Безплатна доставка над 100лв.

Гаранция на всеки продукт

До 100 нощи тест период

+ 359 895 510 055

Доставка

 Средният срок на доставка на различните артикули е между 3 и 5 работни дни, когато продуктът е наличен. Обикновено матраците могат да бъдат доставени на клиентите в рамките на работния ден или в събота до обяд, стига населеното място да има обслужване в събота.

  • Всички поръчки на стойност над 100 лв. се доставят безплатно в цялата страна до вашия адрес (до най-близкото място, където може да стигнете буса на куриерската фирма).
  • За поръчки на стойност под 100 лв. - таксата за доставка е 5,99лв.
  • Ние доставяме само с куриерска фирма Еконт.
  • Всички поръчки се приемат и доставят от куриера от и до вход на сградата (Еконт не организира качване до етаж различен от приземен).
  • Всички двулицеви матраци и топ матраци, които се доставят вакуумирани под формата на руло, следва да бъдат разопаковани в рамките на максимум 30 дни след получаването, в противен случай гаранцията няма да бъде актуална.
  • След разопаковането на ролиран матрак/топ матрак е необходимо в рамките на 24 до 72 часа той да не бъде използван.

В деня на доставката ще получите смс от куриерската фирма, която ще ви достави пратката. В смс-а ще фигурира телефонният номер на куриера, като може да се свържете с него, ако искате да уточните детайли по доставката.

Срокът на доставка започва да тече от деня на изпращане от наш служител. 

Срокът не е точно определен и може да варира от фактори като наличност на стоката и натовареност на куриерите. Ще ви уведомим за срок на доставка според населеното място, в което се намирате, и графика на куриерската фирма.

Срокът за доставка може да бъде удължен в случай на лошо време или голямо натоварване на куриерската фирма, или други формажорни фактори.

Преди да приемете и потвърдите поръчката си за доставена, молим ви да извършите внимателна проверка за евентуални външни повреди или липсващи части и ги отбележете при куриера. Ако сте забелязали вредите или липсващи части, след като сте подписали, че сте приели стоката, моля свържете се с нас на sales@matraci.bg или ни се обадете на 0895510055.

В случай, че искате да платите в брой, молим ви да се уверите, че предварително сте приготвили точната сума.