БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Матраци Нани

Най-купувани матраци

50% намален
Средна към твърда
Матрак Cool Bamboo - Sleepy
Added Gift
75% намален
Средно твърд
Матрак Bamboo 7 - матраци Sleepy
Added Gift
75% намален
Средно твърд
Двулицев матрак Exclusive Hybrid разрез - матраци Sleepy 1
Added Gift
75% намален
Средна към твърда
Матраци Sleepy - двулицев матрак Aloe Wellness 1
Сортирай по
Показани {{ shown }} от {{ totalProductCount }}
Всички Матраци Нани
Твърд
Еднолицев матрак Понто - матраци Нани - 1
Мека към средна
Матраци Нани - двулицев матрак Биская - 1
Средно твърд
Матраци Нани - двулицев матрак Тирена - 1
Средно твърд
Матраци Нани - еднолицев матрак Каспия Нормал - 1
Средна към твърда
Матраци Нани - еднолицев матрак Каспия Полифлекс - 1
Средна към твърда
Матраци Нани -еднолциев матрак Каспия Покет Спринг - 4
Средно твърд
Матраци Нани - двулицев матрак Аруба Покет - 1
Мека към средна
Матраци Нани - двулицев матрак Модена - 1
Средна към твърда
Матраци Нани - двулицев матрак Сирена Ултрафлекс - 1
20% намален
Средно твърд
Матраци Нани - двулицев матрак Аруба Мемори Покет - 1
Средно твърд
Матраци Нани - еднолицев матрак Каспия Мемори Покет - 1
Средно твърд
Матраци Нани - двулицев матрак Сирен Мемори - 1
10% намален
Средна към твърда
Матраци Нани - двулицев матрак Сирена Фреш Мемори - 1
Средно твърд
Матрак Аруба Мемори Хибрид - 1
10% намален
Средна към твърда
Матраци Нани - луксозен двулицев матрак Лаго Мемори - 1
Средно твърд
Матрак Сирена Мемори Дуо Флекс - 1
10% намален
Мека към средна
Матрак Хавай Алоха Мемори - матраци Нани - 1
Средно твърд
Матраци Нани - луксозен двулицев матрак Бахама Мемори Дуо Лукс - 1
Средно твърд
Матраци Нани - луксозен двулицев матрак King Line Cool Memory - 3
Средно твърд
Матраци Нани - луксозен двулицев матрак King Line - 1

Защо да заложите на матраци Нани?

Нани са водеща и добре позната за българските потребители марка в спалната индустрия. Собственост на фирма „Паралел“ ЕООД със седалище в Севлиево, марката матраци Нани повече от 20 години се грижи за комфорта и качествения сън на своите клиенти. Компанията разполага със складова база из цяла България, така че продуктите й да достигнат без проблем до всяко кътче и населено място в страната. С какво матраци Нани се отличават от другите такива на пазара? В следващите редове ще изведем основните причини, поради които толкова много потребители ги предпочитат за своите спални.

  1. Матраци Нани: Качество и традиции – при матраци Нани качеството и традициите се обединяват в едно цяло, за да гарантират на клиента възможно най-добрия продукт, който ще спомогне за пълноценната му почивка през нощта. Както вече казахме, производството на матраци Нани продължава над 20 години. Период, за който е изградена модерна и иновативна производствена база в Севлиево, разполагаща с последните технологии в бранша. Самият производствен процес на матраци Нани е сертифициран по международния стандарт ISO 9001:2008, с което всъщност се удостоверява най-високото качество на продуктите от тази марка.
  2. Матраци Нани: Собствено производство на пяна – освен собственик на марката матраци Нани, фирма „Паралел“ ЕООД е и водещ производител на полиуретанова пяна в България. Нещо повече – доказаното качество и отличните характеристики на тази пяна карат по-голямата част от другите производители на спални продукти у нас да я закупуват и съответно да я използват в своите производствени процеси. В този смисъл когато разглеждате оферти за матраци Нани с пенополиуретан, можете да бъдете сигурни, че те са направени от максимално надежден материал, който ще гарантира вашия комфорт и приятни усещания през нощта.
  3. Матраци Нани: Разнообразна продуктова гама – в допълнение към спалните продукти с пенополиуретан, в каталога на матраци Нани могат да се намерят и такива, направени от разнообразни други материали, като например пружинна система тип покет. Но това съвсем не е всичко. Марката матраци Нани предлага още спални продукти - спални, легла, подматрачни рамки, завивки и възглавници. Общо взето всичко, което ви е нужно за вашия спокоен сън, ще го откриете в каталога на матраци Нани.
  4. Матраци Нани: Стилни дизайни – освен с отлични функционални характеристики, матраци Нани се отличават и със стилни дизайни. От компанията са наясно с това колко е важно за съвременния потребител да създаде обстановка и атмосфера в своята спалня, които ще му донесат максимални дози спокойствие и комфорт. Матраци Нани ще се слеят отлично с интериора в спалното ви помещение, правейки го още по-естетичен и завършен.

Как да изберете подходящия за вашите нужди спален продукт от марката матраци Нани? 

  • Рзмер – задължително съобразете размера на набелязания спален продукт с параметрите на спалнята ви, както и  с вашия ръст и нужди по отношение на съня. В онлайн магазин Matraci.bg се предлагат множество размери матраци Нани, сред които със сигурност ще откриете най-удачния за вас.
  • Материал – полиуретан, мемори пяна или пружина тип покет? Универсален отговор на този въпрос няма. Просто трябва да изберете спалния продукт от каталога на матраци Нани, чийто състав най-добре отговаря на вашите лични предпочитания и на спецификите на тялото ви.
  • Твърдост – обърнете внимание и на твърдостта, когато се спирате на конкретен артикул от каталога на матраци Нани. Подобно на материалите, изборът по критерий „твърдост“ също е до голяма степен субективен и зависи от личните предпочитания и усещания на потребителя.
  • Цена – няма как и цената да не играе важна роля при избора на спален продукт. За да удовлетворим нуждите и финансовите възможности на максимално широк кръг от клиенти, ние от Matraci.bg предлагаме матраци Нани от всички ценови класове. Спокойно можете да разгледате нашия онлайн магазин и да си поръчате артикул, който е напълно по джоба ви.

Нашите специални предложения от категория „Матраци Нани“ 

Матраци Нани - Матрак Каспия Виско ПокетМатраци Нани - най-удобния матрак

Матраци Нани: Каспия Виско Покет 24см, еднолицев структурата му е изградена от индивидуално пакетирани покет пружини, които гарантират отлични ортопедични характеристики. Добавена е и термоактивна мемори пяна за придаване на по-високи дози комфорт и приятни усещания по време на сън. Този модел матраци Нани притежават вградена метална рамка, която е изключително здрава и устойчива във времето. При закупуване от онлайн магазин Matraci.bg ще получите гаранция от 5 години, а доставката на спалния продукт ще бъде извършена напълно безплатно до всяка точка от нашата страна.

 Матраци Нани - матрак Сирена Фреш МемориМатраци Нани - вземете от нас

Матраци Нани: Сирена Фреш 24см, двулицев – един от най-предпочитаните продукти на матраци Нани, и с основание. При него е постигнат перфектният баланс между стабилна опора, гарантираща правилното положение на тялото през нощта, и мекота и комфорт, които спомагат за спокойния и пълноценен сън. Този модел матраци Нани са приспособими към конкретните характеристики на човешкото тяло, както и към индивидуалните усещания и предпочитания. Могат да се използват през всички годишни сезони и запазват първоначалното си състояние за доста дълъг период от време.

 Матраци Нани - матрак Сирена Мемори Матраци Нани - каталог

Матраци Нани: Сирена Мемори 22см, двулицев – към висококачествената полиуретанова пяна, от която са изградени този тип матраци Нани, е добавен и слой термочувствителна мемори пяна. Въпросната термочувствителна мемори пяна има свойството да реагира на топлината на човешкото тяло и да гарантира равномерната му опора през нощта. Моделът матраци Нани притежава и отлични ортопедични характеристики, които го правят подходящ избор за хора с болки и чувство на дискомфорт в гърба и кръста. Добавеният луксозен калъф с втъкани сребърни нишки пък осигурява хигиенична среда за сън и предотвратява развитието на акари и други вредни микроорганизми.      

Матраци Нани - матрак Сирена УлтрафлексМатраци Нани - разгледайте всички продукти

Матраци Нани:  Сирена Ултрафлекс 22см, двулицев – съставен от POLYFLEX, която по своята същност представлява една от най-добрите полиуретанови пяни, притежаваща висока плътност и еластичност. Тези свойства на полиуретановата пяна POLYFLEX спомагат да се създаде надеждна ортопедична опора дори за хора с по-голямо тегло. Моделът матраци Нани върви с луксозен калъф с делим цип и 3Д дишаща лента, осигуряващи отлична циркулация на въздуха в сърцевината на спалния продукт.

Oнлайн магазин Matraci.bg – мястото, където ще откриете най-качествените модели матраци Нани на достъпни за вас цени!


Защо да заложите на матраци Нани?
Как да изберете подходящия за вашите нужди спален продукт от марката матраци Нани?
Нашите специални предложения от категория „Матраци Нани“

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК