БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Възглавница с просо | Dream & Dreams

Възглавница с просо | Dream & Dreams

65,00 лв.
65,00 лв.
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пон 5 юни - вто 6 юни
Купи на кредит
Продуктов код - 100.

Описание

Нашите възглавници:

Те са ръчно изработени изцяло от естествени материали. Състоят се от: външна ватирана калъфка с цип, вътрешна калъфка с цип за пълнежа и пълнеж. Подходящи са за деца и възрастни. Размери: 30х40, 40х60, 50х70, 40х80 см.

Предимства на възглавниците:
- Приспособяване към всяка позиция на спане: Гъвкавостта на обвивките на семенета от лимец, елда и просо им позволява да се адаптират по формата на главата и врата, създавайки релаксиращ микромасаж.
- Осигуряват балансирана подкрепа: Люспите са плътни, но леки, позволяващи равномерно разпределение на теглото по цялата възглавница.
- Абсорбиране на влагата: Естествените свойства на обвивките допринасят за лесно абсорбиране на влагата и нейното изпаряване.
- Индивидуално коригиране: Височината и нивото на твърдост се регулират чрез изваждане или добавяне на пълнеж.
- Антиалергични: Материалите, които използваме не причиняват алергии. Освен това, люспите възпрепятстват развитието на прахови акари.
- Термален комфорт: Няма нужда да обръщате възглавницата на прохладната й страна. За разлика от синтетичните материали, обвивките на зърната поддържат постоянна, комфортна температура, осигуряваща приятен сън.

Препоръки:

- Проветрявайте редовно.

- Подменяйте пълнежа на всеки три до четири години. С двата ципа, пълнежът е надеждно подсигурен от случайно изпадане и попадане в ръцете на малки деца.

За пълнежа:

Пълнежът е от обвивките на семената на зърнените култури: лимец, елда или просо. Те са произведени чрез биоземеделие. Сертифицирани са от биосертифициращи органи: At-Bio-301- Австрия; Lacon - Германия.

Предимства / Ключови характеристики

Просо
То не съдържа глутен, което го прави отличен заместител на пшеницата. Помага за изхвърлянето на токсини от организма и е добър източник на магнезий. Обвивката на просото е много по-малка от лимеца и елдата и е най-подвижният пълнеж.

Калъфки:
- Външна с цип: Състои се от два слоя плат 100% памук ( цвят естествен ) и прошита между тях вата 100% памук ( 80 гр/м2, произведена в Германия ). Платът и ватата са сертифицирани по STANDARD 100 by ОЕКО-ТЕХ®. С цел да се избегне свиване на изделието, то предварително е изпрано, което го прави още по-меко.

- Вътрешна с цип за пълнежа: изработена е от 100% памук, цвят - естествен.

За нас

Ние вярваме, че начинът да водим продуктивен, вдъхновен и щастлив живот е получаването на достатъчно количество качествен сън. Любовта към природата винаги е била съществена част от нашия живот и ние осъзнаваме, че връщането към нея е в основата на дълбокия възстановителен сън. Нашите възглавници са опит да ви доближим до натуралния свят.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители