БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Топ матрак Нани 8 см - полиуретанова пяна

3 reviews 0 5 3.7
74,00 лв.
Средна

Топ матрак Нани 8 см - полиуретанова пяна

74,00 лв.
3 reviews 0 5 3.7
74,00 лв.
Продуктов код: 03.02.01.
Създава допълнителен комфорт към всеки стар или нов, но неудобен матрак или матрак, временно заместващ стария и вече амортизиран дюшек.
Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Топ матрак Нани
Топ матрак Нани 8 см - полиуретанова пяна
3 reviews 0 5 3.7
Купи на кредит

Основни предимства

SKU - 03.02.01.
Състав - Полиуретан
Твърдост - Средна
Височина - 8 см
Гаранция - 2 години
Марка - Нани

Описание

Създава допълнителен комфорт към всеки стар или нов, но неудобен матрак или матрак, временно заместващ стария и вече амортизиран дюшек. Съчетание на добрите ортопедични характеристики на сърцевината от пяна с висока плътност и еластичност POLYFLEX и придаващата мекота и лукс висококачествена дамаска от DOUBLE JERSEY.

  • Изделие с голяма дълготрайност, гарантирана от качествата на използваните материали.

Предимства / Ключови характеристики

Специално предложение, насочено към оптимално усъвършенстване на вече стария или неудобен матрак. Сърцевината е изработена изцяло от полиуретанова пяна Polyflex, която се характеризира с висока степен на плътност и еластичност. Материалът не възпрепятства свободната циркулация на въздух в сърцевината.
Моделът се характеризира със средна степен на твърдост. Може да се използва върху различни видове матраци (с пружини и без пружини).

Външният калъф е от белгийска дамаска Deslee Clama, която е мека и приятна на допир. Освен това е с цип, което позволява да я сваляте и перете.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

3 коментара от потребители