БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Подматрачни рамки

Най-купувани подматрачни рамки

Подматрачна система Dream System РосМари
Dream Flex - ламелна рамка РосМари
Ламелна рамка Стандарт - РосМари
20% намален
Подматрачна рамка Smart Fix, Sleepy - 1
Сортирай по
Показани {{ shown }} от {{ totalProductCount }}
Всички Подматрачни рамки
20% намален
Подматрачна рамка Smart Fix, Sleepy - 1
Ламелна рамка Easy Fix Black iSleep 1
Dream Flex ламелна рамка с крачета - спалня
Dream System вариант с крачета - единично легло
Метална ламелна рамка Лукс без регулиране на твърдостта - Нани 1
Метална ламелна рамка Лукс без регулиране на твърдостта - Нани 1
Black Charm Matic с крачета от РосМари 1
Black Charm Matic от РосМари
Система Flex Matic от РосМари 1
Ламелна рамка Стандарт опция К
Подматрачна рамка Стандарт с крачета и повдигане на главата РосМари
Подматрачна рамка Стандарт опция К вариант РосМари
Easy Fix подматрачна рамка iSleep 1
Повдигащ амортисиорен механизъм
Black Charm Вариант опция К - РосМари
Black Charm Вариант опция Г РосМари
Подматрачна рамка Black Charm опция К РосМари
Подматрачна систеа Flex вариант с крака, опция К РосМари
Система Flex вариант опция Г РосМари
Система Flex опция К РосМари
Система Flex Matic от РосМари 1
Black Charm ракла с амортисьорен механизъм от РосМари
Ламелна рамка Стандарт - РосМари
Система Flex опция глава РосМари
Система flex ракла с амортисьорен механизъм
Система Flex с крачета Рос Мари
Система Flex - ламелна рамка РосМари
Dream System рамка с повдигащ механзъм
Dream Flex ракла с амортисьорен механизъм РосМари
Dream Flex - ламелна рамка РосМари
Ламелна рамка Станадарт с опция повдигане на главата
Стандарт рамка с крачета РосМари
Стандарт ракла с амортисьорен механизъм РосМари
Black Charm с крачета ламелна рамка от Рос Мари
Black Charm опция Г ламелна рамка от Рос Мари
Black Charm ламелна рамка от Рос Мари
Comfort 620 ламелна рамка от Тед
Comfort 610 подматрачна рамка от Тед
Total comfort 710 подматрачна рамка от Тед 2
Подматрачна рамка Wellness 810 от Тед
Ламелна рамка Standart Techno 510 - ТЕД
Подматрачна система Dream System РосМари

Подматрачна рамка

Подматрачната рамка попада сред основните и най-важни аксесоари в спалнята. Освен добре познатата й функция, а именно да бъде опора на матрака, тя е способна да гарантира допълнителни дози комфорт на потребителя през нощта. Главното приложение на предлаганите на пазара модели подматрачна рамка е свързано с двулицевите матраци. Това е така, защото еднолицевите матраци обикновено си вървят с вградена подматрачна рамка. В следващите редове ще разберете кои са основните видове подматрачна рамка, измежду които имате възможност да направите избор. В допълнение, ще ви представим част от специлните предложения от категория „Подматрачна рамка“ в онлайн магазин Matraci.bg.

Видове подматрачна рамка според материала, от който е изработена 

Метална – при металната подматрачна рамка са налице ламели от дървесина и метален профил. Главните преимущества на металния профил са свързани със здравината и устойчивостта му във времето. Благодарение на него съответната подматрачна рамка издържа както на големи натоварвания, така и на високи количества влажност в помещението или пространството.

Дървена – при дървената подматрачна рамка както ламелите, така и профилът са изработени от дървесина. Подобна подматрачна рамка също осигурява на потребителя удобство и комфорт по време на сън. Много хора я предпочитат поради по-ниската й цена в сравнение с тази на металните изделия.    

Видове подматрачна рамка според своите допълнителни свойства и екстри

Сглобяема – такъв тип подматрачна рамка се предоставя на потребителя на части. Закупуването на сглобяема подматрачна рамка си има множество преимущества – от лесното транспортиране до по-ниската цена. А и последващият процес по сглобяване едва ли ще ви затрудни особено.

Тип ракла –  по своята същност представлява подматрачна рамка с повдигащ механизъм. Основното й предназначение е свързано с по-малките като площ спални помещения, тъй като спестява значителни количества пространство.

Подматрачна рамка с крака – на практика играе ролята на легло. Тя също е доста компактна и ефективна по отношение на спестяването на пространство.

Повдигаща се подматрачна рамка – при нея са налице опции за повдигане на главата или краката (а в някои случаи и на двете). Удачен избор е за хора, които поради различни причини прекарват повече време в леглото.

Защо да си закупите подматрачна рамка от онлайн магазин Matraci.bg? 

  1. Собствена марка Sleepy – нашата собствена марка Sleepy е резултат както на дългогодишната ни работа и опит в спалната индустрия, така и на множеството проучвания, които направихме във връзка с нуждите и изискванията на съвременните потребители. Тя има за цел да ви предостави само и единствено най-добрите и качествени спални продукти, в това число и в категория „Подматрачна рамка“. Залагайки на марката Sleepy, вие със сигурност ще получите надеждна и устойчива подматрачна рамка, която ще ви върши работа за доста дълъг период от време.
  2. Други реномирани марки – в Matraci.bg предлагаме също така най-търсените модели подматрачна рамка на други реномирани български и чуждестранни производители. При нас можете да си вземете подматрачна рамка от каталога на Нани, Тед, Дон Алмохадон, Парадайс и т.н.
  3. Всякакви размери – с оглед удовлетворяването на нуждите на максимално широк кръг от потребители, ние от Matraci.bg предлагаме всякакви размери подматрачна рамка. Независимо какви са характеристиките и параметрите на вашия матрак, в онлайн магазина ни несъмнено ще намерите подходяща подматрачна рамка. 
  4. Постоянни промоции и намаления – в Matraci.bg постоянно са налице промоции и намаления в цените на определени артикули. Последното важи с пълна сила и за артикулите от категория „Подматрачна рамка“. Препоръчваме ви да следите редовно нашите промоционални оферти, за да имате възможност да се сдобиете с първокласна подматрачна рамка на изгодна за вас цена.
  5. Експертна консултация – екипът на Matraci.bg е готов да ви окаже експертна помощ и консултация, ако се затруднявате в избора на подходящата за своите нужди подматрачна рамка. Просто трябва да ни кажете за какъв тип матрак става въпрос, както и да ни разясните изискванията си по отношение на характеристики, комфорт и цена, и ние ще ви насочим към конкретна подматрачна рамка.

 

Специалните предложения от категория „Подматрачна рамка“ на Matraci.bg

Dream System – РосМари – тази метална подматрачна рамка е изработена от качествен стоманен профил, който гарантира нейната здравина и устойчивост във времето. Ламелите от своя страна са направени от многолистна букова дървесина, а движението около оста им гарантира оптимална гъвкавост по отношение извивките на човешкото тяло. Също така е налице опция за максимално използване на пространството под металната подматрачна рамка посредством монтиране на механизъм. Подматрачна рамка Dream System – РосМари е отличен избор за пружинен тип матраци с пакет Бонел.

Подматрачна рамка Dream System - рамки РосМариПодматрачна рамка - здрава и качествена

Подматрачна рамка Sleepy – първокласната подматрачна рамка от каталога на Sleepy се доставя на части, като последващото й сглобяване е изключително лесно и просто. Тя е перфектната опция за вас, ако възнамерявате да монтирате повдигащ механизъм. Здравият метален профил, от който е изградена, я прави устойчива на големи натоварвания и съответно подходяща за хора с по-голямо тегло. От друга страна, ламелите от букова дървесина носят необходимите количества гъвкавост и еластичност. Онлайн магазин Matraci.bg ви дава възможност към подматрачна рамка Sleepy да си закупите и повдигащ механизъм на цена от 40 лева.    

Подматрачна рамка Sleepy - сглобяема рамкаПодматрачна рамка - удобство и комфорт 

Лукс - сглобяема подматрачна рамка Sleepy – структурата й се състои от здрав и устойчив метален профил, ламели от букова дървесина и пластмасови обувки на ламелите. Предоставя се на клиента в картонена кутия, която е много удобна за пренасяне. Сглобяването на частите става бързо и едва ли ще ви затрудни по някакъв начин. Закупувайки подматрачна рамка Лукс, ще имате възможност да добавите повдигащ механизъм за краката. Продуктът върви с производствена гаранция от 2 години.

Подматрачна рамка Лукс - SleepyПодматрачна рамка - топ продукт

Dream Flex - ламелна РосМари -  стоманеният профил гарантира устойчивост на големи натоварвания, а еластичните обувки на буковите ламели са доказателство и гаранция за ергономичността на тази подматрачна рамка. Общата височина на продукта е 55 мм.  Ламелна подматрачна рамка Dream Flex от РосМари може да се комбинира с всякакви типове матраци, включително латексови и такива с мемори пяна.

 Подматрачна рамка - Dream Flex - РосМариПодматрачна рамка - на добра цена

Доверете се на онлайн магазин Matraci.bg и си вземете първокласна подматрачна рамка на изгодна за вас цена!


Подматрачна рамка
Видове подматрачна рамка според материала, от който е изработена
Видове подматрачна рамка според своите допълнителни свойства и екстри
Защо да си закупите подматрачна рамка от онлайн магазин Matraci.bg?
Специалните предложения от категория „Подматрачна рамка“ на Matraci.bg

Подматрачни Рамки - полезна информация и съвети при избора на подматрачна рамка

Подматрачната рамка или ламелната рамка е основен аксесоар в обзавеждането на спалнята. Основната цел е да бъде опора на двулицевият матрак, но в не малко случаи, подматрачната рамка може да допринесе за допълнителният комфорт по време на сън.

Ако сте се избрали двулицев матрак за вашето легло или спалня, трябва да знаете, че е задължително да бъде поставена подматрачна рамка преди да сложите матрака в леглото. Когато поръчвате легло, се уверете дали в комплекта е включена ламелна рамка, плоскост и ако не е е време да си потърсите отделно.
Единствено еднолицевите матраци нямат нужда от поставянето на рамка, защото те имат вградена такава.

Според вида си рамките могат да бъдат няколко разновидности:

Метална рамка - профилът който ляга върху леглото е метален, а ламелите са от дървесина.
Дървена рамка - профилът е изработен от дървен материал, ламелите отново са от дървесина.

Според екстрите си подматрачните рамки могат да бъдат:

Сглобяеми - доставят се на клиента разглобени с цел по-лесно транспортиране и се сглобяват лесно.
Тип ракла - това са рамките с повдигащ механизъм, подходящи за монтиране на спални позволяващи захващането на амортисьорният механизъм. Спестяват много място в помещението и са много търсен вариант, когато пространството е ограничено.
Рамки с крака - този вид рамки играят ролята на легло. Много са компактни и не заемат излишно пространство.
Повдигащи се рамки - подходящи са за хора които прекарват повече време в легнало положение. Имат опция за повдигане на главата, краката или и главата и краката.

При нас може да откриете подматрачни рамки от производители като :

РосМари Sleepy Don Almohadon ТЕД БЕД Paradise Нани

Подматрачни рамки с размер :

72/190см, 82/190см, 90/190см, 114/190см, 120/190см, 140/190см, 144/190см, 160/190см, 164/190см, 90/200см, 120/200см, 140/200см, 144/200см, 160/200см, 164/200см, 180/200см.

Всички подматрачни рамки се доставят напълно безплатно до град София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Велико Търново, Плевен, Видин, Монтана, Враца, Стара Загора, Нова Загора и всички градове и села в България.

Ако имате нужда от съвет или консултация не се колебайте да се свържете с нашите любезни консултанти на телефон 0895 51 00 55 

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК