БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Подматрачни рамки

Най-купувани подматрачни рамки

Подматрачна система Dream System РосМари
Dream Flex - ламелна рамка РосМари
Ламелна рамка Стандарт - РосМари
20% намален
Подматрачна рамка Smart Fix, Sleepy - 1
Сортирай по
Показани {{ shown }} от {{ totalProductCount }}
Всички Подматрачни рамки
Повдигащ амортисиорен механизъм
20% намален
Подматрачна рамка Smart Fix, Sleepy - 1
Подматрачна система Dream System РосМари
Dream System рамка с повдигащ механзъм
Dream System вариант с крачета - единично легло
Dream Flex - ламелна рамка РосМари
Dream Flex ракла с амортисьорен механизъм РосМари
Ламелна рамка Стандарт - РосМари
Стандарт рамка с крачета РосМари
Стандарт ракла с амортисьорен механизъм РосМари
Подматрачна рамка Natura - Sleep Point - 1
Подматрачна рамка Amare - Sleep Point - 1
Подматрачна рамка Terra - Sleep Point - 1
Легло Natura - Sleep Point - 1
Легло Amare - Sleep Point
Легло Terra - Sleep Point - 1
Ламелна рамка Easy Fix Black iSleep 1
40% намален
Ламелна рамка Easy Roll - isleep - 1
Подматрачна рамка Ergo Flex - Sleep Point - 1
Easy Fix подматрачна рамка iSleep 1
Легло Pro Matic - Sleep Point
Легло Ergo Flex - Sleep Point - 1
Система Flex - ламелна рамка РосМари
Система Flex с крачета Рос Мари
Система Flex опция глава РосМари
Система flex ракла с амортисьорен механизъм
Ламелна рамка Станадарт с опция повдигане на главата
30% намален
Black Charm ламелна рамка от Рос Мари
Система Flex Matic от РосМари 1
Black Charm опция Г ламелна рамка от Рос Мари
Black Charm с крачета ламелна рамка от Рос Мари
Black Charm ракла с амортисьорен механизъм от РосМари
Система Flex Matic от РосМари 1
Black Charm Matic от РосМари
Black Charm Matic с крачета от РосМари 1
Ламелна рамка Стандарт опция К
Black Charm Вариант опция Г РосМари
Dream Flex ламелна рамка с крачета - спалня
Подматрачна рамка Стандарт с крачета и повдигане на главата РосМари
Подматрачна рамка Стандарт опция К вариант РосМари
Система Flex опция К РосМари
Система Flex вариант опция Г РосМари
Подматрачна систеа Flex вариант с крака, опция К РосМари
Подматрачна рамка Black Charm опция К РосМари
Black Charm Вариант опция К - РосМари
Ламелна рамка Standart Techno 510 - ТЕД
Подматрачна рамка Wellness 810 от Тед
Total comfort 710 подматрачна рамка от Тед 2
Comfort 610 подматрачна рамка от Тед
Comfort 620 ламелна рамка от Тед
Метална ламелна рамка Лукс без регулиране на твърдостта - Нани 1
Метална ламелна рамка Лукс без регулиране на твърдостта - Нани 1

Подматрачна рамка

Подматрачната рамка попада сред основните и най-важни аксесоари в спалнята. Освен добре познатата й функция, а именно да бъде опора на матрака, тя е способна да гарантира допълнителни дози комфорт на потребителя през нощта. Главното приложение на предлаганите на пазара модели подматрачна рамка е свързано с двулицевите матраци. Това е така, защото еднолицевите матраци обикновено си вървят с вградена подматрачна рамка. В следващите редове ще разберете кои са основните видове подматрачна рамка, измежду които имате възможност да направите избор. В допълнение, ще ви представим част от специлните предложения от категория „Подматрачна рамка“ в онлайн магазин Matraci.bg.

Видове подматрачна рамка според материала, от който е изработена 

Метална – при металната подматрачна рамка са налице ламели от дървесина и метален профил. Главните преимущества на металния профил са свързани със здравината и устойчивостта му във времето. Благодарение на него съответната подматрачна рамка издържа както на големи натоварвания, така и на високи количества влажност в помещението или пространството.

Дървена – при дървената подматрачна рамка както ламелите, така и профилът са изработени от дървесина. Подобна подматрачна рамка също осигурява на потребителя удобство и комфорт по време на сън. Много хора я предпочитат поради по-ниската й цена в сравнение с тази на металните изделия.    

Видове подматрачна рамка според своите допълнителни свойства и екстри

Сглобяема – такъв тип подматрачна рамка се предоставя на потребителя на части. Закупуването на сглобяема подматрачна рамка си има множество преимущества – от лесното транспортиране до по-ниската цена. А и последващият процес по сглобяване едва ли ще ви затрудни особено.

Тип ракла –  по своята същност представлява подматрачна рамка с повдигащ механизъм. Основното й предназначение е свързано с по-малките като площ спални помещения, тъй като спестява значителни количества пространство.

Подматрачна рамка с крака – на практика играе ролята на легло. Тя също е доста компактна и ефективна по отношение на спестяването на пространство.

Повдигаща се подматрачна рамка – при нея са налице опции за повдигане на главата или краката (а в някои случаи и на двете). Удачен избор е за хора, които поради различни причини прекарват повече време в леглото.

Защо да си закупите подматрачна рамка от онлайн магазин Matraci.bg? 

  1. Собствена марка Sleepy – нашата собствена марка Sleepy е резултат както на дългогодишната ни работа и опит в спалната индустрия, така и на множеството проучвания, които направихме във връзка с нуждите и изискванията на съвременните потребители. Тя има за цел да ви предостави само и единствено най-добрите и качествени спални продукти, в това число и в категория „Подматрачна рамка“. Залагайки на марката Sleepy, вие със сигурност ще получите надеждна и устойчива подматрачна рамка, която ще ви върши работа за доста дълъг период от време.
  2. Други реномирани марки – в Matraci.bg предлагаме също така най-търсените модели подматрачна рамка на други реномирани български и чуждестранни производители. При нас можете да си вземете подматрачна рамка от каталога на Нани, Тед, Дон Алмохадон, Парадайс и т.н.
  3. Всякакви размери – с оглед удовлетворяването на нуждите на максимално широк кръг от потребители, ние от Matraci.bg предлагаме всякакви размери подматрачна рамка. Независимо какви са характеристиките и параметрите на вашия матрак, в онлайн магазина ни несъмнено ще намерите подходяща подматрачна рамка. 
  4. Постоянни промоции и намаления – в Matraci.bg постоянно са налице промоции и намаления в цените на определени артикули. Последното важи с пълна сила и за артикулите от категория „Подматрачна рамка“. Препоръчваме ви да следите редовно нашите промоционални оферти, за да имате възможност да се сдобиете с първокласна подматрачна рамка на изгодна за вас цена.
  5. Експертна консултация – екипът на Matraci.bg е готов да ви окаже експертна помощ и консултация, ако се затруднявате в избора на подходящата за своите нужди подматрачна рамка. Просто трябва да ни кажете за какъв тип матрак става въпрос, както и да ни разясните изискванията си по отношение на характеристики, комфорт и цена, и ние ще ви насочим към конкретна подматрачна рамка.

 

Специалните предложения от категория „Подматрачна рамка“ на Matraci.bg

Dream System – РосМари – тази метална подматрачна рамка е изработена от качествен стоманен профил, който гарантира нейната здравина и устойчивост във времето. Ламелите от своя страна са направени от многолистна букова дървесина, а движението около оста им гарантира оптимална гъвкавост по отношение извивките на човешкото тяло. Също така е налице опция за максимално използване на пространството под металната подматрачна рамка посредством монтиране на механизъм. Подматрачна рамка Dream System – РосМари е отличен избор за пружинен тип матраци с пакет Бонел.

Подматрачна рамка Dream System - рамки РосМариПодматрачна рамка - здрава и качествена

Подматрачна рамка Sleepy – първокласната подматрачна рамка от каталога на Sleepy се доставя на части, като последващото й сглобяване е изключително лесно и просто. Тя е перфектната опция за вас, ако възнамерявате да монтирате повдигащ механизъм. Здравият метален профил, от който е изградена, я прави устойчива на големи натоварвания и съответно подходяща за хора с по-голямо тегло. От друга страна, ламелите от букова дървесина носят необходимите количества гъвкавост и еластичност. Онлайн магазин Matraci.bg ви дава възможност към подматрачна рамка Sleepy да си закупите и повдигащ механизъм на цена от 40 лева.    

Подматрачна рамка Sleepy - сглобяема рамкаПодматрачна рамка - удобство и комфорт 

Лукс - сглобяема подматрачна рамка Sleepy – структурата й се състои от здрав и устойчив метален профил, ламели от букова дървесина и пластмасови обувки на ламелите. Предоставя се на клиента в картонена кутия, която е много удобна за пренасяне. Сглобяването на частите става бързо и едва ли ще ви затрудни по някакъв начин. Закупувайки подматрачна рамка Лукс, ще имате възможност да добавите повдигащ механизъм за краката. Продуктът върви с производствена гаранция от 2 години.

Подматрачна рамка Лукс - SleepyПодматрачна рамка - топ продукт

Dream Flex - ламелна РосМари -  стоманеният профил гарантира устойчивост на големи натоварвания, а еластичните обувки на буковите ламели са доказателство и гаранция за ергономичността на тази подматрачна рамка. Общата височина на продукта е 55 мм.  Ламелна подматрачна рамка Dream Flex от РосМари може да се комбинира с всякакви типове матраци, включително латексови и такива с мемори пяна.

 Подматрачна рамка - Dream Flex - РосМариПодматрачна рамка - на добра цена

Доверете се на онлайн магазин Matraci.bg и си вземете първокласна подматрачна рамка на изгодна за вас цена!


Подматрачна рамка
Видове подматрачна рамка според материала, от който е изработена
Видове подматрачна рамка според своите допълнителни свойства и екстри
Защо да си закупите подматрачна рамка от онлайн магазин Matraci.bg?
Специалните предложения от категория „Подматрачна рамка“ на Matraci.bg

Подматрачни Рамки - полезна информация и съвети при избора на подматрачна рамка

Подматрачната рамка или ламелната рамка е основен аксесоар в обзавеждането на спалнята. Основната цел е да бъде опора на двулицевият матрак, но в не малко случаи, подматрачната рамка може да допринесе за допълнителният комфорт по време на сън.

Ако сте се избрали двулицев матрак за вашето легло или спалня, трябва да знаете, че е задължително да бъде поставена подматрачна рамка преди да сложите матрака в леглото. Когато поръчвате легло, се уверете дали в комплекта е включена ламелна рамка, плоскост и ако не е е време да си потърсите отделно.
Единствено еднолицевите матраци нямат нужда от поставянето на рамка, защото те имат вградена такава.

Според вида си рамките могат да бъдат няколко разновидности:

Метална рамка - профилът който ляга върху леглото е метален, а ламелите са от дървесина.
Дървена рамка - профилът е изработен от дървен материал, ламелите отново са от дървесина.

Според екстрите си подматрачните рамки могат да бъдат:

Сглобяеми - доставят се на клиента разглобени с цел по-лесно транспортиране и се сглобяват лесно.
Тип ракла - това са рамките с повдигащ механизъм, подходящи за монтиране на спални позволяващи захващането на амортисьорният механизъм. Спестяват много място в помещението и са много търсен вариант, когато пространството е ограничено.
Рамки с крака - този вид рамки играят ролята на легло. Много са компактни и не заемат излишно пространство.
Повдигащи се рамки - подходящи са за хора които прекарват повече време в легнало положение. Имат опция за повдигане на главата, краката или и главата и краката.

При нас може да откриете подматрачни рамки от производители като :

РосМари Sleepy Don Almohadon ТЕД БЕД Paradise Нани

Подматрачни рамки с размер :

72/190см, 82/190см, 90/190см, 114/190см, 120/190см, 140/190см, 144/190см, 160/190см, 164/190см, 90/200см, 120/200см, 140/200см, 144/200см, 160/200см, 164/200см, 180/200см.

Всички подматрачни рамки се доставят напълно безплатно до град София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Велико Търново, Плевен, Видин, Монтана, Враца, Стара Загора, Нова Загора и всички градове и села в България.

Ако имате нужда от съвет или консултация не се колебайте да се свържете с нашите любезни консултанти на телефон 0895 51 00 55 

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК