БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Детски матрак Fiaba Bamboo Magniflex

Детски матрак Fiaba Bamboo Magniflex

265,00 лв.
0.15лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Средно твърд
265,00 лв.
0.15лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пон 5 юни - вто 6 юни
Гаранция  5 години
Купи на кредит
Продуктов код - 06.03.02.
Състав - Полиуретанова пяна
Твърдост - Средно твърд
Височина - 10 см
Марка - Magniflex

Описание

  • Този матрак е създаден за новородени и деца до 6 годишна възраст, матракът предлага една уникална комбинация от ядро Elioform (дебелина 10 cm) и текстил с 62 % естествен бамбук! Ползите за деликатната бебешка кожа са трудно постижими от други матраци.
  • Проветривата структура на матрака не позволява задържането на влага и бактерии, основни причинители на алергии, астма и кожни раздразнения
  • Екологични характеристики, заложени още в процеса на отглеждане на бамбука: единственият биоразградим текстилен материал; с високо съдържание на биоагента „bamboo kun”, който е натурален антиалерген.

Разгледайте матраци Магнифлекс при нас!

Предимства / Ключови характеристики

  • Бебешки матрак, който се грижи за здравето и комфорта на бебето. Ядро от Елиоформ пяна (Elioform). Клетъчната структура спомага за правилната ортопедична позиция на детето по време на сън. Осигурява стабилна основа, която се препоръчва за периода на интензивен растеж. 
  • Детето е напълно защитено от алергии и дихателни проблеми. Матракът е с проветрива структура, не позволява задържане на прах и бактерии. Покритието е от 100% естествени материали: 62% памук и 38% бамбук. Текстилът е мек и нежен към кожата, винаги свеж и хигиеничен. 
  • Бамбукът има уникални свойства, които допълват грижата за здравето. Бамбукът поддържа текстила мек и свеж, предпазва от бактерии и микроорганизми. Той поддържа естествената телесна температура, т.е. хладно през лятото и топло през зимата. 
  • Усещане: отлична ортопедична опора 

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители