БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Топ Матраци

Най-изгодни топ матраци

50% намален
Топер Antistress Silver - Sleepy
50% намален
Твърд
Топ матраци Sleepy -  топ матрак Aloe Comfort 7 см 1
50% намален
Топ матраци Sleepy - топ матрак Aloe Memory - 6 см.
50% намален
Топ матрак Bambo Deluxe - Sleepy - 1
Сортирай по
Показани {{ shown }} от {{ totalProductCount }}
Всички Топ Матраци
75% намален
Средно твърд
Топ матрак Hexagon - Sleepy - 1
Мек
Топ матрак VitalCare, 6 см - isleep
50% намален
Луксозен мемори топ матрак Silver Memory Exclusive - Sleepy
50% намален
Топер Antistress Silver - Sleepy
50% намален
Твърд
Топ матраци Sleepy -  топ матрак Aloe Comfort 7 см 1
50% намален
Топ матрак Bambo Deluxe - Sleepy - 1
50% намален
Топ матраци Sleepy - топ матрак Aloe Memory - 6 см.
57% намален
Топ матрак Purpple Memory 6 см, Sleepy - 1
50% намален
Твърд
Топ матрак Bamboo Plus - Sleepy - 1
50% намален
Средно твърд
Топ матрак Bamboo Memory - Sleepy - 1
Топ матрак Cool Silver, 5 см. - Sleepy - 1
50% намален
Средна към твърда
Топ матрак Silver Comfort 6 см, Sleepy - 1
50% намален
Топ матраци Sleepy - топ матрак Bubbles Memory - 1
Топ матрак Stress Zero Memory 5 см, Sleepy - 1
50% намален
Топ матрак Panda Original - топ матраци Sleepy - 1
Топ матрак Panda Memory - топ матраци Sleepy - 1
50% намален
Топ матрак Natura Organic 160/200/3 см - iSleep - 1
Средно твърд
Smart Topper Aloe - топ матрак iSleep 3
Средно твърд
Топ матрак Magniprotect Topper - Magniflex - 1
Средно твърд
Топ матрак Silver Memory от Тед 1
Средно твърд
Топ матраци Paradise - топ матрак Мемори
Средно твърд
Топ матрак Нани 1
Топ матрак Топ Комфорт Блян
Топ матраци Блян - Мемори 6 см
Средно твърд
Топ матраци Paradise - топ матрак Борд 1
Топ матраци РосМари - топ матрак Симо - 1
Топ матраци РосМари - топер Bambo Memo - 1
Топ матраци РосМари - топер Бамбо - 1
Топ матраци Paradise - топер Cool Sense Gel
Топ матрак Aloe Memo Flex 5см - ТЕД
Средно твърд
Топ матрак Алое Мемори - матраци Нани
Топ матрак Topper Bamboo - Paradise - 1
Топ матрак Aloe Fresh - Paradise - 1

За какво може да ви послужи един топ матрак?

Топ матракът е продукт, който се използва най-вече за подобряване на качествата на остарели и захабени матраци. Вместо да правят значителна инвестиция в закупуването на нови такива, потребителите спокойно могат да заложат на подходящ за своите нужди и изисквания топ матрак. Полезните приложения на топ матрака е възможно да се проявят на най-различни места – от неудобния диван в хола до караваната, с която ходите на почивки и ваканции, или студентската ви квартира или общежитие. Опцията за закупуване на топ матрак ви позволява да спестите средства, като същевременно възстановите максималните си дози удобство и комфорт по време на сън.

Защо да си вземете топ матрак от онлайн магазин Matraci.bg? 

Онлайн магазин Matraci.bg може да ви предостави множество ползи и преимущества в процеса по избор и закупуване на топ матрак. В следващите редове ще изведем основните причини, поради които е добра идея да си вземете топ матрак именно от нас. 

  1. Собствена марка Sleepy – марката спални продукти Sleepy е специално разработена от нашия екип въз основа на дълъг опит и проучвания във връзка с факторите, от които зависят спокойният сън и пълноценната почивка на човека през нощта. В продуктовата гама на Sleepy са налице няколко много добри предложения от категория „Топ матрак“. Предложения за топ матрак, които ще ви свършат отлична работа, ако имате стари матраци, неспособни вече да ви предоставят необходимите нива на удобство и комфорт. Особено популярен напоследък стана предлаганият от Sleepy тип „масажиращ“ топ матрак. В състава на този вид топ матрак е включена мемори пяна, притежаваща свойството да генерира масажиращ ефект при движение на човешкото тяло. Ефект, който стимулира циркулацията на кръвта, освобождава натрупаните количества стрес и напрежение, и облекчава моментни болки и дискомфорт.
  2. Разнообразни други марки – ние от Matraci.bg предлагаме също така продукти от категория „Топ матрак“, които са дело на редица други български и чуждестранни производители. В това число Нани, Тед, iSleep, Paradise и т.н. В нашия онлайн магазин ще откриете огромно разнообразие от артикули от категория “Топ матрак“ по отношение на размер, състав, цена и допълнителни екстри. Което ще ви даде възможност да направите точния избор на топ матрак, съответстващ най-добре на нуждите, изискванията и финансовите ви възможности.
  3. Постоянни промоции и намаления – в онлайн магазин Matraci.bg непрекъснато са налице определени артикули на промоция, включително и от категория „Топ матрак“. В тях влизат както продукти от нашата собствена марка Sleepy, така и такива от каталозите на другите брандове, които предлагаме. Следете редовно раздела ни „Промоции“ и ще имате възможност да си закупите топ матрак от най-високо качество на изгодна за вас цена.
  4. Безплатна доставка – още един аспект от пазаруването в Matraci.bg, който ще ви помогне да спестите разходи. Ние предлагаме напълно безплатна доставка на всеки един топ матрак (или друг артикул), поръчан от онлайн магазина ни. Последното важи независимо от това дали доставката на топ матрак ще се извършва до София или пък до някой от останалите големи градове и по-малки населени места в страната.
  5. Възможност за експертна консултация – Matraci.bg е подходящото място и за потребителите, които се колебаят точно какъв тип или модел топ матрак да си поръчат. Нашите служители са готови да отговорят на всякакви въпроси в тази връзка и да ви насочат към най-подходящия избор. Само трябва да им обясните къде смятате да сложите топ матрака, редовно ли ще спите на него, какъв ефект и усещания искате да постигнете по време на сън и т.н. Можете да се свържете с нас чрез посочените в сайта ни телефони и имейли.

 Специалните ни предложения от категория „Топ матрак“    

Подбрали сме няколко специални предложения от категория „Топ матрак“, които ще удовлетворят изискванията дори на най-взискателните сред нашите клиенти. Ето кои са тези предложения:

Топ матрак: Antistress Silver - 7 см – Sleepy – топ матрак, чието ядро е изградено от едностранно профилирана полиуретанова пяна с масажиращ ефект. С две степени на твърдост и усещане, които ще задоволят нуждите и предпочитанията на всеки един потребител. Освен с втъкани сребърни нишки, калъфът на този топ матрак разполага и със специална Zero Stress технология, изолираща отрицателните влияния върху човешкото тяло. В допълнение, е налице цип, благодарение на който клиентът има възможност бързо и лесно да свали и почисти калъфа. Топ матрак Antistress Silver - 7 см – Sleepy върши отлична работа по отношение подобряване характеристиките на стари матраци, дивани и други повърхности.

Топ матрак Antistress Silver - топ матраци SleepyТоп матрак - направете правилния избор

Топ матрак: Ortopedico - 6см. мемори с масажиращ ефект – Sleepy – топ матрак, изграден изцяло от ядро мемори пяна профилирана едностранно с височина 6 см. Освен че гарантира отлична ортопедична опора, тази мемори пяна създава лек масажиращ ефект при всяко едно движение на човешкото тяло. От друга страна, луксозната дамаска на калъфа оставя много нежно и приятно усещане при допир с кожата. Съществува и опция да обърнете топ матрака от неговата гладка страна, ако в даден момент не желаете да усещате никакъв масажиращ ефект, докато си почивате.

Топ матрак Ortopedico - топ матраци SleepyТоп матрак - каталог

Топ матрак: Aloe Comfort NEW 7 см, Sleepy – топ матрак с височина 7 см, изграден изцяло от полиуретанова пяна с дишаща структура. Притежава отлични ортопедични качества, благодарение на които се облекчават болките и дискомфорта в ставите и мускулите, и се постига идеалното състояние на тялото за почивка и релаксация. Дамаската на калъфа е обработена с екстракт от Алое Вера, спомагащ за отпускането на кожата и гарантирането на максимално здравословна и приятна среда за сън.

Топ матрак Aloe Comfort - топ матраци SleepyТоп матрак - топ цена

Топ матрак: Aloe Memory NEW 6 см, Sleepy – още един първокласен топ матрак от българската марка Sleepy. Ядрото му е съставено изцяло от мемори пяна с височина 4 см. Благодарение на отличните си ортопедични характеристики гарантира на потребителя качествен сън и пълноценна почивка. Екстрактът от Алое Вера, съдържащ се в луксозния калъф, пък има успокояващ и релаксиращ ефект върху човешката кожа. Калъфът на топ матрака също така е с добавен цип, който позволява лесното му сваляне и почистване.

Топ матрак Aloe Memory - топ матраци SleepyТоп матрак - удобство за всеки

Подобрете качествата и характеристиките на старите си спални продукти с първокласен топ матрак от колекцията на Matraci.bg!


За какво може да ви послужи един топ матрак?
Защо да си вземете топ матрак от онлайн магазин Matraci.bg?
Специалните ни предложения от категория „Топ матрак“

Топ Матраци - полезна информация и съвети при избора на топ матрак

Топ матраците са произлезли от скандинавските страни и са част от най-луксозните легла, широко разпространени в тези географски ширини. При този тип легла е много популярно да се поставят два единични матрака и върху тях за по-голяма височина се поставя топ матрак. Освен това топ матрака обединява двата по-малки матрака, като не позволява да се усеща разстоянието между тях.

В наши дни топ матраците са широко разпространени и се предлагат в различни разновидности, като състава им бива най-разнообразен: топ матраци с мемори пяна, полиуретанова пяна, микс от мемори пяяна и полиуретанова пяна, високоеластична пяна, топ матрак с гъши пух, латекс, дори има създаден и топ матрак с покет пружини.

Основната идея на топ матрака е да подобри качествата на вече остарелия матрак, като пестим от инвестицията в изцяло нов матрак. Много хора временно купуват топ матрак за квартира в която няма да прекарат много време, за караваната си, за неудобния диван на които спят гостите, за стария матрак на който пружините вече са изскочили.
Дори има толкова запалени хора, които не се разделят със своя топ матрак. Пренасят го със себе си на вилата, на почивка и дори като ходят на гости.

Не е тайна, че най-търсени и желани са топ матраците с мемори пяна, защото подобряват най-усезаемо усещането и създават уникален комфорт.
Като експерти в областта на съня дори може да споделим, че да спиш на мемори топ матрак е по-удобно отколкото на мемори матрак. Шшшшт !

Бюджета при покупката на нов топ матрак е основното нещо което кара хората да инвестират в него временно, а когато вече имат реалната финансова възможност да си купят хубав и луксозен матрак.

Освен по състав, топ матраците се разделят и по височина. Най-ниските биват 3 см и стигат до завидните 9 см. Според нас най-удачно е да се вземе нещо средно като височина - 6 см.

Напоследък голяма скорост набраха "масажиращите" топ матраци, предлагани от матраци Sleepy. При тях специфичното е профилираната пяна/мемори пяна, която създава масажиращ ефект при движение на тялото върху топ матрака, а това стимулира циркулацията на кръвта, отпуска напрежението и облекчава болките.

Топ матрака може да има най-различни екстри - сваляем калъф с цип, дамаска с аромат на лавандула, дамаска с втъкани сребърни нишки, обработена с алое вера, може да е ортопедичен и много други.

В онлайн магазин за матраци и продукти за съня - matraci.bg, може да откриете топ матраци на фирми производители като Sleepy, ТЕД БЕД, Нани, Paradise, iSleep, Хегра и други.

Най-популярните размери топ матраци са: 72/190 см, 82/190 см, 90/190 см, 114/190 см, 120/190 см, 140/190 см, 144/190 см, 160/190 см, 164/190 см, 90/200 см, 120/200 см, 140/200 см, 140/200 см, 144/200 см, 160/200 см, 164/200 см и 180/200 см.
Топ матрак в индивидуален размер може да се поръча от определени модели, като най-често хората прибягват до това, когато искат да подобрат качествата на дивана в хола и кушетката за гости.

Всички топ матраци се доставят напълно безплатно до град София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Велико Търново, Плевен, Видин, Монтана, Враца, Стара Загора, Нова Загора и всички градове и села в България.

Ако имате нужда от съвет или консултация не се колебайте да се свържете с нашите любезни консултанти на телефон 0895 51 00 55 

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК