БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Матраци Magniflex - всички продукти

Magniflex

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ MAGNIFLEX?

Ние вярваме, че здравословната почивка е ключът към щастливия и пълноценен живот. Повече от 50 години се грижим за спокойните нощи на милиони хора по света. Продуктите ни се изработват в слънчева Тоскана, Италия, от естествени и висококачествени материали, следвайки най-новите тенденции и технологии.

Най-изгодни продукти от матраци Magniflex

35% намален
Мек
Матрак Магнигел Дуал Магнифлекс 1
20% намален
Средно твърд
Magnistretch - Magniflex
Сортирай по
Показани {{ shown }} от {{ totalProductCount }}
Всички Матраци Magniflex - всички продукти
50% намален
Протектор за матрак Magniprotect Protector - Magniflex - 1
55% намален
Твърд
Бебешки матрак Baby Feet - Magniflex - 1
Мека към средна
Мемори въглавница Релано Мемори - Магнифлекс 4
Мека към средна
Възглавница Classico Wave - Magniflex 1
Мека към средна
Riviera BY PIERRE CARDIN - мемори възглавница Magniflex 1
Средно твърд
Възглавница Naturecomfort - Magniflex - 1
Мек
Virtuoso - възглавница Magniflex 1
Средно твърд
TONINO LAMBORGHINI - мемори възглавница Magniflex 1
Мека към средна
Abbraccio - луксозна мемори възглавница - Magniflex 1
Средно твърд
Детски матрак Baby Pierre Cardin -1
Средно твърд
Duogel - мемори възглавница - Magniflex 1
Средно твърд
Детски матрак Fiaba Bamboo Magniflex 1
Средно твърд
Топ матрак Magniprotect Topper - Magniflex - 1
62% намален
Средна към твърда
Magni Grande - двулицев матрак Magniflex 1
48% намален
Средно твърд
Двулицев матрак Silvercare - Magniflex 1
55% намален
Средно твърд
Матрак Silverstone - Magniflex - 1
Средно твърд
Матрак Vivo, двулицев - Magniflex - 1
10% намален
Средно твърд
Двулицев матрак Silvercare - Magniflex 1
48% намален
Средно твърд
Матрак Vivo, двулицев - Magniflex - 1
35% намален
Мек
Матрак Abbraccio, двулицев - Magniflex - 1
Твърд
Матрак Paradiso - матраци Magniflex - 1
10% намален
Средно твърд
Матрак Massagio Deluxe - матраци Magniflex - 1
Средно твърд
Двулицев матрак Riviera by Pierre Carder Magniflex
35% намален
Мек
Матрак Магнигел Дуал Магнифлекс 1
10% намален
Средно твърд
Матрак Magnistretch Sport - матраци Magniflex - 1
10% намален
Средно твърд
Матрак Comfort Dual 25 см, двулицев матрак Magniflex
Твърд
Naturecomfort Deluxe от Magniflex 1
35% намален
Средна към твърда
Magni Grande - двулицев матрак Magniflex 1
20% намален
Средно твърд
Magnistretch - Magniflex
Средно твърд
Матрак Armonia Dual - Magniflex - 1
53% намален
Средно твърд
Diamante Dual - Magniflex
Мека към средна
Матрак Maestro Dual - матраци Magniflex - 1
Мека към средна
Двулицев матрак Virtuoso - Magniflex 2

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ Е ДОБЪР СЪН - ДОБЪР ЖИВОТ!

Историята на компанията започва в малка работилница в Прато, Италия, където Джулиано Магни произвежда първия си матрак с изключителна страст и прецизност към качество и детайл, ценности, които компанията съхранява и до днес.

Било е началото на революцията в съня: майсторските умения, придобити в Прато- световната столица на текстила, се съчетали с нови идеи за добър сън и по-добро качество на живот.

Вече повече от 50 години, Magniflex е водещ производител на матраци в Европа и все още следва този подход, ревниво пазен като ценна реликва.

Днес, мечтата на Джулиано Магни вече е реалност - успели сме да доставим качествен сън на над 35 млн. доволни клиенти, предоставяйки им модели матраци и решения, удовлетворяващи индивидуалните нужди за комфорт и релакс.

През годините Magniflex става синоним на комфорт и хармонична среда. Матраци с марка Magniflex се произвеждат според най-съвременните технологии – ценност споделяна от всеки служител на компанията.

Вече повече от 50 години компанията не спира да инвестира в иновации, дизайн, нови проучвания, нови и по-качествени материали, създавайки висок клас продукти и аксесоари за сън.

Днес компанията присъства в над 96 страни по целия свят, с 9 шоурума във Флоренция, Милано, Ню Йорк, Токио, Кипър, Сингапур, Дубай, Прага и Киев. Млад и амбициозен екип развива компанията, следвайки основите положени от Джулиано Магни - комбинация от традиция и предприемачески дух, а днес и с утвърдена стратегия за глобално развитие на марката.

Матраци Магнифлекс е италианска марка, която е добре позната в спалната индустрия по целия свят. Повече от 50 години тя се грижи за спокойните нощи и пълноценния сън на потребители от различни страни и континенти. Изработваните в слънчева Тоскана матраци Магнифлекс се отличават с естествени и екологични материали, високо качество на изработката и специални дизайни, отговарящи по най-добрия начин на нуждите и характеристиките на човешкото тяло. В следващите редове ще разберете малко повече за същността и историята на матраци Магнифлекс, както и за причините, поради които марката е толкова предпочитана от клиентите. В допълнение, ще ви представим специалните оферти за матраци Магнифлекс, налични в онлайн магазин Matraci.bg.

Матраци Магнифлекс – същност, история и предимства

Марката за матраци Магнифлекс води своето начало от една малка и никому неизвестна на времето работилница в град Прато, Италия. В тази работилница в средата на миналия век Джулиано Магни изработва първия си спален продукт след дълъг и интензивен процес на работа, съпътстван от огромни количества страст, отдаденост и прецизност към детайла. Изброените характеристики се превръщат в основа за изграждането на бъдещата компания и важат в пълна степен за матраци Магнифлекс и до ден днешен. С всяка изминала година компанията разширява и усъвършенства своята продуктова гама, достигайки до все повече и повече потребители.

Днес марката за матраци Магнифлекс вече има над 35 млн. доволни клиенти по целия свят. Нейни филиали или представители са налице в над 96 страни. Всички серии и модели матраци Магнифлекс са изпипани до най-малкия детайл с характерната италианска прецизност и качество. Непрекъснато се правят инвестиции в проучвания и иновации, материали, технологии и дизайни. Крайната цел е на потребителя да бъдат предоставяни все по-приятни и комфортни матраци Магнифлекс, които да задоволят напълно нуждата му от спокоен и пълноценен сън. Матраци Магнифлекс също така е марка, спазваща принципите за екологичност и природосъобразност, и произвеждаща спални продукти, които по никакъв начин не замърсяват или вредят на околната  среда.

Как да изберете подходящия за вас продукт от марката матраци Магнифлекс?

Когато си избирате конкретен спален продукт от марката матраци Магнифлекс, трябва да обърнете внимание на няколко много важни характеристики. Сред тях са твърдостта на спалния продукт, неговият размер, материалите, от които е изработен и т.н. Нека да разгледаме поотделно всеки от споменатите дотук фактори за избор на артикул от категория „Матраци Магнифлекс“.

 

  • Избор на матраци Магнифлекс: твърдост – дали ще се насочите към по-меки или по-твърди матраци Магнифлекс, зависи най-вече от вашите лични разбирания за пълноценна почивка през нощта, както и от позата, в която спите. Хората, които най-често спят по гръб например, е по-добре да заложат на твърди или среднотвърди матраци Магнифлекс, способни да им осигурят достатъчно силна и стабилна опора. От друга страна, ако залагате на спането по корем, може би правилната опция за вас ще бъде мек спален продукт, предпазващ чувствителните зони от вашето тяло от дискомфорт и неприятни усещания.
  • Избор на матраци Магнифлекс: размер -  размерът също е от голямо значение, когато става въпрос за избор на матраци Магнифлекс. Ние от онлайн магазин Matraci.bg предлагаме матраци Магнифлекс във всякакви размери с оглед удовлетворяването на максимално широк кръг от потребители, независимо от техния ръст и изисквания по отношение на съня. 
  • Избор на матраци Магнифлекс: материал – материалът, от който е изработен спалният продукт, има пряка връзка с изпитваните от вас усещания по време на сън. Все по-предпочитани през последните години са пенополиуретановите пяни, които успешно гарантират високи дози на удобство и комфорт за човека. В онлайн магазин Matraci.bg можете да откриете и матраци Магнифлекс с мемори пяна – материал, имащ свойството успешно да се адаптира към характеристиките и извивките на човешкото тяло, и да му предоставя неповторимо блаженство за една качествена и пълноценна почивка.
  • Избор на матраци Магнифлекс: цена – закупуването на спален продукт си е една значителна инвестиция, така че няма как да пропуснем цената като фактор при избора. Ние от онлайн магазин  Matraci.bg предлагаме матраци Магнифлекс от всички ценови класове. А редовните промоции и намаления, които правим, ще позволят на максимално широк кръг от потребители да се сдобият с артикул от висококачествената и луксозна италианска марка.

Специалните ни предложения от категория „Матраци Магнифлекс“

Матраци Magniflex - матрак АртеМатраци Магнифлекс - изберете и купете

Матраци Магнифлекс: Arte 22 см, двулицев луксозен – средномеки матраци Магнифлекс с ядро от високоеластична пяна. Предоставят стабилна опора на човешкото тяло през нощта и същевременно гарантират дозите комфорт, необходими за пълноценна почивка. Добавеният слой мемори пяна от едната страна допълнително ще увеличи приятните усещания за вас. Този модел матраци Магнифлекс се отличават още с мек и нежен текстил с изящен флорентински дизайн.

Матраци Magniflex - матрак Relano Neo Матраци Магнифлекс - разгледай и поръчай

Матраци Магнифлекс: Relano NEO двулицев – най-важното, което трябва да кажем за този тип матраци Магнифлекс е, че сърцевината им е изградена от Eliocel пяна. Материал, който е много полезен, когато става въпрос за повишаване на ортопедичните характеристики, предоставяне на стабилна опора на човешкото тяло и отпускане на натрупаното напрежение. Подходящи за спане както по време на мразовития зимен период, така и през топлите летни нощи. Втъканите в калъфа меки влакна пък повишават чувството за мекота и комфорт.

Матраци Magniflex - матрак Silver CareМатраци Магнифлекс - топ продукт

Матраци Магнифлекс: Silvercare двулицев – част от колекцията Classico на матраци Магнифлекс. Благодарение на своето ядро, изградено от високоеластична пяна, и дебелината от 22 см, този тип матраци Магнифлекс осигуряват равномерно разпределение на тежестта на човешкото тяло Сребърният калъф с цип от две части  и 3D мрежест борд пък спомага за безпроблемната поддръжка и постоянната проветривост на спалния продукт.

 Матраци Magniflex - матрак DaytonaМатраци Магнифлекс - спете спокойно

Матраци Магнифлекс:  Daytona by Torino Lamborghini 22 см, двулицев – подходящ избор за любителите на твърдите матраци Магнифлекс. Произведен е по най-модерните технологии в индустрията и гарантира на потребителя оптимална комбинация между ортопедичност и анатомичност. Добавен е също така слой мемори пяна за максимизиране на чувството за удобство и комфорт по време на сън. Дизайнерският текстил на този модел матраци Магнифлекс пък е създаден по най-добрите образци от италианската естетика, доказателство за което е марката  Tonino Lamborghini.

Доверете се на онлайн магазин Matraci.bg и си вземете най-доброто от категория „Матраци Магнифлекс“ на изгодни за вас цени!  


Матраци Магнифлекс – същност, история и предимства
Как да изберете подходящия за вас продукт от марката матраци Магнифлекс?
Специалните ни предложения от категория „Матраци Магнифлекс“

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК