БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Матраци Тед - всички продукти + ПОДАРЪК към всеки матрак

Тед
ТЕД БЕД ЕАД е водещ производител на матраци, легла, системи за спане и аксесоари за спалня, с ПОВЕЧЕ от 20 години опит в тази сфера. Ние предлагаме разнообразно портфолио от качествени продукти, специално създадени с грижа за пълноценния и здравословен сън.
При покупка на матрак Тед получавате ПОДАРЪК луксозна ортопедична възглавница Comfort Pillow - за матраци с ширина до 120 см - 1 бр, за матрак с ширина над 121 см - 2 бр.

Най-изгодни продукти от матраци TED BED

15% намален
Средно твърд
Exclusive Memory Silver двулицев матрак от Тед
15% намален
Средно твърд
Exclusive Memory Silver еднолицев матрак от Тед
Средна към твърда
Двулицев матрак Адеона - матраци Тед
Средно твърд
Двулицев матрак Favourite Nova - матраци Тед
Сортирай по
Показани {{ shown }} от {{ totalProductCount }}
Всички Матраци Тед - всички продукти + ПОДАРЪК към всеки матрак
10% намален
Средно твърд
Еднолицев матрак Monaco - матраци Sleepy 1
10% намален
Средно твърд
Еднолицев матрак Pocket Ryal - матраци Sleepy 2
50% намален
Средно твърд
Еднолицев матрак Premium Bonnell - Sleepy разрез
Твърд
Еднолицев матрак Classic Foam - матраци Paradise 1
Средно твърд
Еднолицев матрак Classic Bonnell Paradise 1
50% намален
Твърд
Матраци Sleepy - еднолицев матрак Medical Comfort 6
Средно твърд
Каспия нормал - еднолицев матрак Нани
55% намален
Средно твърд
Матраци Sleepy - еднолицев матрак Memo Body Line 1
63% намален
Средно твърд
Еднолицев покет пружинен матрак - Premium Ortopedic 1
Средно твърд
Ава - еднолциев матрак - матраци Тед
72% намален
Средно твърд
Луксозен еднолциев матрак с покет пружини и мемори пяна - Premium Orthopedic Limitted - Sleepy
Средна към твърда
Еднолицев матрак Адеона - матраци Тед
10% намален
Средно твърд
Еднолциев матрак Перла - матраци Paradise 1
8% намален
Средна към твърда
Матрак Каспия Полифлекс - матраци Нани
62% намален
Средно твърд
Еднолциев матрак Ultimate Comfort - матраци Sleepy 2
Средна към твърда
Матрак Каспия Покет Спринг Нани
10% намален
Средно твърд
Еднолицев матрак Дипломат - матраци Paradise 1
15% намален
Средно твърд
Exclusive Memory Silver еднолицев матрак от Тед
Средно твърд
Еднолицев матрак Armida - матраци Тед
Средно твърд
Матрак Каспия Виско Покет Спринг Нани
Средно твърд
Еднолицев матрак Favourite Nova - матраци Тед
Средно твърд
Еднолицев матрак Gala Memory - матраци Paradise 1
Средно твърд
Еднолицев матрак Диона - матраци Paradise 1
Средно твърд
Memory Silver Flex еднолицев матрак от Тед
46% намален
Средно твърд
Легло + матрак в комплект - Manhatan + Memo Body Line - матраци Sleepy
66% намален
Средно твърд
Легло + матрак в комплект - Manhatan + Premium Ortopedic - матраци Sleepy
44% намален
Средно твърд
Легло + матрак в комплект - Бруклин + Pocket Royal - матраци Sleepy
44% намален
Средно твърд
Легло + матрак в комплект - Manhatan + Pocket Royal - матраци Sleepy
Средно твърд
Еднолицев матрак Понто Мемори - Нани 1
55% намален
Средно твърд
Легло + матрак в комплект - Manhatan + Memo Body Line - матраци Sleepy
55% намален
Средно твърд
Легло + матрак в комплект - Brooklyn + Memo Body Line - матраци Sleepy
61% намален
Средно твърд
Легло + матрак в комплект - Brooklyn + Premium Ortopedic - матраци Sleepy

Кои са преимуществата на матраци Тед? 

Марката матраци Тед е една от водещите такива в спалната индустрия не само в България, но и като цяло на Европейския континент.  През годините матраци Тед се утвърдиха на пазара със своите иновативни дизайни, както и с предоставяния комфорт на потребителя по време на сън. Понастоящем компанията предлага изключително богата гама от спални продукти и аксесоари за тях. Гама,с която се стреми да задоволи нуждите, изискванията и предпочитанията на различните групи клиенти. Вижте основните причини, поради които би било удачен избор да заложите на матраци Тед:

 

 1. Матраци ТЕД 1Опит и традиции – няма по-ярко доказателство за надеждността на един производител на спални продукти от дългото му присъствие на пазара и спечеленото потребителско доверие. Точно такъв е случаят с марката матраци Тед. Производството на матраци Тед започва през вече далечната 1995 година. За по-малко от десетилетие това производство се разширява значително, като пазарният дял на бранда в България достига до приблизително 50%. През 2007 година е завършена нова фабрика на матраци Тед, която е разположена на 24 000 кв.м. площ и оборудвана с най-иновативните машини и технологии в сектора. Уверено можем да кажем, че въпросната фабрика е сред водещите такива в европейски мащаб.
 2. Най-големия производител на пружинни пакети – компанията – създател на матраци Тед е също така и най-големият производител на пружинни пакети на Балканския полуостров. Тя снабдява другите фирми в бранша с необходимите им продукти от тази категория. Така че можете да бъдете напълно сигурни в отличните експлоатационни характеристики на пружинни матраци Тед, както и в най-високото качество на използваните при изработването им материали.
 3. Разнообразна продуктова гама – както вече казахме, каталога на марката за матраци ТЕД включва доста разнообразна гама от спални продукти. Матраци Тед с пружини са особено търсени поради прочутите пружинни пакети на компанията, но те съвсем не са единственото, което този бранд може да ви предложи. Налице са също така матраци Тед, изработени от мемори пяна, полиуретанова пяна и дори латекс. В този смисъл всеки един потребител има възможност да открие най-подходящия спален продукт за своите нужди.

Какво от продукцията на марката за матраци Тед  може да ви предложи онлайн магазин Matraci.bg?

Ние от Matraci.bg сме горди търговски представители на матраци Тед от дълги години. В нашия онлайн магазин можете да откриете най-добрите и качествени спални продукти от марката. Ето точно какво от продукцията на матраци Тед е налично при нас:

 

 • Матраци ТЕД 2Спални продукти с всякакви характеристики -  онлайн магазин Matraci.bg предлага матраци Тед с различни размери, степени на твърдост, използвани в производството материали и допълнителни екстри. Също така сме се постарали да осигурим на своите клиенти матраци Тед от всички ценови класове. Така че за вас остава само да разгледате наличните спални продукти от категория „Матраци Тед“ и да изберете този, който в най-голяма степен пасва на нуждите и разбиранията ви за качествен сън, както и на финансовите ви възможности към настоящия момент.
 • матраци Тед от колекцията Silver Collection – тази колекция на матраци Тед беше представена на пазара през лятото на 2015-та година. В нея са включени матраци Тед с луксозна дамаска и втъкани сребърни нишки. Комбинацията между високо качество, максимален комфорт по време на сън и достъпни цени бързо заслужи потребителското доверие и осигури на артикулите от тази колекция значимо и трайно място на пазара. Най-добрите модели матраци Тед от Silver Collection се предлагат постоянно в Matraci.bg.
 • матраци Тед от колекцията за 2016-та година – след успешното си ребрандиране на „Матраци Тед Бед“, през 2016-та година марката представи нова колекция, състояща се от още по-разнообразни и усъвършенствани модели. Най-популярни сред въпросните модели са Awa – еднолицев и двулицев, Адеона – еднолицев и двулицев, Favourite Nova – еднолицев и Orthopedic, Армида, Cydonia, Nord Star и т.н. Всички тези модели матраци Тед също имате възможност да си закупите от онлайн магазин Matraci.bg.

Специалните ни предложения от категория „Матраци Тед“

 • Матраци Тед: Favourite Nova Orthopedic 20см, двулицев + подарък – съставен от пружини тип покет, които придават уникални ортопедични характеристики и спомагат за облекчаване на болки в гърба и кръста. В допълнение, в калъфа е прошита мемори пяна, гарантираща още повече комфорт и блаженство по време на сън. Неслучайно това е най-продаваният продукт от съответния клас матраци Тед. Поръчвайки си го от Matraci.bg, ще получите като подарък и луксозна ортопедична възглавница Comfort Pillow.
 • Матраци ТЕД 3Матраци Тед: Exclusive Memory Silver 19 см, двулицев + подарък - част е от Silver Collection на матраци Тед, за която говорихме по-горе в текста. В структурата му се съчетават пружини тип покет и слой мемори пяна. Една комбинация, която осигурява отлични ортопедични характеристики и максимално отпускане на човешкото тяло през нощта. Калъфът на спалния продукт пък е с прошити сребърни нишки, създаващи надеждна антибактериална защита и гарантиращи хигиенична среда за сън. При покупка от Matraci.bg напълно безплатно ще ви бъде предоставена ортопедична възглавница Comfort Pillow.
 • Матраци Тед: Astrea Ortho 23 см, двулицев + подарък – модел ортопедични матраци Тед, които притежават по-голяма плътност и допълнително подсилване. Основната им цел е да гарантират възможно най-добри ортопедични характеристики, както и максимални нива на комфорт през нощта дори при хора с по-голямо тегло. Ефективната опора, осигурявана от този тип матраци Тед, позволява на тялото да остане в балансирана позиция и предпазва от болки във врата, гърба и кръста. Онлайн магазин Matraci.bg ще ви предостави спалния продукт заедно с подарък луксозна ортопедична възглавница Comfort Pillow.
 • Матраци Тед: Матера Matterra 26см, двулицев + подарък – едно много специално предложение от матраци Тед. Спалният продукт притежава вграден механизъм под формата на спирала. Механизъм, който доказано предпазва човешкото тяло и организъм от вредните въздействия на магнитните полета на Земята. Добавени са и слоеве мемори пяна и високоеластична пяна, които увеличават още повече комфорта и позволяват на човек да се наслади на спокоен сън и пълноценна почивка през нощта. В онлайн магазин Matraci.bg този артикул също върви с подарък луксозна ортопедична възглавница Comfort Pillow.

Matraci.bg – мястото, откъдето можете да си закупите най-качествените модели матраци Тед на достъпни за вас цени!


Кои са преимуществата на матраци Тед?
Какво от продукцията на марката за матраци Тед  може да ви предложи онлайн магазин Matraci.bg?
Специалните ни предложения от категория „Матраци Тед“

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК