БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Матрак Maestro Dual 35 см, двулицев - Magniflex

Матрак Maestro Dual 35 см, двулицев - Magniflex

2 925,00 лв.

2 340,00 лв.

20% намален
Мека към средна

2 925,00 лв.

2 340,00 лв.

Промоцията изтича след
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : вто 6 юни - сря 7 юни
Купи на кредит
Продуктов код - 06.01.69.
Състав - Мемори пяна, Мемори гел, HR пяна
Твърдост - Мека към средна
Вид - Двулицев
Височина - 35 см
Тип - Не пружинен
Марка - Magniflex
Дебелина мемори пяна - 9 см.
В какъв вид се доставя - На руло
Сваляем калъф - Да

Описание

Модерен, средномекматрак с многопластовото ядро от Elioform, Eliosoft, Memory и Gel пяна, който създава съвършен баланс на усещанията. 

Dual Core® технологията в матрак Maestro Dual е иновация, чрез която ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка половина има две твърдости - средна и средно твърда. Завъртайки ядрата ще получите три възможни комбинации за твърдост в един матрак - среден-среден, средномек-среден или среден-средномек. Матраците с технология Dual Core са много добро решение за двойки, които имат различни предпочитания за твърдост на матрака. 

Технология Dual core е възможна при матраци с ширина по-голяма или равна на 150 см.

Memory Foam HD® пяната в калъфа, текстила и от двете страни на матрака реагира на натиск, а после на топлина - особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска. При матраците на Magniflex с Memory Foam HD® ще усетите отпускане веднага след като легнете. Този материал разпределя равномерно тежестта на тялото, което облекчава раменете, кръста и краката Ви.

Пяната Aquabreeze е създадена по иновативна водна технология и притежава дълготрайна еластичност. Отворената й клетъчна структура позволява постоянен приток на въздух.

Magniflex притежава първия световен патент за вакуумно пакетиране на матраци под формата на руло. При технологията на вакуумиране обемът на матраците се намалява с до 90%, а с това и необходимото гориво и отделяните вредни емисии за транспортирането им. Така освен изключително хигиенична среда за съхраняване на матраците, гарантираме и икономичен транспорт с грижа за околната среда.

Цена за нестандартен размер: 1 855 лв. / кв.м. Матраци от модела ще се изработват в нестандартен размер сами при ширина по-голяма или равна на 120 см. 

Предимства / Ключови характеристики

 Калъф с цип.

 Многослойно ядро.

 Стилен дизайн.

 Мемори пяна

 Зимна и лятна страна

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители