CLAMA, предпазва по естествен начин от развитието на акари, бактерии и гъбички. 

Антиалергичните силиконизирани влакна и нетъканият текстил SPUN BONDED, използвани в капитонирания калъф, осигуряват допълнителна мекота и го превръщат в естествен термостат, постоянно приспособяващ се към топлината и влажността на тялото.

„Аруба” е двулиецв матрак, с който всеки би прекарал незабравими нощи.

Гаранция - 10 години

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

5 коментара от потребители