БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Спални Комплекти

Сортирай по
Показани {{ shown }} от {{ totalProductCount }}
Всички Спални Комплекти
Спален комплект City 7001 -1
Спален комплект Галатеа
Спален комплект Лимитид - Мебели МОБ
Спален комплект Фаворит
Спален комплект Толедо - Мебели Ергодизайн
Спален комплект Rocker - мебели Ergodesign
Спален комплект Морфей - мебели Ergodesign
Спален Комплект Рафаело - мебели Ergodesign
Спален комплект Гинс - мебели Ergodesign
Спален комплект Хелена - черно и розово Ергодизайн
Спален комплект Химера - Ергодизайн
Спален комплект Бианка - Ергодизайн
Спален Комплект S01 - мебели Ergodesign
Спален комплект Ченс - мебели Ergodesign
Спален комплект Аура - мебели Ергодизайн
Спален комплект Стокхолм - Ergodesign
Спален комплект Ел - мебели Ergodesign
Спален комплект Атлас - Ергодизайн
Спален комплект Сенс - Ергодизайн
Спален комплект S02 - мебели Ergodesign
Спален комплект Нордик - Ергодизайн

Какви са преимуществата на категория „Спални комплекти“?

Спални комплекти наричаме комбинациите между легло, гардероб, шкафче и други елементи, които са част от интериора на всяка съвременна спалня. Все повече потребители напоследък предпочитат да си закупуват изброените елементи като част от общи спални комплекти, вместо да ги вземат поотделно. Тази тенденция си има доста силна логика от гледна точка на потребителския интерес. Преимуществата, които могат да ви предоставят артикулите от категория „Спални комплекти“, са редица. Започвайки от цената и стигайки до аспекти като естетическа издържаност и спестяване на пространство. Нека да разгледаме малко по-подробно същността на категория „Спални комплекти“ и гарантираната от нея добавена стойност за клиента.

  1. Спални комплекти: Цена – нормална пазарна практика е при закупуване на по-големи количества стоки или продукти от даден търговец на клиента да бъдат предоставяни известни отстъпки в цените. Точно на тази логика се базира създаването на категория „Спални комплекти“. Когато потребителите заложат на спални комплекти, състоящи се например от легло, гардероб и шкафче, те ще платят по-ниска обща цена за изброените артикули, отколкото ако си ги вземат поотделно. По този начин се постига реално спестяване на средства, тъй като така или иначе въпросните елементи са необходими за спалнята и рано или късно трябва да бъдат закупени.
  2. Спални комплекти: Естетическа издържаност – когато обзавеждате спалнята или която и да е друга стая от дома си, държите да се постигне отлична комбинация между отделните елементи на интериора, нали? Подходящите спални комплекти ще ви помогнат с реализирането на тази цел. По принцип не е никак лесно да се намерят гардероб или шкафче, пасващи на закупеното легло и обратното. Залагайки на спални комплекти обаче, дори няма да ви се налага да търсите. При всички спални комплекти, предлагани на пазара, отделните елементи са съчетани в естетически план и гарантират отлични резултати по отношение на външния вид на съответната стая или помещение.
  3. Спални комплекти: Спестяване на пространство – освен в естетически план, елементите в отделните спални комплекти са съчетани и по отношение на своите размери. Което означава, че ще ви бъде значително по-лесно да ги разпределите в различните зони на стаята или помещението, спестявайки значителни количества пространство.

Защо да си закупите спални комплекти от онлайн магазин Matraci.bg? 

Отлично качество – в онлайн магазин Matraci.bg се предлагат само и единствено най-добрите и качествени спални комплекти от каталозите на реномирани и утвърдени на пазара производители. Примери за такива производители са Мебели МОБ и Ergodesign. Наличните при нас спални комплекти се отличават с най-високо качество, отлични характеристики и перфектни дизайни, съответстващи на облика и атмосферата на съвременните домове.

Всички ценови  класове – ние от Matraci.bg сме наясно, че закупуването на спални комплекти е голяма инвестиция, която изисква правенето на значителни разходи. За да отговорим на нуждите и финансовите възможности на максимално широк кръг от потребители, сме се постарали да осигурим в онлайн магазина си спални комплекти от всички ценови класове. Когато става въпрос за ценовия аспект, Matraci.bg може да ви предложи още няколко преимущества, които ще научите в следващите абзаци.

Промоции и намаления – в нашия онлайн магазин по всяко време са налице артикули на промоция, чиито цени са значително намалени. Ако следите редовно въпросните предложения, можете да попаднете и на такива от категория „Спални комплекти“. Което ще ви даде възможност да се сдобиете със спални комплекти за вашата къща или апартамент на повече от изгодни цени.

Безплатна доставка – доставката на поръчаните спални комплекти ще бъде напълно безплатна за вас. Това е валидно, независимо дали сте посочили адрес в София или другите големи градове, или пък в по-малките населени места в страната.

Експертна консултация -  понякога за потребителите е възможно да се окаже доста трудно да изберат най-подходящите за своите домове спални комплекти. Затова ние от екипа на Matraci.bg предоставяме екпертна помощ и консултация на своите клиенти. Ако и вие имате нужда от съвет и насока относно избора на спални комплекти, свържете се с нашите служители по телефон или имейл. 

Специалните предложения от категория „Спални комплекти“ на Matraci.bg   

Спални комплекти: Rocker - мебели Ergodesign – този модел спални комплекти на Ergodesign съдържа легло за матрак 160/200 см и гардероб. Едно много стилно предложение, което перфектно ще се впише в интериора на съвременните домове. Тапицираното легло е направено от висококачествена кожа с над 60 000 цикъла на използване, като същевременно притежава повдигащ механизъм, правещ възможна употребата на подматрачното пространство. Гардеробът, който е част от спални комплекти Rocker, пък е възможно да бъде поръчан в различни размери и структури, в зависимост от изискванията и предпочитанията на клиента.

Спални комплекти Ergodesign 1Спални комплекти - Разгледайте каталога ни!

Спални комплекти: S02 - мебели Ergodesign – по-голям от гледна точка на включените в него артикули модел спални комплекти на Ergodesign. Съдържа легло за матрак 160/200 см, 2 бр. нощни шкафчета и гардероб. По желание на клиентите в рамките на поръчаните от тях спални комплекти е възможно да бъде добавен и скрин. Спални комплекти S02 са уникално съчетание от класически и модерни детайли, които ще гарантират уникалните и отличителни изглед и атмосфера на всеки един дом. 

Спални комплекти Ergodesign 2 Спални комплекти - Качество и добра цена

Спални комплекти: Морфей - мебели Ergodesign – спални комплекти, съдържащи легло за матрак 160/200 см и гардероб. Тапицираното легло с висококачествена кожа предоставя неповторими усещания за комфорт и блаженство по време на сън. От друга страна, гардеробът е направен с плъзгащи се врати, които ще ви спестят пространство в помещението. По ваше желание едната или двете врати на въпросния гардероб, който е част от спални комплекти Морфей , могат да бъдат с огледала. 

Спални комплекти Ergodesign 3 Спални комплекти - Купете сега!

Спални комплекти: S01 - мебели Ergodesign – спални комплекти SO1 от мебели Ergodesign съдържат легло за матрак 160/200 см., гардероб и 2 бр. нощни шкафчета. Може да се добави и скрин, съответстващ на този модел спални комплекти. Леглото е изключително комфортно и е направено с извити овални форми, премахващи риска да се ударите в остри ръбове. Гардеробът пък е с плъзгащи се врати и вградени външни чекмеджета. С модела спални комплекти SO1 ще внесете в своя дом модерни и практични решения, правещи ежедневието ви една идея по-леко и приятно.

 Спални комплекти Ergodesign 4 Спални комплекти - Комфорт

Доверете се на онлайн магазин Matraci.bg и направете избор измежду най-качествените и стилни спални комплекти на пазара!

Какви са преимуществата на категория „Спални комплекти“? Защо да си закупите спални комплекти от онлайн магазин Matraci.bg? Специалните предложения от категория „Спални комплекти“ на Matraci.bg

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК