БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Топ Матраци

Най-изгодни топ матраци
65% намален
Средна
Антицелулитен топ матрак - Anticellulite Massage - Sleepy
65% намален
Средна
Антиццелулитен топ матрак Anticelullite Memory - Sleepy
50% намален
Средна
Топер Ортопедико - Sleepy
50% намален
Средна
Топ матрак Алое Комфорт NEW
Сортирай по
Показани {{ shown }} от {{ totalProductCount }}
Всички Топ Матраци
50% намален
Средна
Топ матрак Алое Комфорт NEW
Средна
Топер Борд - Paradise
Средна
Топ матрак Нани
Средна
Топ матрак Високоеластичен пенополиуретан - 6 см
Средна
Топ матрак Адеона - матраци ТЕД БЕД
50% намален
Средна
Топер Ортопедико - Sleepy
10% намален
Средна
Smart Topper Aloe - топ матрак iSleep
60% намален
Средна
Antistress Silver - Sleepy - топ матрак 7 см.
65% намален
Средна
Антицелулитен топ матрак - Anticellulite Massage - Sleepy
Средна
Топ матрак Silver Memory от Тед
Топ матрак Мемори пяна 6 см Хегра
Топ матрак Високоеластичен пенополиуретан 9 см  Хегра
60% намален
Средна
Топ матрак Алое Комфорт NEW
Средна
Топ матрак Пенополиуретан 9 см  Хегра
28% намален
Топ матрак Мармара Мемори 6 см
Топ матрак - Топ Мемори Блян
Топ матрак Топ Комфорт Блян
10% намален
Топ матрак Top Nova - матраци ТЕД БЕД
Средна
Antistress Silver - Sleepy - топ матрак 7 см.
Средна
Топер Memory от Paradise
Мемори и Високоеластичен пенополиуретан - 9 см  Хегра
Топ матрак Coolsense Memory Gel
65% намален
Средна
Антиццелулитен топ матрак Anticelullite Memory - Sleepy
Средна
Топ матрак Алое Мемори - Sleepy

Полезна информация и съвети за Топ Матраци

Топ матраците са произлезли от скандинавските страни и са част от най-луксозните легла, широко разпространени в тези географски ширини. При този тип легла е много популярно да се поставят два единични матрака и върху тях за по-голяма височина се поставя топ матрак. Освен това топ матрака обединява двата по-малки матрака, като не позволява да се усеща разстоянието между тях.

В наши дни топ матраците са широко разпространени и се предлагат в различни разновидности, като състава им бива най-разнообразен: топ матраци с мемори пяна, полиуретанова пяна, микс от мемори пяяна и полиуретанова пяна, високоеластична пяна, топ матрак с гъши пух, латекс, дори има създаден и топ матрак с покет пружини.

Основната идея на топ матрака е да подобри качествата на вече остарелия матрак, като пестим от инвестицията в изцяло нов матрак. Много хора временно купуват топ матрак за квартира в която няма да прекарат много време, за караваната си, за неудобния диван на които спят гостите, за стария матрак на който пружините вече са изскочили.
Дори има толкова запалени хора, които не се разделят със своя топ матрак. Пренасят го със себе си на вилата, на почивка и дори като ходят на гости.

Не е тайна, че най-търсени и желани са топ матраците с мемори пяна, защото подобряват най-усезаемо усещането и създават уникален комфорт.
Като експерти в областта на съня дори може да споделим, че да спиш на мемори топ матрак е по-удобно отколкото на мемори матрак. Шшшшт !

Бюджета при покупката на нов топ матрак е основното нещо което кара хората да инвестират в него временно, а когато вече имат реалната финансова възможност да си купят хубав и луксозен матрак.

Освен по състав, топ матраците се разделят и по височина. Най-ниските биват 3 см и стигат до завидните 9 см. Според нас най-удачно е да се вземе нещо средно като височина - 6 см.

Напоследък голяма скорост набраха "масажиращите" топ матраци, предлагани от матраци Sleepy. При тях специфичното е профилираната пяна/мемори пяна, която създава масажиращ ефект при движение на тялото върху топ матрака, а това стимулира циркулацията на кръвта, отпуска напрежението и облекчава болките.

Топ матрака може да има най-различни екстри - сваляем калъф с цип, дамаска с аромат на лавандула, дамаска с втъкани сребърни нишки, обработена с алое вера, може да е ортопедичен и много други.

В онлайн магазин за матраци и продукти за съня - matraci.bg, може да откриете топ матраци на фирми производители като Sleepy, ТЕД БЕД, Нани, Paradise, iSleep, Хегра и други.

Най-популярните размери топ матраци са: 72/190 см, 82/190 см, 90/190 см, 114/190 см, 120/190 см, 140/190 см, 144/190 см, 160/190 см, 164/190 см, 90/200 см, 120/200 см, 140/200 см, 140/200 см, 144/200 см, 160/200 см, 164/200 см и 180/200 см.
Топ матрак в индивидуален размер може да се поръча от определени модели, като най-често хората прибягват до това, когато искат да подобрат качествата на дивана в хола и кушетката за гости.

Всички топ матраци се доставят напълно безплатно до град София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Велико Търново, Плевен, Видин, Монтана, Враца, Стара Загора, Нова Загора и всички градове и села в България.

Ако имате нужда от съвет или консултация не се колебайте да се свържете с нашите любезни консултанти на телефон 0895 51 00 55 

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК