БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Легла

Сортирай по
Показани {{ shown }} от {{ totalProductCount }}
Всички Легла
20% намален
Тапицирана спалня Гинес - Ергодизайн
Тапицирана база Prestige - Sleepy
Тапицирана база с табла Prestige - Sleepy
Тапицирана база Prestige тюркоаз - Sleepy
Тапицирана база с табла Prestige цвят тюркоаз - Sleepy
20% намален
Rocker - тапицирана спалня Ергодизайн
Тапицирана Спалня Контеса - МЕБЕЛИ МОБ
Тапицирано легло ИНА - мебели МОБ
Тапицирана спалня Опиум - МЕБЕЛИ МОБ
31% намален
Легло Галатеа - Мебели МОБ
20% намален
Легло Фаворит - мебели МОБ
Легло Корона - мебели МОБ
Легло Лимитид - Мебели МОБ
Спален комплект Сенс - Ергодизайн
Спалня Ланс - Мебели МОБ
Спален комплект Атлас - Ергодизайн
Спален комплект City 7001 -1
Легло City 2012
Легло Сити 2023 - 1
Легло City 2006 за еднолицев матрак 90/200 см. - 1
Легло Сити 2021
Легло сандвич Сити 2020 - 1
68% намален
Легло Сити 2011 с еднолицев матрак Monaco 120/190 см. - 1
58% намален
Легло City 2005 с еднолицев матрак Monaco 82/190 см. - 1
64% намален
Спалня Сити 2010 с еднолицев матрак Monaco 140/200 см. - 1
64% намален
Спалня Сити 2008 с еднолицев матрак Monaco 160/200 см.  -1
Спален комплект City 7002 - 1
63% намален
Спален комплект City 2007 с еднолицев матрак 160/200 см. -1
58% намален
Спален комплект Сити 7032 + еднолицев матрак 120/190 см. - 1
Легло Сити 2011 за еднолицев матрак 120/190 см. - 1
Легло Сити 2004 за еднолицев матрак 82/190 см - 1
Спаня Loreyn без матрак от Нани
Спалня Мартин без матрак от Нани
Спалня Martin с включен матрак от Нани
Спалня Katrina без матрак от Нани
Спалня Katrina с включен матрак от Нани
Спалня Martina без матрак от Нани
Спалня Martina с включен матрак от Нани
Спалня Katrin без матрак от Нани
Спалня Katrin с включен матрак от Нани
Спалня Тоскана от Нани
Спалня Ривиера от Нани
Спален комплект Лорена - Мебели МОБ
50% намален
Легло с два матрака и топ матрак Double Comfort Dark Pocket 160/200 см - 1
Added Gift
50% намален
Легло с два матрака и топ матрак Double Comfort Dark Bonnell 160/200 см
Added Gift
50% намален
Легло с два матрака и топ матрак Double Comfort Light Bonnell 160/200 см - 1
Added Gift
50% намален
Легло с два матрака и топ матрак Double Comfort Dark Pocket 160/200 см - 1
Added Gift
Спалня Тирол от Нани - 2
Спалня Скандинавия от Нани
Спалня Felini без матрак от Нани
Спалня Felini с включен матрак от Нани
Спалня Валенсия от Нани
65% намален
Легло Сити 2009 с еднолицев матрак Monaco 120/190 см.- 1
Легло Медеа - Мебели МОБ
Легло Марония - Мебели МОБ
Легло Маркиза - Мебели МОБ
Легло Самба - Мебели МОБ
Легло Роял - Мебели МОБ
Легло Роксан - Мебели МОБ
Легло Пенелопе - Мебели МОБ
Легло Нора - Мебели МОБ
Легло Мока - Мебели МОБ
Легло Лорена - Мебели МОБ
Легло Белисима - Мебели МОБ
Легло Бриз - Мебели МОБ
Легло Еврос - Мебели МОБ
Легло Елит - Мебели МОБ
Легло Ерма - Мебели МОБ

Кои са факторите, играещи роля в процеса по избор на спални легла?

В категория „Спални легла“ се намират продуктите, от които до голяма степен зависят вашето удобство и комфорт през нощта. В този смисъл трябва да подходите с необходимите дози внимание и отговорност при избора на конкретен артикул. Не забравяйте, че около 1/3 от денонощието ви преминава в спалнята и е препоръчително въпросният период от време да бъде прекаран по възможно най-добрия начин. В следващите редове ще разберете кои са главните фактори, играещи роля в процеса по избор на спални легла.

  1. Размер – размерът на конкретните спални легла е първият аспект, който трябва да бъде взет предвид. Изборът по отношение на този аспект е нужно да бъде съобразен с характеристиките и параметрите на съответната стая или помещение. Ако става въпрос например за сравнително малки по своята площ стаи или пък такива, в които е налице голямо натрупване на мебели (шкафове, гардероби и т.н.), едва ли би била добра идеята да се заложи на спални легла със значителни размери. Важно е необходимите изчисления във връзка с размера на спалните легла да бъдат направени предварително. Най-лошата възможна опция за вас е да закупите артикула и впоследствие да установите, че не разполагате с достатъчно пространство, на което да го поставите. 
  2. Допълнителни функции и екстри – когато става въпрос за спални легла, една от най-търсените допълнителни екстри е наличието на пространство за съхранение на багаж и лични принадлежности. Такова пространство можете да си осигурите, ако се насочите към спални легла с повдигащ механизъм. При подобни модели спални легла повдигащият механизъм прави вътрешния обем използваем и достъпен за всякакви принадлежности, които искате да съхранявате на удобно място.
  3. Цена – няма как да не споменем и цената като решаващ фактор при избора на спални легла. В крайна сметка закупуването на всеки един артикул от категория „Спални легла“ си е голяма инвестиция със значително количество разходи. За да отговорим на нуждите и финансовите възможности на максимално широк кръг от потребители, ние от онлайн магазин Matraci.bg предлагаме спални легла от всички ценови класове. Повече за преимуществата, които би ви донесло пазаруването на спални легла от Matraci.bg, ще научите по-надолу в текста.

Закупуване на спални легла от онлайн магазин Matraci.bg – ползи и преимущества за клиента 

Избирайки онлайн магазин Matraci.bg, ще имате възможност да се възползвате от редица преимущества във всички аспекти от процеса по пазаруване на спални легла – богат избор, цени, информираност и т.н. Ето малко повече информация за тези преимущества:

Различни марки – ние от Matraci.bg предлагаме спални легла, които са част от каталозите на различни реномирани марки. Нашата собствена марка Sleepy е разработена въз основа на дългогодишен опит и проучвания по отношение на факторите за качествен сън и нуждите на съвременните потребители. Спалните легла от марката Sleepy са направени така, че да гарантират вашите пълноценна почивка през нощта и добро настроение на следващия ден. В онлайн магазина ни също така ще откриете спални легла на брандове като Ergodesign и Мебели МОБ.

Постоянни промоции и намаления – артикули, предлагани на специални промоции и намаления, са редовно налице в онлайн магазин Matraci.bg. Това важи в пълна степен и за продуктите от категория „Спални легла“. Следете нашия раздел „Промоции“ и ще имате възможност да се сдобиете с първокласни спални легла на изключително изгодна цена.

Безплатна доставка – още един аспект от пазаруването на спални легла в Matraci.bg, който ще ви помогне да спестите разходи. Всички спални легла, поръчани от нас, се доставят напълно безплатно на клиента. Безплатната доставка е валидна, независимо дали посоченият от клиента адрес е в София и другите големи градове или пък в по-малките населени места от страната.

Експертна консултация – свържете се с нашите служители по телефон или имейл, ако имате нужда от експертна консултация във връзка с избора на спални легла. Просто трябва да им обясните с какво пространство разполагате в съответната стая или помещение, кои са най-важните ви нужди и изисквания по отношение на съня и почивката през нощта, както и какъв ценови диапазон би съответствал на финансовите ви възможности. Това ще е напълно достатъчно, за да ви насочат към подходящи за вас модели спални легла.

Специалните предложения от категория „Спални легла“ в Matraci.bg   

Спални легла: Галатеа - Мебели МОБ – модел спални легла с изключително модерен дизайн, комбиниращ гланцови повърхности и контрастни акценти. Притежава компактни размери и ще ви спести значително пространство в съответната стая или помещение. При своята поръчка на спални легла от този модел имате възможност да заявите от какви материали искате да бъдат изработени те.

Спални легла - легло Галатеа Мебели МОБСпални легла - изберете най-доброто от нас!

Спални легла: Тапицирана спалня Опиум - мебели МОБ – създава усещане за неподправен стил и се вписва перфектно в интериора на всяка една стая или помещение. Освен това има опция за повдигащ механизъм, благодарение на който ще можете да съхранявате различни вещи и принадлежности в междуматрачното пространство. В допълнение, овалните форми на този модел спални легла ви предпазват от неприятни удари при падания и други инциденти.

Спални легла - легло Опиум Мебели МОБСпални легла - поръчайте от нас!

Спални легла: Фаворит - Мебели МОБ -  модел спални легла, който е истински еталон за перфектното съотношение между качество и цена. Комбинира най-добрите и търсени от потребителите характеристики, когато става въпрос за категория „Спални легла“. От друга страна, отделните спални легла са с луксозна и естетически изпипана визия, която ще донесе свежест и положителни емоции във вашето помещение. Можете да си изберете материалите, от които да бъдат изработени поръчаните спални легла за вашата къща или апартамент. 

Спални легла Фаворит - Мебели МОБСпални легла - богат избор

Спални легла: Тапицирана спалня Ланс - мебели МОБ – тези спални легла са изработени с кожа от най-високо качество. Визията им се вписва отлично във всяка една стая или помещение, придавайки неподправени дози домашен уют и комфорт. Овалните форми пък служат като надеждна защита срещу удари и неприятни инциденти.

Спални легла - легло Ланс - мебели МОБСпални легла - каталог

Доверете се на онлайн магазин Matraci.bg и си гарантирайте получаването на първокласни спални легла на изгодни за вас цени!


Кои са факторите, играещи роля в процеса по избор на спални легла?
Закупуване на спални легла от онлайн магазин Matraci.bg – ползи и преимущества за клиента
Специалните предложения от категория „Спални легла“ в Matraci.bg

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК