Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Матраци Тед

... защото са удобни!

 

Успехът на компанията се дължи на уникалния начин на работа, индивидуалния подход към всеки клиент и ценния опит на нашия екип от високо мотивирани, ориентирани към успех личности. Това, разбира се, е съчетано с приложението на последните технологични постижения в спалната и матрачна индустрия.

Най-големият производител на легла и матраци в България и на целия Балкански полуостров

Нова Фабриката  с площ от 22 000 кв.м. с иновативно оборудване

18 годишен опит в производството на матраци 

Изцяло БЪЛГАРСКА фирма без чужди капитали, която плаща данъците си и инвестира в Българската икономика.

 

Купете матрак Тед онлайн от matraci.bg и ние ще го доставим безплатно до всяка точка на страната ! 


Колекцията еднолицеви матраци от Тед включва следните модели :


- Awa - класически еднолицев матрак с дървена конструкция и състав от пружинен пакет "БОНЕЛ":

 

- Адеона - еднолицев матрак съставен от полиуретанова пяна с калъв с капитониран мемори пух за максимален комфорт. Дървена конструкция за максимална здравина.

 

- Армида - еднолицев матрак със сваляем калъф с цип. Състав от Полиуретанова пяна и мемори пух капитониран в калъфа на матрака. Стабилна дървена конструкция.

 

- Exclusive Memori Silver - еднолицев матрак съставен от покет пружини - най-ортопедичната система за сън в света и слой мемори пяна. Калъф с втъкани сребърни нишки за отлична антибактериална защита.

 

 

- Memori Silver Flex - еднолицев матрак, част от "Сребърата колекция" на матраци тед. Стабилна дървена конструкция, състав от полиуретанова пяна и мемори пяна. Високо ортопедични качества.

- Favorit Nova - еднолциев матрак от колекция 2016-та година на матраци ТЕД . Съставен от покет пружини и мемори пяна. Един от най-продаваните продукти на марката, славещ се с положителни отзиви по цял свят.

 

 

- Модел White Line - изцяло изграден от профилирана  пенополиуретанова пяна с масажиращ ефект. Делим калъф с цип за по добра хигиена. Матрака предлага комфорта и удоволствието от зимна и лятна страна според сезона. Анти слип ефект - не позволява на спалното бельо да се хлъзга върху матрака. И всичко това доставено на руло за по лесно пренасяне.

- Модел Red Line - матрак с ядро от пенополиуретан + добавен слой мемори пяна, за почитатели на комфорта. Мемори пяната копира извивките на тялото и създава уникален комфорт. Матрака предлага две степени на твърдост и е готов да задоволи изискванията и на най-капризните. Сваляем калъф с цип за по добра хигиена. Анти слип ефект, предпазващ спалното бельо от хлъзгане. Матрака се доставя на руло за лесно преместване.

 

- Модел Black Line - матрак за почитателите на пружинните матраци. Съставен от покет пружини - индивидуално пакетирани пружини и слой мемори пяна за допълнителен комфорт. Предосатвя отлични ортопедични качества и се слави с изключителен комфорт. За по-голямо удобство, матрака се доставя навит на руло. 

Задай Низходяща Посока

Точки 1 до 12 от 121 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
-20% Перфекта - непромокаем протектор от ТЕД
Silver Sense възлгавница от Тед
Възглавница Lavander ТЕД
Възглавница Memory Standart - TED BED
Memo Silver Sense - мемори възглавница - ТЕД БЕД
Възглавница Canella Therapy - Тед
Възглавница MEMORY LUX PILLOW
Анатомична мемори възглавница Green Line - ТЕД БЕД
Възглавница Ergo Latex Pillow
Ламелна рамка Standart techno 510 - TED BED
Мелодична възглавница ТЕД
Топ матрак Адеона 5 см - полиуретанова пяна - TED BED
Задай Низходяща Посока

Точки 1 до 12 от 121 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5