БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Матраци Тед - всички продукти + ПОДАРЪК към всеки матрак

Тед
ТЕД БЕД ЕАД е водещ производител на матраци, легла, системи за спане и аксесоари за спалня, с ПОВЕЧЕ от 20 години опит в тази сфера. Ние предлагаме разнообразно портфолио от качествени продукти, специално създадени с грижа за пълноценния и здравословен сън.
При покупка на матрак Тед получавате ПОДАРЪК луксозна ортопедична мемори възглавница Memory Anatomic - за матраци с ширина до 120 см - 1 бр, за матрак с ширина над 121 см - 2 бр.

Най-купувани матраци в matraci.bg

72% намален
Средно твърд
Матрак iZone 7 - Sleepy
72% намален
Средно твърд
Луксозен матрак iZone Memory - Sleepy 1
80% намален
Средно твърд
Матрак Exclusive Hybrid Cool Gel 22 см, Sleepy - 1-1
72% намален
Твърд
Матраци Sleepy - двулицев матрак Aloe Wellness 1
Сортирай по
Показани {{ shown }} от {{ totalProductCount }}
Всички Матраци Тед - всички продукти + ПОДАРЪК към всеки матрак
Средно твърд
Silver Sense възлгавница от Тед
Средна към твърда
Анатомична възглавница Green Line - ТЕД БЕД
Ламелна рамка Standart Techno 510 - ТЕД
Възгалвница Adry Cool - TED BED
Comfort 610 подматрачна рамка от Тед
Total comfort 710 подматрачна рамка от Тед 2
Средно твърд
Топ матрак Silver Memory от Тед
Подматрачна рамка Wellness 810 от Тед
Comfort 620 ламелна рамка от Тед
Средно твърд
Двулицев матрак Awa - матраци Тед
Added Gift
Средно твърд
Ава - еднолциев матрак - матраци Тед
Added Gift
Средна към твърда
Матрак Сан Марино Силвър - Тед
Added Gift
Средно твърд
Еднолицев матрак Armida - матраци Тед
Added Gift
Средно твърд
Exclusive Memory Silver еднолицев матрак от Тед 1
Added Gift
Средно твърд
Exclusive Memory Silver двулицев матрак от Тед
Added Gift
Твърд
Матраци Тед - двулицев матрак Body Zone, Sleep Genesis 1
Added Gift
Средно твърд
Двулицев матрак Favourite Nova - матраци Тед 1
Added Gift
Средно твърд
Еднолицев матрак Favourite Nova - матраци Тед
Added Gift
Средно твърд
Матраци Тед - еднолицев матрак Cool Silver Sense
Added Gift
Средно твърд
Двулицев матрак Cool Silver Sense - матраци Тед
Added Gift
Средно твърд
Двулицев матрак Aloe Spring - TED BED
Added Gift
Средно твърд
Двулицев матрак Almary - матраци ТЕД БЕД
Added Gift
Средна към твърда
Двулицев матрак Astrea Ortho - TED BED
Added Gift
Средно твърд
Матраци Тед - Sleep Genesis - двулицев матрак Ergo Disk
Added Gift
Средно твърд
Двулицев матрак Adry Cool - матраци Тед 1
Added Gift
Средна към твърда
Матраци Тед - двулицев матрак Flex Fit, Slee Genesis 1
Added Gift
Мека към средна
Матраци Тед - матрак Memo Optima
Твърд
Матраци Тед - двулицев матрак Flex Fusion, Sleep Genesis 1
Added Gift
Твърд
Матраци Sleepy - двулицев мматрак O-Zone + , Sleep Genesis 1
Added Gift
Средна към твърда
Двулицев матрак Amalthea - матраци ТЕД БЕД
Added Gift
Средно твърд
Двулицев матрак Матера Matterra от ТЕД
Added Gift
Средна към твърда
Матраци Тед - матрак Nuvola
Added Gift
Средно твърд
Двулицев матрак Cydonia - матраци ТЕД БЕД
Added Gift
Средно твърд
Двулицев матрак Норд Стар - матраци ТЕД
Added Gift

Кои са преимуществата на матраци Тед? 

Марката матраци Тед е една от водещите такива в спалната индустрия не само в България, но и като цяло на Европейския континент.  През годините матраци Тед се утвърдиха на пазара със своите иновативни дизайни, както и с предоставяния комфорт на потребителя по време на сън. Понастоящем компанията предлага изключително богата гама от спални продукти и аксесоари за тях. Гама,с която се стреми да задоволи нуждите, изискванията и предпочитанията на различните групи клиенти. Вижте основните причини, поради които би било удачен избор да заложите на матраци Тед:

 

 1. Матраци ТЕД 1Опит и традиции – няма по-ярко доказателство за надеждността на един производител на спални продукти от дългото му присъствие на пазара и спечеленото потребителско доверие. Точно такъв е случаят с марката матраци Тед. Производството на матраци Тед започва през вече далечната 1995 година. За по-малко от десетилетие това производство се разширява значително, като пазарният дял на бранда в България достига до приблизително 50%. През 2007 година е завършена нова фабрика на матраци Тед, която е разположена на 24 000 кв.м. площ и оборудвана с най-иновативните машини и технологии в сектора. Уверено можем да кажем, че въпросната фабрика е сред водещите такива в европейски мащаб.
 2. Най-големия производител на пружинни пакети – компанията – създател на матраци Тед е също така и най-големият производител на пружинни пакети на Балканския полуостров. Тя снабдява другите фирми в бранша с необходимите им продукти от тази категория. Така че можете да бъдете напълно сигурни в отличните експлоатационни характеристики на пружинни матраци Тед, както и в най-високото качество на използваните при изработването им материали.
 3. Разнообразна продуктова гама – както вече казахме, каталога на марката за матраци ТЕД включва доста разнообразна гама от спални продукти. Матраци Тед с пружини са особено търсени поради прочутите пружинни пакети на компанията, но те съвсем не са единственото, което този бранд може да ви предложи. Налице са също така матраци Тед, изработени от мемори пяна, полиуретанова пяна и дори латекс. В този смисъл всеки един потребител има възможност да открие най-подходящия спален продукт за своите нужди.

Какво от продукцията на марката за матраци Тед  може да ви предложи онлайн магазин Matraci.bg?

Ние от Matraci.bg сме горди търговски представители на матраци Тед от дълги години. В нашия онлайн магазин можете да откриете най-добрите и качествени спални продукти от марката. Ето точно какво от продукцията на матраци Тед е налично при нас:

 

 • Матраци ТЕД 2Спални продукти с всякакви характеристики -  онлайн магазин Matraci.bg предлага матраци Тед с различни размери, степени на твърдост, използвани в производството материали и допълнителни екстри. Също така сме се постарали да осигурим на своите клиенти матраци Тед от всички ценови класове. Така че за вас остава само да разгледате наличните спални продукти от категория „Матраци Тед“ и да изберете този, който в най-голяма степен пасва на нуждите и разбиранията ви за качествен сън, както и на финансовите ви възможности към настоящия момент.
 • матраци Тед от колекцията Silver Collection – тази колекция на матраци Тед беше представена на пазара през лятото на 2015-та година. В нея са включени матраци Тед с луксозна дамаска и втъкани сребърни нишки. Комбинацията между високо качество, максимален комфорт по време на сън и достъпни цени бързо заслужи потребителското доверие и осигури на артикулите от тази колекция значимо и трайно място на пазара. Най-добрите модели матраци Тед от Silver Collection се предлагат постоянно в Matraci.bg.
 • матраци Тед от колекцията за 2016-та година – след успешното си ребрандиране на „Матраци Тед Бед“, през 2016-та година марката представи нова колекция, състояща се от още по-разнообразни и усъвършенствани модели. Най-популярни сред въпросните модели са Awa – еднолицев и двулицев, Адеона – еднолицев и двулицев, Favourite Nova – еднолицев и Orthopedic, Армида, Cydonia, Nord Star и т.н. Всички тези модели матраци Тед също имате възможност да си закупите от онлайн магазин Matraci.bg.

Специалните ни предложения от категория „Матраци Тед“

 • Матраци Тед: Favourite Nova Orthopedic 20см, двулицев + подарък – съставен от пружини тип покет, които придават уникални ортопедични характеристики и спомагат за облекчаване на болки в гърба и кръста. В допълнение, в калъфа е прошита мемори пяна, гарантираща още повече комфорт и блаженство по време на сън. Неслучайно това е най-продаваният продукт от съответния клас матраци Тед. Поръчвайки си го от Matraci.bg, ще получите като подарък и луксозна ортопедична възглавница Comfort Pillow.
 • Матраци ТЕД 3Матраци Тед: Exclusive Memory Silver 19 см, двулицев + подарък - част е от Silver Collection на матраци Тед, за която говорихме по-горе в текста. В структурата му се съчетават пружини тип покет и слой мемори пяна. Една комбинация, която осигурява отлични ортопедични характеристики и максимално отпускане на човешкото тяло през нощта. Калъфът на спалния продукт пък е с прошити сребърни нишки, създаващи надеждна антибактериална защита и гарантиращи хигиенична среда за сън. При покупка от Matraci.bg напълно безплатно ще ви бъде предоставена ортопедична възглавница Comfort Pillow.
 • Матраци Тед: Astrea Ortho 23 см, двулицев + подарък – модел ортопедични матраци Тед, които притежават по-голяма плътност и допълнително подсилване. Основната им цел е да гарантират възможно най-добри ортопедични характеристики, както и максимални нива на комфорт през нощта дори при хора с по-голямо тегло. Ефективната опора, осигурявана от този тип матраци Тед, позволява на тялото да остане в балансирана позиция и предпазва от болки във врата, гърба и кръста. Онлайн магазин Matraci.bg ще ви предостави спалния продукт заедно с подарък луксозна ортопедична възглавница Comfort Pillow.
 • Матраци Тед: Матера Matterra 26см, двулицев + подарък – едно много специално предложение от матраци Тед. Спалният продукт притежава вграден механизъм под формата на спирала. Механизъм, който доказано предпазва човешкото тяло и организъм от вредните въздействия на магнитните полета на Земята. Добавени са и слоеве мемори пяна и високоеластична пяна, които увеличават още повече комфорта и позволяват на човек да се наслади на спокоен сън и пълноценна почивка през нощта. В онлайн магазин Matraci.bg този артикул също върви с подарък луксозна ортопедична възглавница Comfort Pillow.

Matraci.bg – мястото, откъдето можете да си закупите най-качествените модели матраци Тед на достъпни за вас цени!


Кои са преимуществата на матраци Тед?
Какво от продукцията на марката за матраци Тед  може да ви предложи онлайн магазин Matraci.bg?
Специалните ни предложения от категория „Матраци Тед“

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК