Безплатна доставка над 100лв.

Гаранция на всеки продукт

До 100 нощи тест период

+ 359 895 510 055

5 неща, които да имаш предвид, когато пазаруваш матрак онлайн

2 мин. за прочитане

В днешния дигитален свят пазаруването на практически всичко, включително матраци, може да стане удобно от уюта на твоя дом. Онлайн пазаруването на матраци предоставя изобилие от възможности, което ти позволява да намериш перфектния матрак, отговарящ на твоите индивидуални нужди, без да посещаваш десетки физически магазини и да губиш ценно време (което може да прекараш в сън). 

Столкова много варианти на разположение, е важно да вземеш информирано решение. За да ти помогнем да си сигурен в избора си, направихме списък с пет основни фактора, които да вземеш предвид, когато пазаруваш матрак онлайн.


Обърни внимание на нуждите си по време на сън
Първата стъпка към намирането на идеалния матрак онлайн е да разбереш своите нужди. Обмисли фактори като предпочитана позиция за сън, всякакви специфични здравословни състояние (например, болки в гърба или алергии) и лични предпочитания (твърдост, вид материал, регулиране на температурата). Отдели време, за да оцениш какво наистина ти е необходимо, за да си осигуриш спокоен сън през нощта. Използвай филтрите в сайта, за да видиш модели конкретно спрямо изискванията си. Такива са филтри за размер, материал, вид матрак - еднолицев или двулицев, вид пружина, ако това отговаря на предпочитанията ти, височина на матрака (хората с повече килограми имат нужда от по-голяма височина на матрака, за да поддържа гръбнака в правилна позиция.

Разгледай отзиви на реални клиенти
Пазаруването онлайн се базира до голяма степен на опитите на предишни клиенти. Преди да направиш покупка, потърси мнение на реални клиенти. В matraci.bg може да откриеш проверени ревюта през платформата judge.me във всяка продуктова страница на моделите матраци, топ матраци и аксесоари.

Сравнявай различни марки и модели
Едно от големите предимства на онлайн пазаруването е възможността да сравниш различни марки и модели. Обърни внимание на фактори като цена, гаранция, политика за връщане и характеристики, които са важни за теб. Не оставяй цената да бъде водеща при избора си, защото средно ще спиш на матрака си между 8 и 15 години, ако е качествен.


Запознай се с политиките за връщанеи пробен период
Пазаруването на матрак онлайн може да бъде голямо предизвикателство, но за да поставиш правилно очакванията си, провери дали конкретния модел матрак има тест период, колко е дълъг и какви са условията. Същото важи и за политиката за връщане. Вакуумираните матраци не могат да се върнат поради грешна преценка в желаната твърдост, затова се консултирай с нас в чата или по телефон. Така ще си сигурен, че усещането, което ще получиш е това, което търсиш. 

Обърни внимание на гаранцията
Гаранцията на продукта е най-показателното за неговото качество. Тя е твоят ориентир дали вложените материали са достатъчно издръжливи. Съветваме те и да избереш двулицев матрак, който периодично можеш да обръщаш и завърташ, което ще удължи живота му и няма да наруши усещането, което си получил още в първите вечери заедно с новия ти матрак.

Марките, към които можем да те насочим с дълга гаранция са Magniflex - безкрайна гаранция, isleep - 25 години гаранция, Sleepy - 20 години гаранция, Нани - 20 години гаранция.

Двулицев матрак iZone 7 от Sleepy, 21 см
Двулицев матрак iZone 7 от Sleepy, 21 см
Оптимална ортопедична опора. 7 профилирани зони спрямо натиска, който всяка зона оказва....
Еднолицев матрак Antistress Orthopedic от My Sleep, 22 см
Еднолицев матрак Antistress Orthopedic от My Sleep, 22 см
Здрав еднолицев матрак с ядро от покет пружини и еластична пяна с висока плътност....
Топер Antistress Silver - Sleepy
Топ матрак Antistress Silver от Sleepy, 7 см
Топ матрак с ядро от еластична пяна, две страни с различен комфорт и сваляем калъф....

Оставете коментар

Коментарът ще бъде прегледан преди публикуване.